Reklama

Reklama

Jediné, co chybí Lauře (Elisabeth Shue) v jejím jinak dokonalém životě je dítě. Když zjistí, že je těhotná, zdá se, že všechny její sny se vyplnily. Mateřství však není tak jednoduché jak si Laura představovala. Brzy po narození dítěte začne bojovat s poporodní depresí. Poté co má děsivé halucinace, jí manžel najme chůvu. Začíná boj o Latřino duševní zdraví a osud dítěte… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

1860 

všechny recenze uživatele

tak tenhle film je úplně paradní, splnil to, co z názvu sliboval.. opravdu! chytne vás ta pravá paranoia! ale pouze v případě, že vás do úzkých dostává nehorazná a nesnesitelná nuda, která tomuto filmu vládne.. snad je to pokus o nějaký psychotriler, ale hodně nepovedený.. jedna hvězda za předvídatelný ale zajímavý konec.. NEdoporučuju, je to NUDA! ()

nnikynka3 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to od začátku dokonce. Jsem fanoušek psychologických filmů, a zde je ukázka toho co pouhá nemoc dokáže provést. Nenudila jsem se ani minutu, ale už od půlky jsem věděla jaký bude konec. Škoda že to režiséři nevymysleli trochu jinak. Film je na dost slušné úrovni, až na herecký výkony která se neřadí mezi ty nejlepší. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Film jsem shlédl na FILM+ a díky bohu za to, protože pokud bych si sehnal DVD, asi bych si podřezal žíly. Opravdu jednoduchý, slaboduchý příběh : žena, těhotná, blázní - vidí panenku, dítě, panenku, dítě, pak je tam jakási chůva, manžel a zase ta panenka, dítě, panenka, dítě....... film mi připadal jako antiporodní dokument o tom, jak si děckem zkazit život - tedy alespoň na mne tak zapůsobil! Beru si z něho příklad. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Od té chvíle, kdy jsem viděl Rosemary má děťátko mě každý horror o matkách s dětmi zklamal (výjimkou byl snad jen Orphan). A tenhle bohužel taky. Je to vlastně hodina a půl nudy, kde neuvidíme nic, co bychom už dobře neznali, prostě nehorázně neoriginální film, který si hraje na něco víc. K tomu je ten film ještě sám proti sobě, nejdříve ukáže pointu a potom má přijít dramatická chvíle, tu už ale divák viděl před chvílí, takže ho scéna vůbec nepřekvapí. Zbytečný film... ()

DarkMatter 

všechny recenze uživatele

Řekl bych povedený film, ačkoliv zřejmě nejsem cílová skupina... Zpracování prostě nemůžu nic vytknout. Všechno působilo tak jak zřejmě mělo. Kdybych byl starší nebo žena před prvním porodem, asi by to na mě zapůsobilo o něco víc, dal bych 4 hvězdy a měl bych nahnáno :-) Vcelku působivé ztvárnění důsledků pokročilého stádia paranoi... Milovníci akčních amerických trháků se budou s největší pravděpodobností nudit... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama