Reklama

Reklama

Je májový den a život mladé matky (Michelle Williams) v londýnském výškovém domě je dokonalý. Její malý synek má narozeniny, a když ho s otcem vypravuje na velký fotbalový zápas, snad ani nemůže být šťastnější. Zatímco jsou pryč, narazí na Jaspera Blacka, novináře, žijícího v jednom z těch nádherných domů pod jejím oknem. Když se jí v místní hospodě, kde hledala útěchu v pár panácích, začal šarmantní, sympatický Jasper dvořit, nedokázala mu odolat. Tohoto slunného jarního dne je pokušení zpět. Ale o pár minut později může jen s hrůzou sledovat, jak je jejich zakázaná láska přerušena živým televizním zpravodajstvím o explozi, která rozmetala fotbalový stadion. Její dokonalý život skončil. Když se pak pokouší vyrovnat s pocity viny a smutku, odmítá Jasperovy pokusy ji utěšit. Táhne ji to spíše k manželovu šéfovi Terrenci Butcherovi (Matthew Macfadyen), policejnímu důstojníkovi, který má vyšetřování na starosti. Jak o ni oba muži bojují, začíná vycházet najevo skutečná pravda o událostech onoho májového dne. V plamenech je erotikou nabitý, šokující thriller, plný emocí a života. (Magic Box)

(více)

Recenze (65)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To zase po dlouhý době byl průjem, u kterýho jsem snad nudou upad. A když do toho nacpali ještě romantický scény, tak už se to prostě nedalo vydržet. Fakt radši budu koukat na zápas AC Sparta Praha, než si zvopakovat tuhle hrůzu. Jen se divím, že se do toho McGregor pustil. Jediný hezký na tom filmu je totiž samotný plakát. Tím to ale bohužel končí. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Uprimne povedane, cakala som brak a dostala sa mi prijemna dramicka. Preto sa cudujem tym az sokujuco nizkym hodnoteniam. Ste si isti, ze sme videli ten isty film? :) Myslim si, ze film enormne nenadchne, ale ani nesklame. Ked budete cakat menej, dostanete viac. Takze vstupujte do tohto filmu s flegmatickou naladou a on vam to za tu hodinku a pol prijemne vrati... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Néé bombu néé, pane bin Ládine.. Přesně ten druh „srdceryvu“, u kterého tak nějak tušíte, co tím chce autor říct, ale způsob, jakým tak činí, je krajně nezajímavý. Fandit v 21.století londýnskému Arsenalu je zkrátka úděl.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

O něco snesitelnější než Deception (alias Podvod), ale McGregor na loňský rok určitě v dobrém vzpomínat nebude, poněvadž buď točil totální bláboly, nebo poloviční. V plamenech patří do té druhé sorty, za což může hlavně podtaktovaný scénář sázející snad až příliš na to, že se divák rozbrečí hned, jak se stane nějaké neštěstí, a nemastná neslaná režie, která se zmůže akorát na teskné melodie sloužící ke zvlhčení očních kanálků. Jenže to samo o sobě nefunguje. Herecky by to ještě šlo (neurážející standard), ale rozvláčnost, nastupivší po slušné první třicetiminutovce, je ubíjející a Michelle Williams v psychedelickém stavu není uvěřitelná tak, jak by být měla. A k tomu ta nedomrlost prakticky všech vedlejších motivů. Nebylo by místo neustálého vylívání si srdce směrem k Usámovi užitečnější, soustředit se třeba taky na McGregorovu postavu, která se sice vždy někde mihne, ale jinak má strašně málo prostoru? 5/10 ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Další z řady tzv. tichých filmů, kdy je slyšet tikot hodin v místnosti, tlukot srdce a vlastní myšlenky na téma: Proč se režisérka Deníku Bridget Jones rozhodla natočit takový paskvil? Proč v něm (ne)hraje Ewan McGregor? A proč trvá tak nesnesitelně dlouho? Odpovědět na ně je prakticky nemožné! Zasloužená nálepka NEVER MORE. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začínám Michelle Wiliams přicházet pomalu na chuť. Bezesporu talentovaná herečka má jen tu nevýhodu, že ne vždy narazí na kvalitní látku. Dosti matné drama V plamenech je tím nejzářivějším důkazem. Tvůrkyně dvou dílů vypointované a laskavě britské Bridget Jones se tentokrát plácá v kruhu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co to tady vidím? Až příliš jedno či dvouhvězdičkových hodnocení, dokonce i nějaký ten odpad... Zajímavé, že někteří píší, jak by se raději dívali na svůj vlastní zadek než na toto, a přesto film dokoukají, aby nám to mohli napsat. Jestli se někdo dívá na filmy jen proto, pak je mi ho líto. Jinak mezery to jistě má, o tom žádná. Především v neúčasti samotného Ládina. Když už se o někom tak často a zapáleně mluví, je neslušné ho nepřizvat, ne? :-) ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Dost nezajímavý a nudný film, kde po většinu děje sledujete pobíhání hlavní hrdinky po městě, která v době, kdy neběhá, píše dopisy Usámovi. Tohle mě opravdu nevzalo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

I Ewánek má své dny, aneb druhou půlku filmu už jsem brala jen na půl oka, aby to nebylo tak úmorné. Hrozná blbost. Akorát se mi ze sledování tohohle dramča o pipce, co řeší smrt syna a milostný trojúhleník, zhoršila kocovina. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

'' I know U r clever man Osama. Much brighter then me. " ... čo sú toto za bláboly !? Co to malo znamenať ?!? Chceli ste nám azda naznačiť, akí sú v skutočnosti teroristi dobrí otcovia a manželia... ? A tie trápne monology prehovárajúce do duše a srdca Usámi bin Ladina... Pýtam sa: komu je tento film určený a čo sa snaží predložiť, aké posolstvo? Bo ja tu vidím, doslovne, jedno veľké zúfalstvo. Michelle Williams pobehujúca, sťaby v amnézii, s plyšovým zajacom v drese Chelsea ( ten zajac) , vyzerajúca akoby práve ' prchla z decáku' . A čo ta trááápna slzička v oku MacFadyena :DDD Chlape, ty zostaň radšej krútiť filmy ako Death at the Funeral... Lúto mi však Ewana. ( Ked už nič, mám nádej, že si ho tam zasunul aspoň naostro, chlape! ) . Tá úbohá jedna * je za toho malého. Našťastie pil krv len posledných 17 minut ! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pokud toto viděl Usáma, tak si všechny naplánované útoky jistě rozmyslel. A na svědomí to má závěrečná promluva k jeho jménu, kdy se jakoby snaží o to, aby si uvědomil, jaké zlo páchá. Já sice pochybuji, že se o tomto filmu doví, natož, že jej uvidí, ale lepší by bylo, kdyby se zapracovalo na jiných věcech. Málo místa pro Ewana, nijaký Macfadyen a spousta zbytečností okolo hlavní dějové linie a...mám pokračovat? A navíc mě to ani nějak nevzalo. :-( 40% ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Místo sledování tohoto paskvilu jsem radši mohl umývat nádobí...anebo počkejte, jdu napsat dopis Usámovi. Taky bylo krásné, jak McGregor čirou náhodou mezi 60000 lidmi na stadionu našel modlícího se muslima, na kterého čirou náhodou mířila kamera. A to je jeden příklad za všechny hlouposti v tomto filmu. Některé věci jsem pro změnu vůbec nepobral-proč sledovala toho mladého araba? A kde se najednou vzala v autě vedoucího pro boj s terorismem? Zmatenější scénář aby člověk pohledal. Účel tohoto snímku? Neznámý. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem čekal od tohodle filmu víc, hlavně kvůli hereckému obsazení předevšim Ewan bývá pro mě zárukou kvality...jenže nedostal moc prostoru, navíc celkově mi přijde, že všechny charaktery postav působí dost povrchně a celé téma by se dalo asi zvládnout líp. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Co nesnáším, je vydírání diváka smrtí dítěte nebo dětí. Ženská je nevěrná manželovi ve chvíli, kdy ten je s jejich synkem na stadecu, kde vybuchne bomba. A představte si, ta nevěrná manželka s milencem u toho drsného milování zezadu koukají na krásné velké plazmě právě na tenhle fotbal... A už to samo stačí, aby si člověk udělal představu, že nejde o žádné psychologické drama, ale blábol vycucaný z prstu a vydírající diváka, jak se dá. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

První třetina vyvolává napětí a hlavně výbuch stadionu a hledání v troskách nemají chybu. Jenomže hned poté jakoby filmový štáb taky dostal do hlavy cihlou při explozi a místo děje je tu naprostý chaos. Chvilku detektivka, chvilku jakoby romantika, pak psychologické drama a končí to v naprosto slizoidní agitce. Nikdy více. /25. 4. 11/ ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušný smutný film maminy ale nebyl pořádně využit, hudba nepovedená a bohužel banda chlapu co se motala okolo jejího života byla hrozně nudná. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Michelle Williams s Ewanem McGregorym nemohli mít peníze. Jinak si to nedokážu vysvětlit, proč se tohle stalo. Michelle musela snad kvůli tomu shodit 20 kilo a chovat se jako přihlouplá kráva a McGregory vysléct šat a znechutit nejednu ženu. Relativně krásný příběh posrán trapnou režií a neuvěřitelně strašným a laciným provedením...co to probůh bylo Usamo? ()

Reklama

Reklama