Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kluci, tohle musíte vidět, protože kozy Alice Taglioni jsou nadpozemsky dokonalý. Čisté z kozího pohledu je tenhle film těžkej luxus. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si Fanfána Tulipána z roku 2003, který také pocházel z Francie. Představte si starého Fanfána a nového Fanfána. Naprosto stejně je to se starým Ostrovem pokladů a tímhle novým. Mě to stejně tak bavilo, ale oba novější filmy dostali daleko nižší hodnocení. Není se čemu divit, plno lidem bude vadit, že si v novějších verzích tvůrci upravili, na co přišli. Každopádně technicky je film natočenej výborně a tak se mu upřít nic nedá. Co je ale důležitější, tak především fakt, že režisér narval do filmu nádhernou Alici Taglioni. V tu chvíli mi bylo jedno, že film je docela i vtipný, technicky zvládnutý a bůhví co ještě. Když se na plátně objevila tahle krasotina, dal bych filmu okamžitě pět hvězdiček. Jenže to by musela hrát ve filmu celých 100 minut v kuse. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jestli měl být tenhle film parodií, tak snad jen za to je ta jedna hvězdička... Jestli mi časem dojde, že to byl vážně míněný pokus o komerční vejvar ze starého kulturního pokladu, přepíšu své hodnocení na "odpad". A nespraví to tedy ani bujné prsníky hujné paní baronky Evangelíny Magdalény Elizaběty Marie Jenovéfy Trelawneyové... °-[] - - - P.S. Ale jak tak na to hledím, A.B. d.m.s.n. trošku aspiruje na roli frantíckého Zděnka Trošky. Tož tak asi... :-/ - - - - - (Poprvé viděno 26.2.2011 na českotelevizáckém ostrovu bez pokladů, bohužel s českým dabingem, hodnocení 199., komentář zde jako šestnáctý - 26.2.2011) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli do toho můžu kecat, v příštím životě chci bejt korzetem Alice Taglioni. V tom dosavadním jsem totiž prochodil už spousty hor, ale takhle krásný kopečky s údolím nejsou nikde. Jo a můj malej generál by k tomu rád dodal: blem blem prm brm slint škit jou jou uáááááááááááá!!! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Šmankote! Tak koukám, že místní chalani zažili erekci a z celého filmu viděli jen kozy, no já viděl i ten zbytek, takže odpad... film plný retardovaných postav, který pošlapal Stevensonovu klasiku. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Prišiel som, videl som, stačilo. A nezachránili to ani barónkine barokovo kypré tvary vylievajúce sa do kamery. Je smutné ak si divák po dopozeraní dobrodružno - rodinného filmu pamätá len výstrih hlavnej hrdinky. Ak budem chcieť nabudúce vidieť kypré tvary, tak radšej siahnem po inom žánri. ()

rikitiki

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, viděla jsem jen kousek, ale nejsem si jistá, jestli scénárista tu knížku vůbec četl. Spíš mu někdo v hospodě před zavíračkou převyprávěl její obsah. Film nemusí otrocky následovat knihu, ale tohle opravdu mysleli tvůrci vážně? John Silver - démonické a svůdně sebevědomé zlo, jak ho popsal Stevenson ,se v tomto filmu proměnil v bačkorovitého osmého trpaslíka od Sněhurky. Kterého Sněhurka vyhodila z chaloupky, protože byl trapný. /26.2.2011/ ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

"Výborná komédia", ktorú zachraňujú dve veci. Prvá sú asi dva vydarené fóry a druhá vec, ktorá zachraňuje film je Alica. Bohužiaľ nieje to jej hereckým umením. Neviem, aký podnet dohnal filmárov natočiť tento počin. Možno aspoň niečo vyryžovať na pirátskom šialenstve spôsobenom Pirátmi z Karibiku. Možno pochváliť sa tým, že aj Francúzi vedia natočiť afektovanú zlátaninu. Neviem. Vznikol z toho nevtipný pokus, pri ktorom sa budete viac nudiť ako baviť. Odmietam napísať viac! ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za levé prso, druhá hvězdička za pravé prso Alice Taglioni. Jinak těžce nezáživný film, na který do týdne zapomenu (což vlastně odpovídá těm dvěma hvězdám, většinu takto hodnocených filmů prostě zapomenu). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zábavná směska komedie, klasických francouzských dobrodružných filmů s trochou mystiky, trochou vtipu a trochou sexuálních narážek. 1) Tato verze Ostrova pokladů nemá se Stevensonovou předlohou nic společného. Sami tvůrci si z příběhu dělají jakousi komiksoidní srandu. Film je vskutku bláznivý a divák netuší, co se v příští scéně stane, takže se ani nenudí. 2) Překvapivě film provázejí dobré herecké výkony, tempo, spád a fajn hudba. Postavy baronky, opilého lékaře či teplého kapitánova zástupce jsou roztomilé. Pravda, ke konci to autoři s omamnými látkami přepískli a ztratili soudnost, nicméně na celkovém milém dojmu to neubralo. 3) Tělesné vnady zde do nebes vyzdvihované Alice Taglioniové na mě nijak nepůsobí (proč asi?), za to však ocením ostatními komentátory zcela opomenuté pěkné herce: 23letého Vincenta Rottierse (Jim Hawkins) a 34letého Stéphana Metzgera (předák pirátů Bill). ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který má k původnímu Ostrovu pokladů dost daleko. Jako dobrodružný film je to hrozné, ale když na to nahlédneme jako na parodii či komedii, pak to celkem ujde. Velký drsňák Silver je tady takové neškodné štěňátko proti vraždící sexy hraběnce. Vtipy vícekrát nevtipné než vtipné. Exteriéry zase naopak filmu pomohly. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Podle mýho je to hodně slabej nesmysl - viz barončina nepochopitelná schizofrenie a její tajemná zabijácká rukavice, to jsem trošku nepochopila. Chvíli hodná a milá nevinná baronka a pak je z ní psychopat, kterej vesele zabíjí chlapi? Proč to tam jako bylo? A závěr taky nic extra.. no prostě žádná sláva, už bych na to znovu nekoukala na rozdíl od starší verze Ostrova pokladů. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Oblíbený Ostrov pokladů je u mě ten s Charltonem Hestonem a Oliverem Reedem. Tenhle paskvil má k němu hodně daleko. Nudných 100 minut u mě zahánělo jen několikrát zmíněný pohled na Alice Taglioni vždy, když se objevila na scéně. ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Zásadní omyl. Omyl to natočit. Omyl to shlédnout. Rádoby moderně, poutavě a vtipně. Ani jedno. Na tenhle film se kvůli filmovému kumštu ani zábavě nekouká. Jedině... - no pregnantně to vyjádřil Enšpígl. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie. Pár vtípků, kterým se určitě zasmějete. Já se popadal za břicho, když se pirátovy zabořila ta jeho dřevěná noha do písku a se slovy: "Jdeme chlapi!" se pokoušel vymanit z jeho sevření, ale nakonec mu stejně museli pomoct. Pak chodil po ostrově s kusem kokosu na té dřevěné noze, nebo co to bylo. Nízké hodnocení zde mě proto vůbec nevytrhne. :-) A na krásku Alice jde koukat furt. 70% ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomuto až téměř infantilnímu pojetí Stevensonovy klasiky. Je to prostě taková francouzská variace, něco á la Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. Tam ovšem nebyla zdejší naprosto luxusní paní baronka, která si zaslouží speciální hvězdičku navíc. Vím, vím, hodnocení je nadsazené, ale když já mám Alici Taglioni prostě moc rád... ()

Reklama

Reklama