Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři sestry zdědí po svém zesnulém dědovi v malém městečku hotel, když se vydají navštívit a zhodnotit majetek ještě se svými kamarády, nevědí jaké překvapení na ně může čekat. (Pumiiix)

Recenze (35)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zděděný motel po dědečkovi, o jehož existenci neměly tři sestry ani ponětí, pro ně rozhodně nebyl výhrou. Spravuje ho totiž rodinka jejich zvrhlých příbuzných čítající dva tupé a ohavné bratrance, strejdu šerifa a úchylnou bábrli. kteří mají mezi sebou přesně rozdělené vražedně zvrhlé úkoly, incest jim problémy nedělá a relaxační kempování sester s přáteli u jezera v pěkném hororovém prostředí lesů se změní ve zběsilý boj o život. Zpočátku je vše rozhozené naprosto ideálně v rámci hororových slasherů a početný zástup spoře oděných děvčat versus dva tupouni se sekerou má vynikající rozjezd. První sestra umírá s nohama prošpikovanýma trubkou (au), hozená do jezera ve kterém se zanedlouho budou koupat její přátelé. Tahle první vražda je asi nejlepší. Pak se dozvídáme, že příbuzní mají se zbylými dvěma sestrami svoje nechutné plány a jejich přátelé jsou jen maso na porážku. Dva tupý bratři co se s ničím nemažou mají hororové charisma, ale režisér jakoby nechtěl postavit film čistě na nich. Jednoho z nich proto nechá hned umřít a jeden bez druhého to už není ono. Horor pak už od druhé poloviny nepřijde s ničím překvapivým a hlavně ve stylu vraždění začne být fádní, ale zběsilé tempo, pěkná děvčata a následná naháněčka uprostřed lesů fungují vždy spolehlivě a kdo má rád horory typu Texaský masakr motorovou pilou nebo Pach krve si to užije. 70% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No hlavně to bylo hodně béčkový až amatérský (a to lidi kritizují Carver (2008)...). Hlavně já teda na originalitu v horroru nebo exploťáku fakt moc nedám a moc ji neřeším, ale co je moc, to je moc ... Tady jsem napočítal asi 20 filmů svýho druhu, který tento flick vyloženě vykrádá... To se mi fakt nelíbilo. Je to sice docela drsný, ale s "excht-explotation" brutalitami posledních let (francouzi i amíci) se to nedá vůbec srovnávat. Je to taková oddychovka a člověk se u toho ani moc "nezapotí". Hrají zde pěkný herečky, bohužel šukačka byla jen jedna a to znásilnění na větvi stromu (vykrádačka I Spit on Your Grave (1978)) ani nestálo za řeč ... Takže bych to nazval spíš takovej teenagerskej explotation, možná i drsnější slasher ... Nějaký ty gore taky byly, takže bavil jsem se, netvrdím, že ne... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně nevýrazný horor, který není napínavý, nemá atmosféru a ani děj není nikterak poutavý. Příběh o velké ujeté rodině je dost roztržitý a chvílemi je to až stupidní. Na druhou stranu mě podobné přírodní thrillery dokáží vždy zaujmout a i když to mnohdy není žádná sláva, právě jako v tomto případě, tak se dokážu na film dokoukat až do konce, kdy se to většinou pokazí ještě víc. Ale co už, mám prostě pro podobné filmy slabost. Ale přece jen jedna věc je tady pětihvězdičková a to naprosto luxusní ženské herecké obsazení. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia americká rodinka, ´´mierne ´´ vystupujúca zo zaužívaného konzumného priemeru, terorizuje sporiadaných občanov, ale nezabúda pritom na príbuzenstvo. Aj keď si niektoré postavy vo filme svoj osud zaslúžili, samotný divák si nezaslúži byť obťažovaný takýmito zbytočnými žánrovkamy. Hlavne nie vtedy, keď vyzerá podobne geneticky nedokončený, ako jedna z postáv filmu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu si nenavyberáš a v tomto filme to docela sedí.Tri sestry a pár priateľov idú do hotela,ktorý zdedili a ich otec ktorého z nejakých vážnych dôvodov nechceli vidieť ich varoval aby tam nešli.Mysleli si že otec je zlý a aj preto že im povedal že dedko je dávno mŕtvi a ono to tak nebolo ale on mal na to vážne dôvody.Hneď prvá vražda utopeným bola pozitívnym impulzom v tomto filme,lebo utopiť niekoho tak ako to bolo znázornené v tomto filme som ešte nevidel a že vraždy niesu originálne.Bolo tam viacero debilností,ale v takýchto filmov to nieje až také netradičné.Zneškodnenie prvého vlasáča bolo dobré.Len jedno bolo špinavo podozrivé,ty vlasáči majú na konte veľa mŕtvych a jeden docela normálny chalan ich za chvíľku od rovná,tak scénar si to veľmi uľahčil.Povedal by som viacero filmov,ktoré tento film napodobňuje ale keď si to pozriete sami zistite,lebo je to očividné.Niekto by povedal ďalšia z tupých a neoriginálnych vidláckych vyvraždovačiek,a ja sa pýtam ktorá je originálna lebo aj ta čo sa tvári ako originál má už určite niečo skopírované z jej starších kolegov.Nemusí to byť originálne ale za svižné spracovanie dávam palec hore.Od začiatku až do konca sa tam stále niečo deje a preto nuda nehrozí aspoň to tak u mňa bolo.U mňa sú to silné 3* ale keď som bol z tohoto filmu aj na druhý deň spokojný,tak si zaslúži lepšie hodnotenie.Chvála Bohu že neuznávam hodnotenia filmov,keby áno tak by mi unikli dosť zaujímavé snímky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama