Reklama

Reklama

Sukeban guerilla

  • Japonsko 女番長ゲリラ (více)

Obsahy(1)

Členky dívčího biker týmu vedené vůdkyní Sachiko (Miki Sugimoto) vystupují pod názvem Červené helmy. Jednoho dne v japonském Kjótu během soutěže poráží konkurenční gang vedený krásnou Nami (Reiko Ike). Ta se nehodlá s porážkou smířit a dostává se s Červenými helmami do konfliktu. Situace se zkomplikuje, když do konfliktu začínají vstupovat kriminálníci z Yakuzy. Podaří se Červeným helmám porazit jejich nepřátele? (Epistemolog)

(více)

Recenze (5)

stub 

všechny recenze uživatele

Naprostá zhovadilost, která dokonale pobaví svou stylizovaností a pnutím mezi drsnou a vysloveně komediální rovinou. Suzukiho filmy o gangsta ženách jsou kapitola sama pro sebe. Pokoušet se o seriózní kritiku by bylo jako pokoušet se uplácat z pudingu sochu. Platí však, že kdo přijme nadsázku a (ne)pravidla žánru, může být odměněn dobrou (o hodnotě pomlčme) zábavou. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Sice zatim moc nakoukano v zanru pinky violence nemam, ale nebojim se rici, ze toto je jeho typicky zastupce. Blaznivina se spoustou holek, motorek, souboju, nasili a vtipu (i kdyz mozna lecky nechtenych). Kazdopadne podivana, u ktere se divak nema cas nudit. :) V jedne z hlavnich roli muzeme videt znamou krasku Reiko Ike. ()

Reklama

Reklama