Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

Shit 

všechny recenze uživatele

No, až nečekaně kvalitní thriller/horor, sice úvodní navnaďující porcovačka neni v pozdějším ději tolik zopakovaná, jak by si člověk přál, ale samotná úžasně temná a drsná atmosféra zapadákova v Mexico city to plně vynahrazuje a to co se nenaporcovalo v prvních 70ti minutách filmu, to se rychle a ve velkým stylu naporcuje v závěrečný půlhodině, tady stačí snad jen zdůraznit, že oblíbená zbraň ve filmu je mačeta. Mimochodem Sean Astin má tady fakt zajímavou postavu a docela mu sedne ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja mladí americkí frajírkovia sa vyberú do Mexika. Chcú si tam užiť zábavu podľa svojho gusta. Tequilla, tráva a sex. Bary, drogy a nevestince. Tomu hovoria super zábava. Typický americkí čuráci. Namachrovaní holobriadkovia. Myslia si, že neni nad nich. Cítia sa jak králi. Lenže v Mexiku rýchle zistia, že nie sú pánmi sveta. Padnú do pazúrov miestných gangstrov, ktorí nemajú s podobnými sráčmi žiadne zľutovanie. Gringovia dostanú o čo si koledovali. Trpko oľutujú svoj výlet do Mexika. ** ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný,spíš lepší(viz.moje hodnocení)-jako osnovu si to vzalo skutečný(možná ne ojedinělý)příběh a trochu se kolorovalo,aby zde zůčastnění si mohli před smrtí trochu víc zařvat (jako námět si to umím představit i pro hodně temný čistokrevný krimi),-ovšem nutno dodat,že francouzi(ale i španělé) mají v posledních deseti letech vo dost větší koule.Nebo menší zábrany.Nebo oboje. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela neoriginální typ survival hororu, vyznačující se všemi nectnostmi včetně roztřesené kamery a použití filtrů. Prostě v Mexiku je nějaká sekta. Vražděj lidi, pak je žerou - originální až na půdu. Sežerou poldu. Pak sem přijede grupa študáků z Jůesej, jako z USA, sou to děsní chujové a pařmeni, svoboda mladým, lítáme v tom a tak... Jenže pak narazej na tuhle sektičku, postupně tak nějak začnou ty mladý Amíci odpadávat, protože na kaniblaský sekty nejsou nějak cvičený, možná sou i chabrus na prsa, kdoví?. takže krev teče, nechutností přibejvá, mozky se baštěj na syrovo, ani cibulku do toho ty zvířata nedaj... Prostě a zkrátka další zbytečná hovadina, kerou snad ani nejde označit za horor, u hororu se člověk má bát, ale tady blije zhnusením. Možná by se na tyhle typy filmů měl vymyslet nějakej spešl název. protože vono ani to "survival" tak nějak neodpovídá ději, dyž tam všichni zhebnou. Což jsme věděli od samýho začátku. Navíc, když dáte disk do mašiny, vyskočí na vás ten ukřičenej protipirát, co je votravnej jak politici před volbama, pak ňáký trailery na filmy 12, Slídil, Winx club, Reservation Road, Lovci draků, Asterix a olympijské hry, ale jinak žádnej bonus, kamarádi. Koho to zajímá, film má širokoúhlý obraz 2,35:1, ale je to na prd, na týhle nudli akorát ještě víc člověk vidí, jak nechutně ta rozklepaná kamera je. A pak se vám chce zvracet i z ní. Jo, mám to - říkal bych těmhle filmům "vyprošťovák". ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuju minimalistovi Shadwellovi, díky jehož romantické opeře o osmadvaceti řádcích bude můj skromný příspěvek až za hranicí osmadvacáté stránky. Přitom chci napsat jen tolik, že na rozdíl od kýble s hnojem se film nedá vypláchnout a použít znova. Nevím, co si kdo myslel při plácání téhle masakrální bábovičky, ale zapomněl tomu krom Marthy uplácat cokoli jiného, co by stálo za víc než za nechápavé proč? Po téhle jízdě nemám chuť jak na návštěvu Mexika, tak ani na další mexický film. (Filmfest Hurghada 2012, 66/67) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama