Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tuzemský Vřískot? Spíš Třískot. Hlavou do zdi.. Český slasher je ve světové kinematografii stejným pojmem jako botswanský western, či pygmejské porno a asi tomu tak zůstane i nadále. Vražedné VKVéčka od Wese Kučery přináší ryzí amatérismus koketující s kretenismem, totální absenci nadhledu i tupý bolehlav z dialogů chovanců pomocné školy. Ještěže alespoň dabing metal do toho horoucího pekla kostky ledu - něco mi totiž říká, že originální znění je pátý jezdec apokalypsy.. Na druhou stranu, důležitá zkušenost. Aby člověk ocenil slast burgundského vína, musí se taky někdy napít z louže plné sinic, do které se vychcal syfilitický jezevec.. Kdo se však k tomuto dílu dostal v trafice jinak než krádeží, měl by si slovy pana Růžového nechat vyšetřit svoji zkurvenou hlavu.. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

Reklama

Céčko 

všechny recenze uživatele

Režisér absolutně postrádá soudnost. Herecké „výkony” představitelů bijí do očí, stejně jako tragické dialogy, které jim lezou z pusy, do toho naprosto zmatený a nelogický scénář, který se snažil napodobit Vřískot a nepřináší absolutně nic nového. Vymlouvat na nízký rozpočet se nemůže, protože i s tím by většina lidí zvládla natočit lepší film. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher má stejnou tradici jako mongolská opera. Po velmi slušném kousku Někdo tam dole mě má rád tu máme další pokus o českou vybíjenou. Jenže tohle se tedy rozhodně nepovedlo..... Osoby a obsazení: Kopyto, Jelito, Platíto, Blbý a Blbější, Ryba jménem Vanda, Mladej Uhrin, Dana z O.V.R.Z., lemploidní Polda, říďa s fixací na baby z Playboye, generál Hvězdné pěchoty a disgrafik v masce a s kudlou. Dialogy? Jeden citát za všechny: "Tééda.Co tady děláte?" "My jsme přišli." No, to by neřekl němej, kdyby mu hubu rozbil. Fakt perla. Překvapení se nekoná, tohle je nezastavitelnej filmovej průjem. P.S. Možná přijde i major Zeman. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě tu vytočilo, jak je ten film v některých částech odfláknutý. Je opravdu takový problém, když vidím, že záběr na školu, před kterou se rojí děti je hnusně natočený, zajít sem za měsíc se stativem a natočit to znovu? To se v podstatě týká valné většiny různých záběrů (domy, ulice, park). Leda že by kamera byla z půjčovny a muselo se to stihnout do určitého data, protože pak ji má zamluvenou na natáčení Robert Rosenberg:) Totéž platí i švencích a nájezdech, které jsou trhané a ruší diváka. Škoda. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama