Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lese se probudí zraněný muž (Lou Diamond Phillips), který má u sebe doklady na jméno Frank Hill a zakrvácený nůž, ale na nic ze své minulosti si nepamatuje. Chvíli bloudí po lese a potom potká Andyho (Kris Holden-Ried), který ho ohrožuje pistolí a tvrdí, že Frank zabil několik lidí a unesl Andyho manželku. A Andy teď chce, aby si Frank vzpomněl, kam ji odvedl. Jenomže jak se všechno Frankovi postupně vybavuje, zjišťuje, že se to vůbec nemuselo odehrát tak, jak tvrdí Andy... (monolog)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak sem dostal bezva namet na nejlevnejsi film budem z kamosem jenom tak chodit sem a tam po lese po stale stejnych mistech jeden bude predstirat ze ztratil pamet a ten druhej ho obvinovat ze je vrah film udrzi divaka do konce jenom protoze je napjatej jaka ze je pointa a neni zadna ten konec taky nesokuje Phillips chce bejt za drsnyho psychopata ale ja mu to nezeru ani nahodou jedna hvezdicka za ten luxusne vypadajici les ve kterym se odehrava prvni pulka filmu skoda z tohoto se dalo vytezit o dost vic ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Listy, mrtvoly, čeroký Filips. Co mi tohle mělo dát - nevím. Parta indiánu šla sbírat do lesa kaštany a rozhodli se natočit žedko. ()

Reklama

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

OBSAH: Jeden muž, trpící amnézií je obviněn svým přítelem o způsobení vraždy. Nemůže v to uvěřit a tak se snaží získat zpět své dobré jméno a paměť a hlavně chce vysvětlit tuto podivnou situaci…. ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý film, ktorému sa radšej vyhnite. Hodinu sledujete, ako si jeden z nich nevie spomenúť, čo sa stalo. a flashbacky sú také pomiešané, že si už ani nedáte tú námahu rozmýšlať, kto je kto. Jediné plus na tomto filme je verné zobrazenie podrezania na konci filmu, ktoré mi pripadalo veľmi realisticky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný film. Celý film od začátku je v celku nuda a nic překvapivého se nekoná. Možná jsem malinko myslel, že to dopadne jinak. Tím to bylo docela zajímavé a proto jsem to shlédl celý. Na podruhé už se na takový film nemá cenu dívat. Tak že opravdu hodit film na poslední scénu jak mu tam podřízne krk a potom ten film vypnout. Nic zajímavého než tato scéna tam nebyla.. 1* aspoň za konec... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama