Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři sestry zdědí po svém zesnulém dědovi v malém městečku hotel, když se vydají navštívit a zhodnotit majetek ještě se svými kamarády, nevědí jaké překvapení na ně může čekat. (Pumiiix)

Recenze (35)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně nevýrazný horor, který není napínavý, nemá atmosféru a ani děj není nikterak poutavý. Příběh o velké ujeté rodině je dost roztržitý a chvílemi je to až stupidní. Na druhou stranu mě podobné přírodní thrillery dokáží vždy zaujmout a i když to mnohdy není žádná sláva, právě jako v tomto případě, tak se dokážu na film dokoukat až do konce, kdy se to většinou pokazí ještě víc. Ale co už, mám prostě pro podobné filmy slabost. Ale přece jen jedna věc je tady pětihvězdičková a to naprosto luxusní ženské herecké obsazení. 40% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Průměrně špatná buranská vyvražďovačka, která od začátku do konce jede v dávno vyjetých kolejích, nepřekvapí ani náhodou a nikdy nevykoukne z průměrných vod. Jedná se o napodobeninu Texaského masakru, Domu voskových figurín nebo Pachu krve, přičemž z každého si bere něco, ale všechno zpracovává hůře než tyto filmy předešlé. Vraždy navíc nejsou vůbec nápadité, ale eliminace prvního vidláka je tak zcestně vtipnou záležitostí, že se divák může aspoň trochu pobavit. Lake Dead je prostě nevýrazný teenage-slasher, jehož sledování vám sice nijak neublíží, ale ani nic nedá. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Film se mi rozhodně více líbil, než dobře hodnocený "BORDERLAND". Příjemní herci a téma incestu se v horroru často objevuje a vždy mne pobaví. DVD cover : Tři sestry a skupinka přátel se chystají do opuštěného motelu, který kdysi patřil dědovi sester. Jak se ukazuje, jejich děda zemřel za velice podivných podmínek. A sestry o své rodině vůbec nic nevědí. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No hlavně to bylo hodně béčkový až amatérský (a to lidi kritizují Carver (2008)...). Hlavně já teda na originalitu v horroru nebo exploťáku fakt moc nedám a moc ji neřeším, ale co je moc, to je moc ... Tady jsem napočítal asi 20 filmů svýho druhu, který tento flick vyloženě vykrádá... To se mi fakt nelíbilo. Je to sice docela drsný, ale s "excht-explotation" brutalitami posledních let (francouzi i amíci) se to nedá vůbec srovnávat. Je to taková oddychovka a člověk se u toho ani moc "nezapotí". Hrají zde pěkný herečky, bohužel šukačka byla jen jedna a to znásilnění na větvi stromu (vykrádačka I Spit on Your Grave (1978)) ani nestálo za řeč ... Takže bych to nazval spíš takovej teenagerskej explotation, možná i drsnější slasher ... Nějaký ty gore taky byly, takže bavil jsem se, netvrdím, že ne... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Všechno co jste chtěli vědět o incestu a báli jste se zeptat. Dementózní bráškové tomu vévodí, kde každej s každým zaprcá si rád, však na následky nechce zřetel brát. ((-A skoro v žádný buranózní naháněčce nesmí chybět vypečenej šerif, to mě poser. ()

petero

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 2 (Borderland, Crazy Eights, Lake Dead, Mulberry St., Nightmare Man, The Deaths of Ian Stone, Tooth n Nail, Unearthed) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tři sestry by si rády užily dědictví, leč cesta k němu nebude jednoduchá. Buranský horror, jakých jsou spousty, vrší jedno klišé za druhým. Dominantní matkou počínaje, přes dementy, les, jezero a několikerým honem konče. Naštěstí se scénárista rozhodl, že nenechá utíkat oběť jen po cestě, když ji pronásleduje auto, zato zaběhlé klišé, že žena v krajní situaci bude místo mlčení ječet, si neodpustil. Několik příjemných gore a občas napínavá atmosféra společně s obstojnou kamerou a hudbou jsou jediným důvodem (kromě pohledných dívek, které se však až na výjimku neodhalí) proč se na film podívat. Žádnou originální bombu však neočekávejte... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zděděný motel po dědečkovi, o jehož existenci neměly tři sestry ani ponětí, pro ně rozhodně nebyl výhrou. Spravuje ho totiž rodinka jejich zvrhlých příbuzných čítající dva tupé a ohavné bratrance, strejdu šerifa a úchylnou bábrli. kteří mají mezi sebou přesně rozdělené vražedně zvrhlé úkoly, incest jim problémy nedělá a relaxační kempování sester s přáteli u jezera v pěkném hororovém prostředí lesů se změní ve zběsilý boj o život. Zpočátku je vše rozhozené naprosto ideálně v rámci hororových slasherů a početný zástup spoře oděných děvčat versus dva tupouni se sekerou má vynikající rozjezd. První sestra umírá s nohama prošpikovanýma trubkou (au), hozená do jezera ve kterém se zanedlouho budou koupat její přátelé. Tahle první vražda je asi nejlepší. Pak se dozvídáme, že příbuzní mají se zbylými dvěma sestrami svoje nechutné plány a jejich přátelé jsou jen maso na porážku. Dva tupý bratři co se s ničím nemažou mají hororové charisma, ale režisér jakoby nechtěl postavit film čistě na nich. Jednoho z nich proto nechá hned umřít a jeden bez druhého to už není ono. Horor pak už od druhé poloviny nepřijde s ničím překvapivým a hlavně ve stylu vraždění začne být fádní, ale zběsilé tempo, pěkná děvčata a následná naháněčka uprostřed lesů fungují vždy spolehlivě a kdo má rád horory typu Texaský masakr motorovou pilou nebo Pach krve si to užije. 70% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Lake Dead vykrádá kde co a ještě mu to vůbec nejde. Buranská vyvražďovačka se skutečnými burany nejen v rolích buranů pobaví jen krumpáčem v obličeji a francouzákem sedmdesátky se čtyřicátníkem. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech průměrná béčková hororová podívaná, tedy až na herečky :-) Na nich jsem mohl oči nechat :-D 50% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Bburanské horory z posledných rokov často chválim a zvyčajne som zhovievavý aj voči ich neoriginalite. V prípade Lake Dead to ale neplatí. Hoci sa jeho tvorcovia "snažili" a vykradli, čo sa dalo, výsledok nestojí za nič... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedeš-li k americkému jezeru, mysli na burana a sekeru. Podobných příběhů je na amatérských literárních serverech plno. Jsou neoriginální, v podstatě nudné a stojí jen na kopírování úspěšných příběhů. Jenže napsat příběh vůbec nic nestojí a proto není divu, že je jich tolik. Překvapuje mě ale, že na obdobné filmové příběhy vůbec někdo dá peníze. To, že uspěl Texaský masakr motorovou pilou, Wrong Turn a Hory mají oči neznamená, že uspěje váš nepovedený kompilát těchto příběhů. Tuctové buchty a několik dobrých krvavých záběrů dobrý film neudělají, obzvláště, když tu nejlepší buchtu odkráglujete jako první a těch několik dobrých záběrů (první vražda, krumpáč) obalíte neskutečným vatovým balastem nudy, šedi, tuctovosti, nelogičností, prostoduchosti a nezáživnosti takových rozměrů, až to vlastně i prudí. Možná by mě mohl potěšit návrat odhalených prsou do horroru, ale ani ty za moc nestály. 1,5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Každý hotel, dům a podobně má své tajemství a nebo nečekané překvapení a pak záleží jak s tím využit podle mě sice slabé ale působivé. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia americká rodinka, ´´mierne ´´ vystupujúca zo zaužívaného konzumného priemeru, terorizuje sporiadaných občanov, ale nezabúda pritom na príbuzenstvo. Aj keď si niektoré postavy vo filme svoj osud zaslúžili, samotný divák si nezaslúži byť obťažovaný takýmito zbytočnými žánrovkamy. Hlavne nie vtedy, keď vyzerá podobne geneticky nedokončený, ako jedna z postáv filmu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu si nenavyberáš a v tomto filme to docela sedí.Tri sestry a pár priateľov idú do hotela,ktorý zdedili a ich otec ktorého z nejakých vážnych dôvodov nechceli vidieť ich varoval aby tam nešli.Mysleli si že otec je zlý a aj preto že im povedal že dedko je dávno mŕtvi a ono to tak nebolo ale on mal na to vážne dôvody.Hneď prvá vražda utopeným bola pozitívnym impulzom v tomto filme,lebo utopiť niekoho tak ako to bolo znázornené v tomto filme som ešte nevidel a že vraždy niesu originálne.Bolo tam viacero debilností,ale v takýchto filmov to nieje až také netradičné.Zneškodnenie prvého vlasáča bolo dobré.Len jedno bolo špinavo podozrivé,ty vlasáči majú na konte veľa mŕtvych a jeden docela normálny chalan ich za chvíľku od rovná,tak scénar si to veľmi uľahčil.Povedal by som viacero filmov,ktoré tento film napodobňuje ale keď si to pozriete sami zistite,lebo je to očividné.Niekto by povedal ďalšia z tupých a neoriginálnych vidláckych vyvraždovačiek,a ja sa pýtam ktorá je originálna lebo aj ta čo sa tvári ako originál má už určite niečo skopírované z jej starších kolegov.Nemusí to byť originálne ale za svižné spracovanie dávam palec hore.Od začiatku až do konca sa tam stále niečo deje a preto nuda nehrozí aspoň to tak u mňa bolo.U mňa sú to silné 3* ale keď som bol z tohoto filmu aj na druhý deň spokojný,tak si zaslúži lepšie hodnotenie.Chvála Bohu že neuznávam hodnotenia filmov,keby áno tak by mi unikli dosť zaujímavé snímky. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Milovat svou rodinu je základ ale nic se nemá přehánět a klátit svou maminku by žádnej synáček neměl. To potom mohou na svět přijít takoví dva nepovedení vlasáči co vypadají jako příbuzní WrongTurnů a jsou stejně tak kamarádští. Každopádně já jsem za ten nevinnej incest rád jelikož díky němu jsem se mohl koukat jak nám hezky naskakují oběti ze strany omladiny. Herecké obsazení bylo sympatické takže člověk má dle mého komu fandit (a to na obou stranách volba je čistě na Vás) a jeden klaďas mě opravdu mile překvapil a já tak zase jednou držel pěsti těm hodným. Holky jsou tam pěkné, logika jako vždy chybí, ale film ani chvilku nenudil a abych mu dal max tak by to chtělo snad jen lepší vraždy a hlavně jejich zpracování. Ale to je jen malá vada na kráse tohoto pro mě velmi povedeného snímku. A nakonec mám dotaz : Může mi někdo vysvětlit proč Bessudo netočí dál horory? Viděl jsem obě jeho díla a i když to není novej Craven nebo Wan tak talent určitě má a horor umí natočit lepší než spousta fušerů okolo. Doufám že se zase nějaké jeho dílo objeví. Já si ho pustím určitě a myslím, že nebudu sám. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

V Lake Dead sa okúpal, na Farmu si zašiel, kolienko si olúpal, do priemeru vošiel. Plne súhlasím s komentármi, ktoré tu sú napísané, ktoré sa akurát píšu, ktoré ešte len budú napísané a aj s tými, ktoré nebudú napísané nikdy. Howg! ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Nic novýho pod sluncem, spíš právě naopak, stará dobrá vykrádačka se zaostalýma maníkama z lesa a partou mladých nadšenců co jedou na flám. Vše bohužel ve velmi špatném a slabém provedení ()

Reklama

Reklama