Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dramatický příběh o ztrátě paměti a hledání vlastní identity, inspirovaný skutečnou událostí. Vše začíná v odlehlé ulici v Montrealu, kde se probudí nahý muž, který neví, kde se nachází ani kdo je. Po ošetření v nemocnici si uvědomí, že jediné, co o sobě ví, je, že je gay a že se jmenuje James Brighton. Za pomoci místní gay komunity najde James spolubydlícího a zahájí mediální kampaň, jejímž cílem je znovunalezení vlastní identity. Bohužel James nikomu nechybí, žádní příbuzní se nehlásí. Naopak, začnou se ozývat hlasy, že vše je lež a že James si vše vymyslel, včetně toho, že je gay. Film, který nás nutí klást si otázky o naší vlastní identitě. Kdybychom ztratili paměť, co bychom si pamatovali? Zůstala by naše sexuální orientace stejná? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil, ale byl jsem hodně rozčarován, přitom příběh, ze kterého by se dala udělat superbomba. Slabé, chaotické, v daných pasážích zbytečně brutální, nevědel jsem, jak a z které strany film uchopit, totální zklamání … 3331 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

K textu distributora: nezdá se mi, že by film chtěl klást otázky ohledně sexuální orientace. Naopak; James alias (ne, nebudu dělat spoiler) X chce být jako ostatní , chce se přizpůsobit představám druhých, ale není možné, aby se mu to povedlo. Amnézie může být i ochranný štít. Je na pováženou, že takový námět je možné natočit ještě v jednadvacátém století. ()

Reklama

Reklama