Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vdaná expertka na pojištění Claire potkává sympatického veterináře Laurenta, který by rád uzavřel pojistku proti živelným pohromám. Momentálně ale není čas na lásku. Jejich kraj terorizuje masový vrah mladých žen… (oficiální text distributora)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Benoît Poelvoorde a Isabelle Carré podruhé, tentokrát s thrillerovou příchutí. A sluší jim to spolu skoro stejně jako v Les Émotifs anonymes. Anne Fontaine natočila pomalé, minimalistické, skoro skandinávské drama, ve kterém - cynicky řečeno, láska hory přenáší. Alfou a omegou atmosféry je výkon obou protagonistů. Ten se dá schovat do škatulky "civilní", přesto však vysoce nadprůměrný. Forma podpořená skvělou kamerou, za ním nezůstala pozadu a výsledek je tak občas až nepříjemně realistický. Skvělý film, jehož jedinou vadou je paradoxně jeho největší plus. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Benoit tu hraje vraha na kterého hodně letí ženský, ale když má dojít k sexu, tak je radši přefikne nečím jiným, film se vám sice snaží trochu mást, že on není ten masový vrah o kterém se všude mluví, ale člověku je to hned jasné už od začátku, že vrahem nemůže být nikdo jiný než Ben. Film si s vámi prostě neumí hrát a vy jen znuděně čekáte co bude dál, jenže nic zajímavého se neděje. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Někdy přemýšlím, že se budu dívat už jen na francouzské filmy. Názorná ukázka, jak lze uchopit psychologický thriller po francouzsku. Je to něco úplně jiného, než čemu jsme vystaveni u amerických thrillerů. Navíc Isabelle Carré, to je múza, to je herečka par excellence, hors pair. A když si pustíte Annu M. a následně Entre ses mains, vidíte tu univerzálnost, mnohovrstevnatost a široký záběr. Valérie Donzelli ve vedlejší roli rovněž splnila své a belgický komik Benoit zase dokázal, že vážné role mu také celkem dobře svědčí. Anne Fontaine nezklamala. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama