Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

coinneach 

všechny recenze uživatele

Thriller, který zůstal na půli cesty, záběry krve a násilí nejsou vůbec samoúčelné, jak je tomu třeba u podobně laděného snímku Hranice smrti, proto je veliká škoda, že scén podobných té na začátku, kdy je jeden z policistů rituálně "kuchán", je v dalších částech poskromnu, a navíc už jim není zdaleka věnováno tolik prostoru jako v úvodu filmu. Film nemá moc silný děj, tudíž je moc škoda, že režisér více nevyužil svého talentu, respektive, hanba scénáristovi, který mu to neumožnil. 60 % ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Prv mi napadlo, že sa to bude točiť okolo nejakých dvoch, troch típkov, ktorí si budú svoje komplexy liečiť zabíjaním ľudí hlava-nehlava a že teenegari budú bojovať o holý život. Ale potom sa to celé nejak spomalilo, nudilo a až nakoniec sa to celé v závere rozpútalo v dobrý film, na ktorý sa dalo pozerať. Vypichnem však zopár vecí, ktoré mierne kazia film : Mexický Hostel, málo napätia. Na druhej strane ho nekazia natoľko, aby som mu nebol schopný dať až 4 hviezdičky, pretože záver to celé zachránil. Jednoznačne siahnite po tomto, než po Hostel! ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na mě tenhle film působil spíš jako dobrej thriller než jako horor. Navíc si myslím, že i těch 104 minut je moc a dalo by se to zkrátit, protože některý scény mi tam přišly naprosto zbytečný? Že je Mexiko scary as shit snad všichni víme, tak proč tam jezdit na výlety? Prostě Amíci. Ale upřímně - nebylo už dost hororů, ve kterejch mizí jeden teenager za druhým? Navíc se vždycky dá předvídat, kterej z nich zůstane naživu. Není to už trochu nudný? Upřímně - rozhodovala jsem se, jestli dát jednu nebo dvě hvězdy, ale ten plešatej mexickej gringo...no, asi bych ho na ulici nechtěla potkat. ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Ježiš ako som sa ja len nudila. Masaker? Kde??? Herci nielenže nehrali, ale mi tam ani nepasovali. Jediný, kto tam sedel ako riť na šerbeľ bol ten holohlavý mexický sadista :) Ten rezal. Hviezda za kameru a hviezda zato, že to nebol úplný shit. 2* ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

ach jo, tenhle vím jsem si pustila jen tak, a po hcvilece jsem to vypla, začátek bohatě stačil, a bylo mi jasné, že toto je další bevydařený film,, někoho může zaujmout, ale já do této kategorie určitě nebudu patřit, ale nechávám to na ostatních jak se tomuto postaví a zkomentují to, ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

...some members are still at large and the case remains open to this day." No parada. Chtel jsem dat jen dve. Ale ikdyz nemusim litry krve, tak 50 mozna dokonce 60% si to rozhodne za propracovanost a verohodnost zaslouzi. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Po výborném začátku skoro hodina nudy. Hlucho a hlucho. Pak jsem to už nevydržel a popojel, no snad se po té hodině začne něco dít. Dělo, ale pro mne to už nebylo ono. Dávno jsem ztratil kontakt s postavami, takže mi bylo jedno, kdo koho tam zapíchne, neb z něj udělá sekanou. Hnusně barevná kamera, blbý střih. Do Mexika s takovým filmem, popřípadě někam jinam. Kam to zde nebudu uvádět. Začíná to na pr a všechny mohu ujistit, že to není v Mexiku. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Ľahučko nadpriemerný horor s dobrou depresívnou atmosférou a slušnou akciou, ktorá i cez trošku dlhšiu stopáž nenudí a dokáže zaujať. Samotný námet teda nie je bohviečo, ale na druhú stranu je to vyvážené celkom sympatickými charaktermi. ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Postavy jsou sice klišovité a příběh se také vyvíjí bez nějakých velkých odboček od očekávaného směřování, ale je podán takovou celkem sympatickou civilní formou. Krve a násilí je tam vidět tak akorát, aby se i něco nechalo na fantazii diváka, a celkově jsem byl spokojen i s vizuální podobou, která hodně staví na hře světla. Sice bych to asi žánrově nezařadil mezi horory, protože bát se moc není čeho, ale jako krimi thriller o kultu rituálně obětujícím lidi to není špatný. 7/10 ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Film ma trochu sklamal. Začiatok bol výborný a aj dosť brutálny, ale prostredná časť bola zbytočne zdĺhavá a nezáživná. Záver ma takisto dvakrát nezaujal. Herci mohli byť tiež lepší. Čakal som trochu viac. Neustále kecanie o tom, že príde "otec" čo nabudzovalo atmosféru, že príde nejaké strach naháňajúce monštrum a nakoniec príde taký nagelovaný pajác. Najviac čo mi pozdvihlo kvalitu filmu bol fakt, že je to točené na základe skutočnej udalosti. Na druhej strane sa mi ale nechce veriť, že polícia sa bála pár vyšinutých magorov pobehajúcich s mačetami. Pritom dokázal jeden chlap a jedna žena vyzabíjať takmer celý ich gang. Ale stovky vycvičených fízlov sa boja. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Údajná skutečná událost zachranuje celý snímek, takhle to vypadá docela uvěřitelně. Ostatně,proč by si nemohla parta drogovejch dealerů složená z lůzy a bláznů (asi jedoucích na kokainu) myslet že je jakýsi kult ochrání před policií,to je skutečně dobře uvěřitelné. Postavy ve filmu jsou tak hloupé jak asi mohly být jen skuteční lidé, u hlavních hrdinů je to až do očí bijící. To film ale taky sráží, s normálními lidmi člověk žije,nemusí na ně ještě koukat večer v televizi. kromě více či méně hloupých lidí ve filmu víc není. V úvodu téměř démonizovaný "hlavní" padouch se ukáže až jako pomocník jiného bosse,a nic extra už nepředvede. Jeho šéf jakbysmet, a tak se už ani počáteční zajimavé efekty už příliš neuplatní. jakoby se rozhodli šetřit, a pokud ne, tak na invenci ze začátku už se ve zbytku snímku režisér nedostal. Snímek je to tedy průměrný, od dvou hvězdiček ho zachranuje že alespon není tak tupý jako Hostel a jemu podobné snímky. *** ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal dost slibně ... no pak se to trochu pokazilo a čím se film blížil konci tím to bylo slabší. Škoda potenciál tam byl na rozhodně vyšší zážitek a hodnocení. Takhle jen průměr 55 % ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nevim cim to bylo, ze me film v zadnem pripadne nenadchnul, mel jsem vyborny obraz,ale velmi nekvalitni cesky dubbing, nic nepsiho jsem nesehnal. Ale opet se jen utvrzuji v tom, ze bych nemel naslouchat nadsenym doporucenim, protoze pak to vesmes dopada takto. Az na par gore scenek (za to ta jedna hvezda) stoji film za starou belu. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Tento film se tak trochu chová jako chameleon. Začátek velice brutální - a la SAW - potom se začínáme trochu nudit u nějaké verze Hostelu - vše však vynahradí ještě brutálnější konec, který film pozvedl. Některé záběry opravdu stojí za to. Slušná řezničina. ()

Innos 

všechny recenze uživatele

no musim sa priznat ze nechal som sa zlakat na komenatr Shadwella kedze Hory maju oci a vyvrzenci pekla sa mi moc pacili, no ale vidim ze niekto je tu pekne mimo....nic v zlom:-) ()

Chuanek 

všechny recenze uživatele

Ty jo, mazaný začátek, až moc na úvod filmu, který vám rozhodně dá impuls film nevypínat. Partička teenagerů si vyjede do krásného Mexico City zapařit, užít si sex a pořádně se zhulit. Jen co přijedou, se dozví o kultu vrahounů co kolem řádí, ve dne si užívají bezstarostného života a nevěnují tomu nějak pozornost, až do té doby, než přijde tma a jednoho z nich unesou, v ten moment začíná boj o přežití uneseného, který nakonec stejně umře. Myslím nemá cenu to nějak zvlášť vyzdvihovat, nad dokonalou práci mačety před střelnými zbraněmi dávám rozhodně přednost, mě se film moc líbí a zajedu si asi brzo do Mexica =)) ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více, ale nedočkal se. Tím neříkám, že to je špatný snímek, spíše naopak - vizuálné je na vysoké úrovni, audio je perfektní, má to i atmosféru, ale mě prostě nesedl. Bohužel. ()

Reklama

Reklama