Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Barbara Bach), Karen (Karen Lamm) a Vicky (Lois Young) jsou tři mladé, nezávislé novinářky, které vyrazí do zapadlého městečka natočit reportáž. Bohužel majitel jediného hotelu v okolí je odmítne ubytovat. Zanedlouho jedna z nich objeví muzeum, které vede trochu výstřední Ernest Keller (Sydney Lassick). Ten jim nabídne nocleh ve svém domě. Dívky souhlasí. V domě se seznámí s jeho ženou Virginii (Lelia Goldoni), která se také chová podivně. Tento pár ukrývá ve svém sklepě, v temnotě, daleko od lidského vědomí děsivé tajemství, které čeká, aby se uvolnilo a dalo tak průchod svým touhám. Až ten okamžik nadejde, podaří se někomu z domu přežít? (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (24)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film má zoznamovacie kludné tempo ale akonáhle sa tri kamarátky dostanú do domu hostiteľov,tak od toho momentu napätie rapídne naberá na obrátkach a aj atmosféra je silnou súčasťou do hnacieho motora tohoto filmu.Psychicky vypäté situácie sú tu tiež.Kamera bola ukážková a vykonanie ale aj prepracovanie prvých dvoch vrážd bolo domyslené.Ked sa konečne zjavil hlavný zaporak tak som zostal prekvapený a aj trocha oklamaný,lebo som čakal nejakú zrúdičku na motívy Hatchet ale ten tlstý opičí muž na mňa dojem rozhodne neurobil-práve tam dávam o 1* dole. Napätie,atmosféra sú súčasťou tohoto filmu a keby sa popracovalo aj na pivničnej zrúde dávam 5*. ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Vůbec neurazí a někoho možná i nadchne! Příjemňoučký slasher s pomalejším rozjezdem ale parádním koncem, fajn herci (hlavně záporák je celkem slizoun a dungeon master ala Fritzl!) a jedním sklepním hajzlem. Nedostatek originality mě u slasheru nijak zvlášť nepřekvapuje. Škoda, že rozjezd byl tak dlouhý, straně ráda bych šla na 4*. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Unseen stojí zato vidět hlavně díky konci kterej se poměrně dobře rozjede, jinak je to další teror naháněčka která mě nijak nepotěšila. Co musím pochválit je parádní výběr herců, i když to nejsou žádný esa, tak magoři jsou zvoleni perfektně stejně tak jako hlavní hrdinky. Atmosféra snímku houstne a člověk čeká co se bude dít. Je pravda že filmu by možná prospěla buďto kratší stopáž nebo rychlejší rozjezd, ale konec to jakž takž vynahradí. Ne tohle není film který si ještě v blízké budoucnosti pustím ale na to jedno podívání to stojí. Slabší 4*. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

No co se k The Unseen dá napsat. Žádná originalita, ani nečekaná zápletka tu není. Stačí zmínit hlavní body programu, kterými jsou tři zelenooká děvčata shánějící nocleh, ochotný postarší mužík, jeho zamlklá ženuška a něco divného ve sklepě jejich domu. Napětí většinou chybí, ale závěrečná půlhodinka nabrala docela slušné tempo a ač nebyla pointa uplně nepředvídatelná, díky roztomilému sklepnímu překvapení dostává Unseen třetí hvězdičku. Navíc se diváku dostane několika zábavných situací, kdy lidé nezvládají běh či chůzi a způsobují si tak nečekaná zranění končetin. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vyšinutý manžel, ustráchaná manželka a ich synáčik, zdegenerovaný psychopat, zatvorený v pivnici. Tak do takejto elitnej spoločnosti sa ostane trojica dievčat zháňajúcich nocľah. Atmosféra a hudba sú dokonalé! Je to milý, nenápadný slasher, v ktorom hrajú prekrásne blonďavé herečky, až mi ich bolo ľúto. Záverečná 20-minútovka je napinák ako má byť. Jediným mínusom je dosť pomalý rozbeh a málo krvavé vraždy (tvorcovia sa asi báli cenzúry). Ale veľmi sa mi to páčilo, takéto hororíky nikdy neodmietnem. Opäť škoda, že to skoro nikto nepozná... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku a Nórsku (1981-2003). (Paldiny)
  • Danny Steinmann natočil tento snímek pod pseudonymem Peter Foleg. (TheRaven)

Reklama

Reklama