Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

jopal 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre natocene a az na par zaverecnych "absurdit" celkom realisticky podane... ****SPOILER****: Skuseny policajt sa necha dopichat od zeny, ktoru ma za chrbtom, na hlavneho hajzla vystrely az ked ho takmer zabije...atd, atd.. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Az na par logickych nedostatkov to bol celkom dobre natoceny film.Za zabavou do Mexika a nahoda tak chce aby sa nevratili vsetci, sekty vzdy boli a vzdy budu pokial budu rozne viery a ich hnev dakde z hora nezmetie...)))))takze ako hovorim vzdy budu.Oplati sa raz pozriet a to uplne staci. ()

schindler 

všechny recenze uživatele

Solidní snímek, kterému se daří vyhýbat předpovídatelným klišé. Trochu mě připomíná Hostel, ale v tomto mexickém podání o stupýnek lepší. Hlavní trojice podává přesvědčivé výkony, ale i na záporácké straně je třeba pochválit holohlavého mexikánce u kterého je škoda, že nedostal víc prostoru. A také pozor, menší roli si tu střihl kudrnáč z Hobitína Samvěd Křepelka, který si místo přiteplených pohledů, s chutí zahrál poskoka mexikánců. Prostě, pro fanoušky hororů a fazolí povinnost. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Paralela s filmem Hostel se nabízí hned po prvních pěti minutách. Škoda, že film spadne to neuvěřitelné nudy (opět paralela k Hostel) a pokračuje tak nějak nemastně neslaně. Ke konci se to trochu více rozjede, ale žádnou velkou jízdu ani odvaz fakt nečekejte. Oproti Hostel čekejte profesionální zpracování a o dost hustší atmosféru. To je tak bohužel ale všechno. Pár explotačních scén to ale nezachrání. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Obyčejný, někdy až příliš brutální a nechutný drasťák. Doufal jsem, že přesně tohle se z něj nevyklube. Jediné, co mě zaujalo a trochu upoutalo pozornost byla ta napínavá poslední "bitka" v tom domě. Jinak věřím, že je podle skutečné události a o to více mě děsí. ()

CradleSKS 

všechny recenze uživatele

Na zacatku se film vyviji celkem zajimave, i celkem autenticky zobrazuje prostredi na US-mexickych hranicich, kam si jezdi amici uzivat a casto nato doplaceji, ale postupem casu ztraci na kvalite a vrcholi trapnym zakoncenim, kde se pokud o autentickou fikci ponekud znetvoril v "klasicky akcnak", kde "hrdina" pobije celou tlupu satanistu...je to skoda, ze se film odvijel na tehle vlne, mohla to byt jinak dobra podivana. Ale alespon jsem se dokopal si trochu precist o cele veci, ktera se opravdu stala v 90. letech a nebyt toho, ze satanisti unesli americkeho studenta, coz zvedlo velkou patracku a zadky mexickych policajtu, tak by asi satanisti meli na ranci Matamoros sve akciccky dodnes... ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Skutočne skutočný príbeh o Narco Satanicos a o kulte, ktorý inšpiroval film je neskutočne brutálny. Od náhrdelníkov šťastia vyrábaných zo stavcov svojich obetí, cez ich príšerné mučenie, znásilňovanie, likvidáciu, vykonávanie rôznych čarov a podobne. Inšpirácia pre film je teda veľmi brutálna, do filmu sa dostali len čriepky. Napriek tomu jednohubka s veľmi solídnym i keď skromným gore a atmosférou mexického pohraničného vidieka. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Teda kdybych se u toho nestihl naveceret a vyridit par mejlu, tak budu vazne nasr...stvanej, ze jsem ztratil 100 minut zivota. Nebyla tu jedina postava, ktera by ve me vzbudila jakoukoliv i sebemensi emoci. Snad jen ta 14tileta devka... 10/10/2021 44% ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Naozaj, film je na jednej strane drastický, na druhej veľmi pôsobivý. Neodporúčam žiadnej romantickej duši. Myslím, že trochu prifarbený príbeh, ale vraj podľa skutočnej udalosti. Brutálny masaker. ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

|Ztráta času. Něco se začne dít poslední pulhodiny, a je to dokola omílané klišé. Kdo myslíte že přežije? ()

Reklama

Reklama