Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justin Schumacher (ALEXANDER CALVERT) je malý chlapec, ktorý sa už od malička vášnivo venuje breakdanceu. Pri jednom tanečnom súboji, nešťastne spadne z pódia a upadne do kómy. Celé roky leží bez známky života, ale zrazu – po dvadsiatich rokoch – sa Justin (JAMIE KENNEDY) preberie. Pre jeho okolie i jeho samého je to kruté, pretože v dospelom tele prebýva duša malého dieťaťa. Jeho rodičia Marty a Sylvia (CHRISTOPHER McDONALD, DEBRA JO RUPPOVÁ) sa ocitli vo veľkých dlhoch, aby uhradili jeho liečbu. Justin sa preto rozhodne získať peniaze, a tak sa vráti k jedinému, čo ovláda – k tancu. Dá dohromady niekdajšiu partiu a začnú opäť tvrdo trénovať. Veď na blížiacej sa tanečnej súťaži môžu vyhrať až 100-tisíc dolárov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo ale svojím spôsobom sa mi to páčilo......a to aj napriek kliše či občas divnému humoru. Príbeh je jednoduchý, veci ako také nerieši. Ale inak sú tu celkom dobré tanečné čísla ( až na víťazov...a to je ten komediálny paradox ), a vsuvky Hasselhoffa a K.I.T.-a sú príjemným osviežením..... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nebýt ten hlavní hrdina tak retardovanej, tak to byla docela dobrá komedie, která sice v sobě má hromadu klišé, ale to se snad u těhle komedií musí čekat a s tim do toho jít. A mimoto je tady absolutně dokonalý cameo Hasselhoffa ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Genialni moment - jak se ten chudak Justin hrabe v hrackach ze Star Wars a pta se "kdo je to sakra Jar Jar?? tohle nejsou ty pravy SW!!" :) Ovsem sracka jak vysita, to ano. (mimochodem je docela trapny, ze na konci zvitezi skupina, co si to vubec nezaslouzi - ti ostatni byli stokrat lepsi...no jo, ale to by nebyl happy end) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už po 5 minutách budete vědět jak vše skončí. Párkrát jsem se zasmál, ale je to opravdu trapný. 2* za David Hasselhoffa ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nevím co kdo čekal, ale já se bavil dobře. Kennedymu role sedla a i když to někdy byly až trapné či dětské tak jsem byl prostě spokojenej, jen ta hudba to bylo něco šíleného. Vtipy jsou laciné stejně jako samotný scénář který by vymyslel snad každej. Tvůrci by ale asi potřebovaly lepšího choerografa, protože styl tance jsem bud nepochopil, nebo byl prostě špatnej. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem se chlámal tomu tanci, ale pak to postupně opadalo. Jako komedie na zabití zhulený neděle dobrý. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Takže hlavní hrdina je 13-ti letej debil, kterej fakt dobře tancuje a zamiluje se do holky, která chodí s jiným klukem, kterej je fakt zlej. Už jsem zmínil, že hlavní hrdina je fakt debil a proto na brejdencový soutěži udělá divný salto, spadne z pódia a málem se zabije. Ale nezabije (což je fakt škoda) a za dvacet let se zničehonic probere z kómatu, když uslyší oblíbenou hitovku v nějakym rádiu.No a debil (herec i postava) zjistí, že jeho rodiče neplatili nemocnici a taky ten zlej kluk chodí s tou pěknou holkou stejně jako před dvaceti lety a navíc jsou spolu zasnoubení. A pak se rozhodne vyhrát v nějaký soutěži aby měl prachy pro rodiče a zase klofnul tu pěknou holku. No a fakt nevim, jak to bylo dál, páč by bylo naprosto zbytečný to i třeba proklikat a to hlavně kvůli kvůli debilnímu herectví všech lidí, co se ve filmu objevili (výjimkou je možná Chris McDonald) a taky fakt debilnímu scénáři. Jamie Kennedy po Masce Juniorovi zase zaválel. Prostě naprosto zbytečnej film. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Fakt trápny film, plných nesympatických hrdinov, divného humoru..ale nabitého soundtracku a dobrých tanečných čísiel...poteší cameo Davida Hasselhoffa a jeho K.I.T.T.-a ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Neškodná blbina, dobře předvídatelná a čitelná od začátku do konce, která měla i pár trapných momentů. Některá taneční čísla byla hodně povedená. Nic skutečně ohromujícího ale očekávat nelze. Jamie Kennedy se pěkně vyřádil. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Strašné! Nevtipná taneční komedie o splnění dětského snu. Celý děj filmu je nejen nezajímavý a nevtipný, ale navíc provázený nechutnostmi, nelogičností a plný klišé. Jediným pozitivem celého filmu je krása Marii Menounos a proto hodnotím na hranici odpadu a 1 hvězdy - 15%. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Neschopnosti filmovej drámy sa vyrovná iba zlyhaním jej humoru. Čo je veľkým sklamaním sú sekvencie break-dance ktoré sú ploche a nezaživné pritom režisér filmu Harvey Glazer je známy svojimi videoklipmi. 3/10 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

V polovině jsem začal dřímat a po hodině jsem od toho šel úplně. Nemám rád filmy, kde hlavní postava ze sebe dělá stupidního vola a na tom je postavena celá filosofie srandy. Díval jsem se na to jen proto, že se na to chtěly dívat mé dcery. PS: Myslím si, že takovéto "neškodné" filmy křiví dětem pohled na morálku více než akční nářezy nebo některé přístupnější horory. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková komedie. O týpkovi co je 20 let v kómatu a nakonec se dá dohromady s holkou ze základní školy. 3*-neurazí, nenadchne. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo slušne natočené béčko s príjemnými hercami a zopár naozaj vtipnými scénami. Netreba sa toho báť :) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

No řekněme, že si to tu trojku zaslouží, ale pokud vám nic neříkají 80. léta v USA, nedívejte se na to, ani jednou se totiž nezasmějete. ()

Reklama

Reklama