Reklama

Reklama

Žraločí muž

(TV film)
  • USA Hammerhead: Shark Frenzy (více)

Obsahy(1)

V laboratoři provádí doktor King pokusy na lidech a jejich křížení se zvířaty. Přišel na princip kmenových buněk. Ty mohou sloužit k nahrazení jakýchkoliv buněk v těle. Lze tedy vyrábět náhradní orgány a podobně. King je ale napůl šílený a dost experimentuje. V jeho laboratoři spoutaná žena porodí dítě zkřížené se žralokem a zemře. Kingovu teorii prezentuje ve skupince vědců Amélie. Ta má za úkol se svým přítelem Tomem spolupracovat na projektu s doktorem Kingem. Amélie souhlasí, přestože s ním kdysi měla spor, když si měla vzít za muže jeho syna Paula, který pak zemřel na rakovinu. Vědci v čele s Amélií a Tomem jedou na ostrov, kde doktor King provádí své experimenty. Vědcům přijde divné, že na ostrově nemají signál na satelitním telefonu. Druhý den je King seznámí se svým projektem. Když měl jeho syn rakovinu, King ho zkřížil se žralokem a udělal z něj mutanta. Ten nyní plave v akváriu, které vědci sledují... King jim pak řekne, že je odsuzuje k smrti za to, že ho vyhostili do exilu. Zavře je v místnosti, kde je akvárium. Kingovi lidé rozstřílí sklo akvária, to praskne a zatopí místnost. Všem se z ní podaří utéct ven, a jelikož potřebují z ostrova pryč, vědci přepadnou loď, která je zakotvená v Kingově přístavu. Loď ale rozstřílejí Kingovi muži a ta vybuchne. Jeden z vědců je pak ve vodě napaden žralokem... (TV Prima)

(více)

Recenze (73)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Šialený vedec doktor King sa utiahol na neznámy ostrov v západnom pacifiku. Vybudoval si tam supermoderné laboratória a najal malú súkromnú armádu. Tam sa mohol nerušene venovať svojim zvráteným pokusom. Za pomoci premeny kmeňových buniek stvoril zo svojho umierajúceho syna monštrum. Mutáciou ľudskej a žraločej DNA urobil z neho vraždiacu beštiu. Stvoril "Žraločieho muža". Keď bol s týmto projektom takmer už hotoví, pozval si na ostrov svojich bývalých kolegov a ich partnerky, aby sa im pomstil za to, že nemali pochopenie pre jeho experimenty. Vrcholom jeho snahy je to, aby jeho zmutovaný syn priviedol na svet potomka. * ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

Tatínkové jsou ty nejúžasnější pánové na světě. Škoda, že to většina dětí neocení. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk rád dívá na utržené údy a hektolitry krve, tak je na správné adrese. Já už z této mánie vyrostl, ale v tomto případě jsem se alespoň mohl zasmát při několika směšných pasážích a psychopatických proslovech pana doktora. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno ty pyzdo!!!!! Němčouři se s tím fakt neserou a navrch můžou machrovat, že tahle hovnocucákovina vznikla v koprodukci spolu s jů es ej a Arubou (?!) Really!? Tak tedy dobře skřížíme člověka a žraloka, co nám vznikne? Odpověď je snažší než se zdá žralokočlověkoodpad!0% ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle bych si vystačila i s pouhým použitím citoslovce: "Achich ouvej!", ale cítím povinnost podělit se o zážitky za spatřených 35 minut z druhé poloviny tohoto fekálního festivalu guilty pleasure momentů. Scénář je jednoduchý: kdosi měl sračku s břichabolem a po utření konečníku do hajzlpapíru onen potřísněný útržek nespláchnul, nýbrž předal producentovi. Ten byl zrovna na jachtové pařbě, zhulený jak tovární komín, přečetl hajzlpapír, zahihňal se a těch 12 dolarů teda na film sehnal. Za trochu matroše se režie chopil zfetovaný kámoš, nějaké kozaté kikiny z horní paluby vzaly ženské role, ale byl problém najít vhodné mužské představitele. Naštěstí se na jachtě mezi pingly a umývači toalet našlo i pár krachujících zoufalců s pohaslou hereckou kariérou. Ten otylý hnusák v hlavní roli mi byl každopádně povědomý - určitě už se svou krajně neestetickou vizáží úspěšně odehrál spoustu záporáků. Ovšem obsadit tuhle odpudivou obézní tlamu do kladné role akčního hrdiny, tomu říkám nepochopitelné a neodpustitelné castingové faux pas. Koukat na onoho pupkatého trapáka, jak s rádoby drsným (slizkým) výrazem dusá džunglí se samopalem, to byla značně nechutná divácká zkušenost. A o čem že to vlastně je? To byste neuhodli: zlí vědci spojí žraločí DNA s lidskou a vytvoří (jak překvapivé) žraločlověka! Žraločlověci žerou člověky, člověci pobíhají, křičí, krvácejí, jsou tráveni, zlí vědci se zvrhle radují, do toho tam pobíhají a střílejí ještě zlí žoldáci a nakonec pravdoláska zvítězí! Nechybí pro tento podžánr nezbytné směšně debilní dialogy a absurdně nelogické chování všech zúčastněných. Věděla jsem, do čeho jdu... a bylo to ještě o facku horší, než jsem doufala. Tentokrát to ani záchvaty smíchu a nevěřícného vrtění hlavou neuchrání od vrhu hovnem: rozmach a PLESK! Tady máš ten zasloužený odpad, žraločí srando! 9% za obstojné prostředí a ne úplně marnou kameru, pokud ji zrovna nelikviduje zběsilý "akční" střih. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

tohle už bohužel nebylo ani vtipný... to nejlepší na celým filmu je (když pominu fakt, že jsem ho přežil) plakát...odpad! [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Au, au, au tak tohle fakt bolelo...Tohle DVD je dobrý tak akorát jako tácek pod pivo. Vlastně ani na to ne, protože blbě saje. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Bizarní. Takhle nějak by natočil krvák zapálený studentík, který má rozpočet asi tak padesát dolarů, tudíž mu hlavního hrdinu musí hrát nehezký pupkáč, na monstrum taktéž nezbylo z rozpočtu, takže střihač používá mnoho "inovativních" prostřihů mezi záběry, které místy ani nenavazují (stylem Bob si sedne na zídku -- vidíme, jak se k němu kamera rychle přibližuje -- slyšíme výkřik -- hrdinka X se ptá: Kde je Bob? -- "Bob is gone..." Ale je to ještě horší, než to popisuji ). Většinu budgetu asi spotřeboval scénárista při nákupu haše či jiných omamných drog, protože jeho dílo je tak naivně jednoduchoučké, hloupé a béčkové, že bych ho z fleku nakopala do zadku (zepředu). Asi jsem masochista, ale tohle je opravdu jeden z filmů, který je tak špatný, že jsem se bavila. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

To si takhle Vitason vykračuje v obchodě směrem k auto-reprákům, když ho do očí praští dvd obal ukrývající tři filmy: Sharkman (ČSFD-19%-Teď je tomu trošku jinak, protože kvůli evidentní chybě českého distributora má tento film na čsfd dva profily), Larva (ČSFD-22%) a Mosquito Man (ČSFD-23%). A to vše jen za 150 korun! V ten moment se mladý milovník špatných filmů olízl od ucha k uchu, uši mu zastříhaly blahem ve vzduchu a v očích mu začaly hrát plamínky nad představou dalšího večera stráveného s úplným brakem... Hned na úvod musím dát varování pro ty, kteří na podobné filmy koukají, aby se zasmáli (Jako já), protože ono to moc sranda není. Sharkman je prostě špatný film, který si ze své stupidity moc neutahuje. Sice je tu pár hlášek (,,Nic se neděje. Pořád máš svoje sluneční brýle." ale to je zhruba tak všechno. Vlastně mě napadají jen dvě věci, které bych mohl pochválit. Jednou z nich je kamera, která v klidných pasážích používá zajímavé nájezdy, ale v akčních pasážích je kamera úmyslně nepřehledná, aby maskovala lacinost triků a masek. A druhou věcí stojící za pochvalu jsou herci, kteří se docela snaží. Ať už je to vypasený William Forsythe či Jeffrey Combs, který si svého záporáka vysloveně užívá a jak by řekl Bubba: ,,To je asi tak všechno." ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dal jsem si od žraločích filmu pár dní pauzu, ted jsem se knim vrátil a opravdu nelituji! Naprostá sračka! Opět! Díky tomuto filmu si už asi nikdy nedám lasagne (mé nejoblíbenejší jídlo) jelikož jsem si je dal k tomuto skvostu a opravdu ale opravdu mi bylo potom blivno. Fadr nějakýho zmutovanýho napůl člověk napůl žralok hledá pro svého syna ženu! Musí je spářit aby mohl být pyšným dědou! Opravdu uchvatná rodinná hantýrka! Bojim se larvy. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tento film byl natolik špatný, že Jeffrey Combs zakázal zveřejnit své jméno u toho projektu? Nebo proč není napsaný v obsazení na csfd ani imdb i když má hlavní roli? 20% Aktualizováno: JC už je napsaný v obsazení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film vytvořila společnost Nu Image což mluví samo osobě. Jedná se o televizní dílo, které se nikdy nedostalo na plátna kin a musím říct, že je to dobře. Filmové zpracování samotné příšery nebylo moc. Trikaři se moc nepředvedli a celá jejich práce vypadala dost lacině. Za celou dobu filmu jsme celou nestvůru viděli snad jednou nebo dvakrát. Jinak byly vidět jen zuby nebo žraločí hlava či ploutev. Co se týká prostředí natáčení, musím pochválit. Ostrov i okolí bylo nádherné. Dokonce mě překvapil i hudební podklad, který se měnil s dějem. Občas jsme mohli slyšet pomalou rytmickou hudbu, která v okamžiku útoku přešla na dynamickou, místy až tajemnou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát nejdříve odpad, ale nakonec to mělo něco do sebe. Vydržel jsem to až do samého konce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A vyzeralo to na zábavné béčko so šialeným vedcom ( Combs ), ktorý stvorí ešte šialenejšie monštrum. Akcia, krv, napätie. Opak je pravdou. Tie spomínané ingrediencie tu síce sú, ale spracovanie... ()

Reklama

Reklama