Reklama

Reklama

Hlavní účetní Wesley Gibson je mladý sympatický muž, jen se mu v životě příliš nedaří. Deptá ho tlustá šéfová, přítelkyně je mu nevěrná, a navíc trpí záchvaty panického strachu, kdykoli se dostane do stresové situace. Jednoho dne se za dramatických okolností Wesley od tajemné Fox dozví, že je synem jednoho z nejlepších zabijáků tajného bratrstva bojujícího za vyšší dobro. Shodou okolností ho ale nedávno někdo zavraždil. Wesley svého otce nikdy neviděl a historce o tom, čím se zabýval, zpočátku moc nevěří. Okolnosti a působení krásné a tajemné Fox jsou ale silnější. Vstupuje tedy do řad prastaré organizace Fraternity, vedené záhadným Sloanem, který Wesleyho přesvědčí, že je zrozen k tomu, aby byl jedním z nich. Absolvuje náročný a naturalisticky pojatý výcvik, při kterém se přehlížený beránek změní ve vlka, který v něm vždycky číhal. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 739)

barapatty 

všechny recenze uživatele

Skvělá jízda. James McAvoy zaválel, nečekala jsem, že bude tak výbornej v tomhle žánru, ale musim říct, že mi spadla čelist... ()

johny.duch 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě zklamáním. Nevím v čem jsem čekal více, ale asi to bude v ději. Efekty jsou fajn, zakřivené dráhy kulek a neuvěřitelná vzdálenost střelby tolerantní, ale to něco navíc co by mě donutilo dát plné 4* tu není. Mé hodnocení je 3,5* a protože 0,5 se zaokrouhluje nahoru tak 4 ()

Daninja 

všechny recenze uživatele

Velmi efektivní akčňák, který si velmi rád někdy zopakuji v kině. Hvězdné obsazení, ucházející příběh a hlavně dechberoucí akční scény mi nedovolí dát méně než 5*...říkejte si co chcete, tenhle film splnil, co si předevzal, je skvělým akčňákem...kdo v něm hledá něco víc, ten si asi spletl film. ()

Firefly88 

všechny recenze uživatele

Přišel jsem, viděl jsem, stačilo mi. Děj místy nedávající smysl můžete ve filmu přežít, ale když nedává smysl vůbec, je to utrpení. Kdo chce vidět Angelinu, jak si to v Žigulíku hasí za českým vlakem, nechť zhlédne tento akční "klenot". ()

micky99 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná akčná podívaná. Akurát by som ocenil, keby sa Angelina občas aj trochu inak tvárila. Ináč fajn. ()

JohnyBlaxx 

všechny recenze uživatele

Zaímavá podívaná s pěknou Angelinou a několika šílenostmi popírající fyzikální zákony, které z toho udělali "tipiše" americkou dementní střílečku. ()

sioned 

všechny recenze uživatele

Od filmu očekávám myšlenku a propracovanost postav... to bych ale asi chtěla trochu moc. Pokud vám jde jen o efekty a koukání na sexy Angelinu, tak se na to podívejte, ale pro mě to bylo veliké zklamání. ()

whass 

všechny recenze uživatele

Je tu hodně skvělých herců ale nepodařilo se z toho vyždímat tolik co jsme očekávali.Akční scény jistě patří k těm lepším věcem, ale totálně nepovedeně odříkávaný příběh mně teda do křesla moc neposadil.Takže tu máme průměrný akční film.K lepšímu hodnocení se přikláním díky nečekanému konci. ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Film plný fakt hustej akcie ale častokrát príliš nereálnej, zaujímave herecké obsadenie, tentokrát hrá Morgan Freemen grázla a to mi tam nepasovalo. ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Na filme sa mi páčilo, to, že až do konca ma dokázal udržať v napätí a to je pre mňa najdôležitejšie, hlavne pri filmoch takého to rázu. Rozhodne som pri ňom nezaspávala. Obsadenie vynikajúce, scenár takisto a efetky a komplikovanosť dejových línií sa mi tiež veľmi páčila. Angelina svojim posledným výstrelom zabodovala :) 5* ()

lajkee 

všechny recenze uživatele

Úžasná Angelina, vynikajúce efekty, ale nemôžem si pomôcť, pre mňa je to skôr béčkový počin.Scenár úplne odfláknutý. ()

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel sem se musel přemáhat abych nedal odpad. Chápu jednu hvězdičku za herecké obsazení, ale kde jste vzali ty ostatní ? Film sám o sobě je jedna velká nuda. Celý tenhle film jsem měl chuť odejít. Role jsou tak přehrané až je to trapné. Některé scény mi přisli opravdu velice směšné a chvílemi jsem si říkal jestli to opravdu myslí vážně a jestli jsem náhodou nešel na nějakou parodii na tento film. Těšil jsem se na akčňák na který budu dlouho rád vzpomínat, ale na tohle už se v životě nechci znovu dívat! ()

myst3ry 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za (nahou) Angelinu a hvězdička za efekty. Přidal bych možná i hvězdičku za Klause, ale to už by byly tři, což mi na Wanted příjde moc. Obsahově je to totiž podle mě naprosto o ničem a srovnávání s Matrixem absolutně nechápu. ()

Mortex odpad!

všechny recenze uživatele

Ako môžu nazvať filmom podľa komiksu film ktorý má s komiksom spolocne meno hlavného hrdinu a názov? Zatial čo komiks bol rýchly ,akčný ,vtipný, a navyše paródia na superhrdinské komiksy. Film je blobosť s nezmyselným dejom niekde na úrovni megapiraňe. ps: V komikse nikto dráhu striel ohýbať nevedel. ()

712 

všechny recenze uživatele

Rozhodně překvapení. Dlouho sem se s tímhle filmem míjel, ale byla to chyba. A ačkoliv v tom hrají jedni z mých nejoblíbenějších herců - Angelina a Morgan, nejvíc mě zaujal James McAvoy. ()

jobina 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála komiksů, který v sobě zkloubil obrovskou akční atmosféru, jemný humor a nepřepálenou hravost. A Angelina? Ta je prostě nááádherná. ()

Petrisoff 

všechny recenze uživatele

Příběh toho jak se z obyčejné kancelářské krysy stane špičkový zabiják není ve filmech zrovna obviklý. Herecké výkony jsou dobré, ale úplná špička to taky není. 75% ()

ko.mar1 

všechny recenze uživatele

Film ako taký super trochu ma zarazila tá hlúposť s dráhou stiel.Ale aj tak super či už dejom tak hercami ako aj efektami.Celý čas som čakal ako sa to skončí.Faj film. ()

Související novinky

Bekmambetov a nový Ben-Hur?

Bekmambetov a nový Ben-Hur?

21.08.2013

To je rozhodně odvážná představa. Studio MGM se už nějakou dobu ohání plány natočit novou verzi Ben-Hura. Nepůjde však o remake slavného filmu z roku 1959 (těžko můžete překonat totální klasiku,… (více)

Matthew Vaughn v tajných službách

Matthew Vaughn v tajných službách

28.03.2013

Poté, co nečekaně přenechal režii X-Men: Days of Future Past Bryanu Singerovi, spekulovalo se o skutečných důvodech tohoto kroku. Jedna verze jej spojovala se Star Wars: Epizodou VII, ale jak už… (více)

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Keanu Reeves trénuje na samuraje

Keanu Reeves trénuje na samuraje

20.11.2009

O filmu 47 Ronin už jsme kdysi dávno psali, ale pak bylo ticho a vypadalo to na jeden z projektů, které se nakonec nedočkají realizace. Zdá se však, že to studio Universal s napůl legendárním, napůl… (více)

Reklama

Reklama