Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chronický hypochondr Sami je přesvědčen, že mu zbývají už jen tři měsíce života. Jeho nejlepší kamarád Patrik se rozhodne vydat se s ním do Indie, na cestu za zázračným lékem... Jejich bláznivá výprava naplněná spoustou komických situací tak může začít! (oficiální text distributora)

Recenze (12)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Na komedii to moc vtipný není, k dramatu to má taky daleko, a kdo je tou postavou, které má člověk nejvíc fandit, mi taky trochu uniklo. Každý tu předvede své lepší i horší chvilky ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No nebudu to moc okecavat, film jsem si pustil ciste kuli Richardovi, ale nakonec, i kdyz ma Richard jen malou roli, to byla docela slusna komedie. Ne ze by nemohla bejt i vtipnejsi, cesta cholerika a hypochondra do Indie za lecitelem totiz mela slusnej potencial a ze spousty situaci slo vytezit vic, ale i tak je obcas cemu se zasmat. Navic hlavni dvojka Cornillac a Elbe, na kterejch celej film stoji, se sice chovaj jako absolutni dementi, ale zaroven to jsou docela sympataci. No a co se tyce toho Richarda, jeho vyhulenej hipik s bradkou, na kterou laka zensky, byla fajn postava a i kdyz nedostal vic prostoru, i tak me pobavil. Slusny 3*. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož kaktus píchá musím hodnotit kladně. Píchání se přece nemůže hodnotit záporně !! Jo a podobně jako ty dva v tomhle filmu cestuju taky. Chaos, oragnizační zmatky, absurdní situace, setkání s lidmi prazvláštního myšlení a hlavně taky často dojedu jinam než chci, ale nemusím kvůli tomu jezdit do Indie. České dráhy jsou totiž firma neomezených možností aneb "pane my do Hradce Králové nejedem, my jedem do Pardubic, ale už jsme nestihli nádražním rozhlasem ohlásit změnu". To sou potom úplný bomby. Jedna taková bombička na mě čekala i ve filmu a to když se Alice Taglioni objeví v krásných sexy šatech s rozparkem až do pasu ! To bylo tak nečekené, že když jsem Alici takhle uviděl, svalil jsem se z válendy na zem a chvíli jsem měl černo před očima, tohle umí ženský na výbornou, schazovat mě z válendy, aniž by se mě dotkly a já je za to ještě obdivuju, takovej jsem vůl. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Francouzská komedie s poměrně zajímavým nápadem, která láká zejména na Pierra Richarda, který se ale objeví až v polovině filmu a to asi na dvě minuty, což je škoda, jelikož i tak byla jeho postava zajímavější než oba hlavní představitelé dohromady. Na druhou stranu jako komedie na odreagování s pár zajímavými gagy to funguje. Moje hodnocení 35%. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama