Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Čtec 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomuto až téměř infantilnímu pojetí Stevensonovy klasiky. Je to prostě taková francouzská variace, něco á la Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. Tam ovšem nebyla zdejší naprosto luxusní paní baronka, která si zaslouží speciální hvězdičku navíc. Vím, vím, hodnocení je nadsazené, ale když já mám Alici Taglioni prostě moc rád... ()

rikitiki

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, viděla jsem jen kousek, ale nejsem si jistá, jestli scénárista tu knížku vůbec četl. Spíš mu někdo v hospodě před zavíračkou převyprávěl její obsah. Film nemusí otrocky následovat knihu, ale tohle opravdu mysleli tvůrci vážně? John Silver - démonické a svůdně sebevědomé zlo, jak ho popsal Stevenson ,se v tomto filmu proměnil v bačkorovitého osmého trpaslíka od Sněhurky. Kterého Sněhurka vyhodila z chaloupky, protože byl trapný. /26.2.2011/ ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Film Ostrov pokladu nema s knihou Poklad na ostrove od Roberta Louise Stevensona nic spolecneho.Pouze si autori vypujcili Jima Hawkinse, Johna Silvera a nekolik dalsich tvari z svetozname knihy, neopomeli take hlavni pointu a tou je poklad.Nevim jestli se snazili parodovat tuto knihu,ale dle meho nazoru se jim zdaril dokonaly paskvil ,rekneme gulas. Tvurci mi zdarile poslapali muj detsky cen a za to jim vice nez jednou hvezdou nemuzu zaplatit! Jedinym plusem pro mne zustalo modre more,palmy a nadherne plaze. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

"Výborná komédia", ktorú zachraňujú dve veci. Prvá sú asi dva vydarené fóry a druhá vec, ktorá zachraňuje film je Alica. Bohužiaľ nieje to jej hereckým umením. Neviem, aký podnet dohnal filmárov natočiť tento počin. Možno aspoň niečo vyryžovať na pirátskom šialenstve spôsobenom Pirátmi z Karibiku. Možno pochváliť sa tým, že aj Francúzi vedia natočiť afektovanú zlátaninu. Neviem. Vznikol z toho nevtipný pokus, pri ktorom sa budete viac nudiť ako baviť. Odmietam napísať viac! ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Podle mýho je to hodně slabej nesmysl - viz barončina nepochopitelná schizofrenie a její tajemná zabijácká rukavice, to jsem trošku nepochopila. Chvíli hodná a milá nevinná baronka a pak je z ní psychopat, kterej vesele zabíjí chlapi? Proč to tam jako bylo? A závěr taky nic extra.. no prostě žádná sláva, už bych na to znovu nekoukala na rozdíl od starší verze Ostrova pokladů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama