Reklama

Reklama

Hlavní účetní Wesley Gibson je mladý sympatický muž, jen se mu v životě příliš nedaří. Deptá ho tlustá šéfová, přítelkyně je mu nevěrná, a navíc trpí záchvaty panického strachu, kdykoli se dostane do stresové situace. Jednoho dne se za dramatických okolností Wesley od tajemné Fox dozví, že je synem jednoho z nejlepších zabijáků tajného bratrstva bojujícího za vyšší dobro. Shodou okolností ho ale nedávno někdo zavraždil. Wesley svého otce nikdy neviděl a historce o tom, čím se zabýval, zpočátku moc nevěří. Okolnosti a působení krásné a tajemné Fox jsou ale silnější. Vstupuje tedy do řad prastaré organizace Fraternity, vedené záhadným Sloanem, který Wesleyho přesvědčí, že je zrozen k tomu, aby byl jedním z nich. Absolvuje náročný a naturalisticky pojatý výcvik, při kterém se přehlížený beránek změní ve vlka, který v něm vždycky číhal. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 738)

kolacky 

všechny recenze uživatele

Nevědíc nic o předloze čekám klasický akčňák. Sleduju uvěřitelný film... uvěřitelný film... stále uvěřitelný film... a PIC HO a je to ryzí komiks! Tak proto se mi to zdálo místy tak zvláštní!!! :-) :-) :-) České reálie dostaly v soutěsce řádně na frak - ale ten vlak byl příšerný jako ve skutečnosti, jsem pravidelná cestující. Jinak jako živé. To Česko. (Ach jo.) Angelina nádherná, Freeman výtečný jako vždycky, McAvoy mile překvapil, je to slibný kluk. Za něj tři a půl *. Nejlepší scéna - výpověď v práci!!! Souhlasný komentář - kolega Gemini.------Později. Alternative opening by se použít dal, to je fakt. Jen jinak obsazený :-)... Šimůnek je naprosto nepoužitelný, je to běs, je to běs... (Jára Cimrman) ()

Leeroy3167 

všechny recenze uživatele

Popkorňák s absolútne jednoduchým a mierne priblblým príbehom, priemerným McAvoyom, Angelinou, ktorá síce je viac, ako len okrasa celého filmu, ale na Oscara to opäť nebude a Freemanom, ktorý mi po prvýkrát bol vo svojej roli nesympatický. Ale je to sakramensky dobre natočené, má to po vizuálnej stránke more skvelých nápadov, proste akčná jazda takmer od začiatku do konca. Tá hodina a trištvrte vám ubehne ako nič. Čiže vrelo odporúčam sadnúť si k tomu s plechovkou piva, naladiť sa do hladiny alfa a tento film si proste užívať. Je sa na čo pozerať. ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem ten film nemohla brát vážně. Ještě přehlídnu nerozbitný auta a nesmrtelný lidi - to je u těchle typů filmu normální ale kulky co střílí za roh? To bylo trošku přehnaný. James byl skvělej a Angelina mě poprvé nesrala ale myslím že takový filmy mě asi nikdy nezačnou bavit. Jo a hudba je samozřejmě výborná ()

Bolek82 

všechny recenze uživatele

Jezisi, pane boze, to snad ne. Vsude se srazi kulky. Nici se pendolino, auta litaji a hlavni hrdina je nesmrtelny. Scenar je zmateny, Angelina cim dal hubenejsi. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Před šesti týdny jsem byl obyčejnej člověk jako vy, a teď???? Totální nářez, kde kůlky uměj uhybat do strany. :) 80% ()

chrchel 

všechny recenze uživatele

Komiks jsem nečetl, takže srovnávání nechám na jiných. Každopádně jsem se náramně bavil, dějové zvraty byly skvělé, dokonce ani moje neoblíbenkyně Angelina Jolie mi tu nevadila. *SPOILER* Navíc Freeman jako záporák? Kde se tohle dá jinde vidět? *SPOILER KONEC* Prostě jsem se skvěle bavil, je to akční snímek přesně podle mého gusta - superschopnosti, neschopný (nejdřív) hrdina, všechno je jinak než se zdá. Navíc jsem se tu poprvé seznámil se skvělým Jamesem McAvoyem. ()

Vojtas12 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film...!!! Jsou dva typy špatných filmů. U prvních jsem se neuvěřitelně nudil a nebojím se dávat odpad. U těch druhých jsem se bavil tím, jaká blbost to je. A takové filmy se nedají moc dobře hodnotit. Tenhle film JE naprostá blbost, a tím nemyslím zrovna to zahybání kulek. Našly by se mnohem větší blbosti (samozřejmě tkalcovský stav, který řídí lidstvo už po tisíce let v binárním kódu). Na druhou stranu, film má kvality, které výsledek hodně ovlivňují - prvotřídní herecké obsazení a (ne)překvapivě dobrou hudbu Dannyho Elfmana. Takže se to dá sledovat, a protože logika filmu je na nule, dá se u toho dobře zasmát. Ne že bych film doporučil každému, jen těm, kteří mají nad takovými filmy nadhled. Přeji si více takových kinematografických perliček... ()

BenchPress 

všechny recenze uživatele

Ono to působí hrozně "cool" dojmem, ale většina toho filmu mě prostě nezaujala. Příběh je to sice velmi zajímavý, ale film má hluchá místa, takže spadá do průměru. Další z mnoha filmů, kde hraje Morgan druhý housle, což je škoda, protože má stále filmovému světu, co dát. Režie byla slušná a herci také. I přes slušně vygradovaný závěr průměr. 3/5. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

very lovely, ale napodruhé to ztrácí lesk, nebo když pár debilu odděláte sami, stává se z toho nudnej stereotyp. 2019. Zajímavej komentář - You bother too much - Why are you here - You are pussy - Its not question of why, but what - Let your instincts guid you - I dont know who I am - I dont want that person dead, fate does - 555 ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Viac ako 3/5 nedám, ale je málo filmov, o ktorých po zhliadnutí môžem povedať, že sú skvelé a pritom o ničom zároveň, že boli také nudné a predvídavé, až boli zaujímavé, a že boli také zaujímavé, až boli nudné. Mám naozaj zmiešané pocity. Ale - to je dobre, nie? :-) ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Prehnaná, nereálna šialenosť. Presne to som aj čakal a zábava sa začala. Film má náboj energie ktorý ma zasiahol spokojnosťou. ()

LordMack 

všechny recenze uživatele

Efektní a zajímavý film. Nenajdete nudné části, mrkne na Vás docela dost zajímavě zpracovaných momentů, herci super, parádní film, který nemáte problém pustit si znova. ()

gefr 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení roku! Moc jsem si od tohohle filmu nesliboval, ale dostal jsem parádní nářez, zjistil jsem že existuje nějaký McAvoy a Angelina se rozloučila s Hollywoodem ve velkém stylu. Zajímavě sepsaný scénář, kde kulky létají za roh, příběh se čím dál víc zamotává a kde tečou hektolitry krve. Takhle má vypadat akční film 21. století. ()

prochyn 

všechny recenze uživatele

Film je hezky akční a Angelina Jolie je tady moc drsná a moc krásná. Možná by mohla mít pár kilo navíc a taky víc centimetrů v bocích. Ale to je věc názoru. A můj názor - to si můžete všichni někam poznamenat - můj názor je zase moje věc!!! ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Thomase Kretschmanna (ještě nikdy jsem ho neviděla stát v uličce ve vlaku ČD, nadto vedle obrázku Václava Klause - zážitek k nezaplacení). Jinak je ten film jedna velká, velkolepá blbost (ačkoliv ne úplně blbá jako blbosti čistokrevné), ohňostroj šílených efektů, blázinec, který mě nějak nedokázal pohltit. Tvůrci si zjevně vyhráli. Místy jsem měla dojem, že je to parodie na akčňáky. A nebo holt nejsem z té správné cílovky pro tyhle filmy :) Ale ne, není to úplný shit. Jen mě zamrzelo, jak odbyli to jakožečeské prostředí. (Např. že se jim do "českých" nápisů vloudila písmena, která se v české abecedě vůbec nevyskytují. Byl by problém odchytnout nějakého místního a poprosit ho, aby se kouknul, jestli to je správně? Anebo jejich představa, že v roce 2009 se tady běžně jezdilo v žigulech...) ()

Bau.Baushka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Angelinu se zbraní, ale pro dobré hodnocení je to sakra málo. Kdyby to bylo alespoň trochu reálnější a víc příběhové než efektní... ()

mojma79 

všechny recenze uživatele

Zlamu si vaz. Dejte me do solneho blaticka. Moderni akcni film. Jen tech "radoby" vtipnych momentu bych dal reziserem mene. To dojem docela slusnemu akcnaku kazilo ()

Související novinky

Bekmambetov a nový Ben-Hur?

Bekmambetov a nový Ben-Hur?

21.08.2013

To je rozhodně odvážná představa. Studio MGM se už nějakou dobu ohání plány natočit novou verzi Ben-Hura. Nepůjde však o remake slavného filmu z roku 1959 (těžko můžete překonat totální klasiku,… (více)

Matthew Vaughn v tajných službách

Matthew Vaughn v tajných službách

28.03.2013

Poté, co nečekaně přenechal režii X-Men: Days of Future Past Bryanu Singerovi, spekulovalo se o skutečných důvodech tohoto kroku. Jedna verze jej spojovala se Star Wars: Epizodou VII, ale jak už… (více)

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Keanu Reeves trénuje na samuraje

Keanu Reeves trénuje na samuraje

20.11.2009

O filmu 47 Ronin už jsme kdysi dávno psali, ale pak bylo ticho a vypadalo to na jeden z projektů, které se nakonec nedočkají realizace. Zdá se však, že to studio Universal s napůl legendárním, napůl… (více)

Reklama

Reklama