Reklama

Reklama

Hlavní účetní Wesley Gibson je mladý sympatický muž, jen se mu v životě příliš nedaří. Deptá ho tlustá šéfová, přítelkyně je mu nevěrná, a navíc trpí záchvaty panického strachu, kdykoli se dostane do stresové situace. Jednoho dne se za dramatických okolností Wesley od tajemné Fox dozví, že je synem jednoho z nejlepších zabijáků tajného bratrstva bojujícího za vyšší dobro. Shodou okolností ho ale nedávno někdo zavraždil. Wesley svého otce nikdy neviděl a historce o tom, čím se zabýval, zpočátku moc nevěří. Okolnosti a působení krásné a tajemné Fox jsou ale silnější. Vstupuje tedy do řad prastaré organizace Fraternity, vedené záhadným Sloanem, který Wesleyho přesvědčí, že je zrozen k tomu, aby byl jedním z nich. Absolvuje náročný a naturalisticky pojatý výcvik, při kterém se přehlížený beránek změní ve vlka, který v něm vždycky číhal. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 738)

Toumyk 

všechny recenze uživatele

Tento film mi přivodil velmi smíšené pocity. Akce je dobrá, místy ale dost přehnaná. To samé příběh + vychrtlá Angelina... . No nevím nevím. Každopádně je tento film něčím opravdu zajímavý, ovšem z druhé strany naprosto o ničem. Nějaký skrytý, trochu ironický hlubší smysl najdeme, ale proboha....např. scéna s vlakem...strašnej hrdina a klaďas Wesley nechá umřít půlku vlaku... . Pak ty kulky létající dokola? No trochu extrém ne? Jo a mimochodem mě docela nasral tou svojí závěrečnou hláškou..:). ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale pak jsem si radši odmyslel překvapivé záběry ze zcela neznámých moravských asi tisícimetrových propastí, nad nimiž se na chatrném mostku řítí vlaky nejmíň třistakilometrovou rychlostí - České dráhy a milovníci moravské krajiny by čuměli, ach ten Hollywood:o))) - a dal vyšší hodnocení, i když je to pro mě typický film: jednou a dost! ()

Seuata 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla na doporučení kamarádů a vůbec jsem nevěděla, co si pouštím. Alespoň jsem nic neočekávala, protože tohle téma je velice zvláštní. Opravdu bych nevěděla co čekat a možná bych si vysnila nějakou velkolepou podívanou. Ikdyž... Do velkolepé podívané to vážně nemělo daleko! Skvělá akce, kulky lítají do zatáčky, vážně úžasné. Filmu nejspíš uškodily přiškrcené rozpočty, jinak nechápu, proč neinvedstovali víc a neudělali z toho naprosto vymazlenej film. Chtělo by to hold nebrat tolik ohledy na rozpočet a dotáhnout těch pár nápadů tak, aby divák žasl. 4 lepší hvězdičky, na film se kouknu ráda znovu. ()

ShadyCZE 

všechny recenze uživatele

Efektní? to jistě.. ale to je asi tak všechno. Film s výbornými herci. Některé scény jsem si pro sebe komentoval- to mohl vynechat, nebo "haha" apod. Příklad s vlakem, který vykolejil.. to bylo komický a zbytečný a hlavně mě to přišlo neuvěřitelně přehnaný, jinak bych možná dal i **** hvězdy. tak i tak za zhlédnutí to stojí. ()

Ygan 

všechny recenze uživatele

Akce je neskutečně efektní. Soundtrack je drsný, McAvoy ultra cool, ale Jolie, Freeman, Kretschmann vlastně jenom na okrasu a v klídku místo nich mohli hrát kdejací kazachstánští dementci. Vztahy mezi postavami nic. Ale mě je to vlastně jedno. 5* jen o fous a vlastně ani nevím proč. 4,5* ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Zábavné, čakal som od toho podstatne menej. Ale ako vacsina modernejsích filmov, založené na efektoch dej podpriemer. ()

FOOSE__ 

všechny recenze uživatele

Velice efektivně obsazený filmek ze skvělým ozvučení, ale bohuže přiběh mi nějak nesednul. slabší průměr 50% ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že je to opět hloupost Američanů, kteří si myslí, že patříme k Rusku. Když jsem viděl na konci jméno režiséra došlo mi, že jsou to naopak Rusové, kdo si pořád myslí, že patříme k Rusku... Sračkoidní blbost v rusko-americkém stylu: To nejhorší z obou světů. ()

MetalLizard 

všechny recenze uživatele

Mně nápad tohoto filmu přišel velice originální. Kromě toho to všichni zahráli na můj vkus velice věrohodně. Když k tomu všemu připočtu šílené množství efektů a akce, kterou člověk prostě zhltne na posezení, vyjde mi z toho opravdu dobrý snímek, který jsem neviděl jen jednou. Netvrdím, že sem tam to nebylo třeba trošku přehnané, ale to nic nemění na faktu, že je to super podívaná. ()

Reproduktor 

všechny recenze uživatele

A film, který vyhrává 2.místo za nejpřehnanější film desetiletí? Wanted (Aplaus, prosím!). Letní vypalovačka, kterou táhne pár koní: Angelina, kravina se zatáčením kulek, hrdina který má práh bolesti na nule a bezhlavá akce. Odechovka to je, snažil jsem se dokonce najít i něco za co by stálo dát ty 4.hvězdičky ale ne, prostě to nešlo. Pro odpočinek si radši pustim Kurýra a pro vymytí mozku radši Loudily. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Nářez, nářez, nářez!!!Bouchačky, akce, oblíbenej James, bouchačky, kvéry, krev, neoblíbená Angelina, uznání, že tam nebyla tak špatná, akce, akce, bouchačky, akce, James, krev, sprostá slova, bouchačky, akce, James, oblíbenej Morgan Freeman, rychlost, akce, další kvéry, krysy (jak zvířecí tak lidské), akce, krev,bouchačky, akce, akce, ... ()

egbert 

všechny recenze uživatele

Morgan Freeman je prefabrikát. Příliš velký kus lega, který ať dáte kamkoli, vždycky bude vypadat stejně. Ve filmech je jeho postava vykreslená zpravidla od chvíle, kdy se poprvé objeví na scéně. A měl jsem chvíli pocit, že Wanted by se mohl pokusit tuto jeho schopnost přemoct, ale těžko se vykresluje důvěryhodný a zajímavý charakter v nedůvěryhodném a nezajímavém filmu. ()

Dave_ff 

všechny recenze uživatele

Efektní a po mnoho stránkách zajímavý film a vzhledem k tomu, že překonal má očekávání, hodnotím plným počtem hvězd. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Skvělá akčně-komiksová jízda, v níž to schytá i vlak Českých drah... výborná akce, zábavný a rychleplynoucí děj, vynikající, nápadité a líbivé efekty, rozjetej James McAvoy (ostatní herci bohužel nestojí za řeč)... prostě vcelku super-oddychový akční zážitek. Takže 70%. ()

Dr.Loomis 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem se dostal až ted..a musím ho velmi vychválit..skvělé akční,výborný scénář,herci vybráni také na jedničku.. :-)))) ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Oh my God! Tak tohle byla teda řežba jak se patří! Komiks jsem nečetl a ani jsem o něm vůbec neslyšel. Takže nevím co tam mám čekat, ale co bylo v tomhle filmu tak to bylo teda dost rychlé. Na celkem neznámého režiséra,že vytvořil takový unikát tak to klobouk dolů. Už po shlédnutí ukázky jsem skákal ze židle. Film od začátku až do konce vás nenechá ani jednou vydechnout. Není to klasická akční podívaná, kterou byste čekali, ale i přes ty všechny nemožné věci jako je např. (skok do dálky, střílení z pistolí a mnoho dalších) tak se to celkem povedlo. To je asi tak první bod, za který dávám body. Ale snad nejvíc se mi líbilo,že byli skvěle vybraní herci.. James McAvoy a Angelina Jolie? tak to nemohli vybrat lepší. Původně jsem chtěl dát 5*****, ale konec se mi moc nezdál. Hlavně mě celkem mrzelo, že Angelinu Jolie už neuvidím ve dvojce. Ale i přes ty žvásty dávám 5 bodu. ()

Adrii 

všechny recenze uživatele

Nebýt ve filmu Angeliny a Morgana a zbylého zajímavého hereckého obsazení a taky pěkných a drahých efektů... tak asi odpad... Podívaná pěkná, ale příběhová line? Byla tam vlastně nějaká? Jestli jo... tak jsem ji přehlídla! ()

Související novinky

Bekmambetov a nový Ben-Hur?

Bekmambetov a nový Ben-Hur?

21.08.2013

To je rozhodně odvážná představa. Studio MGM se už nějakou dobu ohání plány natočit novou verzi Ben-Hura. Nepůjde však o remake slavného filmu z roku 1959 (těžko můžete překonat totální klasiku,… (více)

Matthew Vaughn v tajných službách

Matthew Vaughn v tajných službách

28.03.2013

Poté, co nečekaně přenechal režii X-Men: Days of Future Past Bryanu Singerovi, spekulovalo se o skutečných důvodech tohoto kroku. Jedna verze jej spojovala se Star Wars: Epizodou VII, ale jak už… (více)

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Keanu Reeves trénuje na samuraje

Keanu Reeves trénuje na samuraje

20.11.2009

O filmu 47 Ronin už jsme kdysi dávno psali, ale pak bylo ticho a vypadalo to na jeden z projektů, které se nakonec nedočkají realizace. Zdá se však, že to studio Universal s napůl legendárním, napůl… (více)

Reklama

Reklama