Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

joooj ako som sa na tom zasmiala! :DDD ... len skoda, ze pomaly posledne casti boli coraz viacej slabsie a moc ma to nebavilo..pravdaze zaciatok je nieco nove, nieco, co po prvy krat uvidis..ale musim dat 5* ..:DD podla mna najviac 1. sezona bola najlepsia-.::D :D 2. sa este ddala a do 5 ci 6.? neviem uz kolko to malo..bolo slabsie..:))

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Perfektne urobené,ako keď tie vážky naháňali tu lienku ja som nemohla :)aj ostatní su dobrí ale ta podrazácka lienka to nema chybu

Reklama

Reklama