Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted (Michael Keaton) je úspěšný obchodník, který pracuje pro společnost Bindview a trochu proti své vůli musí do zákulisí obchodu zasvětit nezkušeného nováčka Jamieho (Brendan Fraser). Jamie je z nového prostředí zprvu nadšen a neodradí ho ani Tedova cynická a výbušná povaha. První rozčarování přichází až s několika nepovedenými obchody. Když pak Jamie seznamuje Teda se svou snoubenku Belisou (Amber Valletta), rázný obchodník propadá jejímu kouzlu a poté, co se spolu začnou tajně scházet, objevuje i své pravé já. Jenže změny v Tedově chování přinášejí i nepříjemnosti v práci, protože právě jeho drsné vystupování ho dělalo tak vynikajícím obchodníkem. Ani Jamiemu se v obchodě nedaří, a protože Teda trápí výčitky svědomí, pomáhá svému mladému kolegovi tajně plnit tržby ze svého. Zisky společnosti Bindview však klesají a Tedovy výsledky jsou pořád horší. Jeho zájem o Belisu ale naopak neustále roste. Teprve násilné převzetí společnosti konkurentem celou důmyslnou lež odhaluje… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kolikrát to tady bylo? Looser s krásnou ženou přijde do nové práce, kde si ho vezme na starost "velká hvězda"? O romantice, která bude následovat nemusím snad vůbec nic psát. Velká škoda, že "Na poslední chvíli" nejde trochu originálnějším směrem a pochoduje, jak budete očekávat. Obsazení je totiž velmi příjemné, Michael Keaton dokazuje, že stále umí. Stejně jako Brendam Fraser s Amber Vallettou, kteří se z nevýrazných "nosičů vody" dokázali otřepat a Keatonovi zdárně sekundují. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Velmi zly zliepanec komedie, dramy, thrilleru a romantiky...neskutocne povrchne, nudne, nelogicke a najma, velmi zle scenaristicky a herecky zvladnute. Fraser je herec do slovenskych filmov..kedze sa ziadne netocia... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný drama, který se vyznačuje hlavně velice dobrým zvratem na konci, kterej tomu dodává zajímavou pointu, ale jinak kdyby tam nehráli Brendan Fraser a Michael Keaton, tak by tenhle film nikoho nezajímal. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zatraceně drsný Michael Keaton hází jednu hlášku za druhou a stírá koho může. Mě to bavilo. Nebýt Frasera, tak neváhám dát pět hvězdiček, ale musím uznat, že pár přesvědčivých momentů tady měl. Konec mě překvapil, jenže ta Shyamalanovsky lehká a dechberoucí pointa to prostě není. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tohle byla dost velká nuda. Konec byl sice nečekaný, ale celkově to opravdu nestačilo ani na nějaké extrémní vylepšení mého hodnocení. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně nudné drama s Brendanem Fraserem, který mi příjde v podobné roli divný. Kdybych na to nekoukal v autobuse, asi bych to nevydržel. Konec potěšil a trochu dojem z celého filmu vylepšil, ale jinak to není žádná sláva. 40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +snad jen dialogy mezi ústřední dvojici dokázali zaujmout a strhnout na sebe pozornost -téměř zbytečný film, celkově prázdný/// Vidíte, komentář píší s týdením odstupem a už si ani nepamatuji o čem ten film byl. Sice vyloženě nenudil. Keaton a Fraser na sebe dokázali strhnout moji pozornost, ale je to taky film, který určitě nemusíte vidět dvakrát. Na konci filmu se dočkáme nějakého zvratu (nebudu prozrazovat jakého), jen řeknu, že mě do kolen nijak nedostal. Možná proto, že je mi tento film lhostejný./// Celkem 51%/// ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Trochu zamotaný způsob, jak dostat někoho na dno a získat jeho společnost. Ovšem o co šlo, se dozvídáme až na konci filmu. ze začátku se zdá že je to o trochu něčem jiném. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Roztrhat a zničit aneb Jak to chodí v byznisu. 1) Vcelku dobře odvedené solidní dílo, které dodá divákovi, co si zaplatil. 2) Přesvědčivý Michael Keaton i poněkud asexuálně působící stárnoucí Brendan Fraser (kdeže jsou doby Mumie) odvedli výbornou práci. 3) Pěkná překvapivá pointa i smírný závěr dodávají jinak vcelku nevýraznému klišoidnímu filmu trochu šmrncu a i třetí hvězdičku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako skrachovana existencia s krasnou sexicou pride do prace, a tam ho zauca stary skuseny bard. No a stara struktura sa pochopitelne do sexice zamiluje ..... Keaton ako stara skusena struktura mi nevadil, ale mlade ucho v podani Frasera nemam rad. 13 % ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Na americkom filme je najhorsia povrchnost. Pri zanrovom filme to nevadi, povrchnost je casto sucastou zanrovych pravidiel. Ale ak ma ist o film s presahom, povrchnost je na skodu. Fakt nevadi, ked nie je jasne preco je film, taky aky je. nie vzdy sa vsekto vydari, a na vsetko sa da pozerat, ale vadi, ak ide o povrchnu hru, ktora sa tvari, ze porvchna nie je. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě velmi silný snímek a to hlavně proto, že v něm podal Michael Keaton nejlepší výkon, který jsem od něj kdy viděl! Skvěle hláškoval, byl pohotový a nekompromisní, prostě frajer se vším všudy!!! Ano, byl i hodně zlý na lidi, hajzl největší, který všem řekl od srdce, co si o nich myslí, ale taky za to pořádně doplatil a spadl na držku, spolu i s celou firmou, kde pracoval. Napoprvé mě film uchvátil v bedně, napodruhé taktéž, napotřetí nemluvě... To o něčem svědčí. Zápletka se mi moc líbí i když je, jak tady mnozí zdůrazňují, hodně ohraná! Nicméně pro mě krásných.... 90% ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Příjemné i s příjemným překvapením na konci, ale je to opravdu překvapivý zvrat? Něco takového se dalo čekat, protože takový looser snad nikdo být nemůže. Sotva se osvětlí ona zápletka, film dostává trhliny v podobě přehnaného závěru, kdy se hlavní hrdina vrátí tam, kde byl šťastný, hrdinka skončí v depresi nad tím, jak to zvrzala a možná překvapivý záporák to kapku přehání. Připomínalo mi to trochu Dannyho parťáky naruby. Mnohem slabší Dannyho parťáky. ()

ic odpad!

všechny recenze uživatele

Je až z podivem jak na jedné navíc už dávno ne originální myšlence může vzniknout celý film, ten je navíc tak nudný, že člověk musí mít obrovskou trpělivost nebo nadlidskou lenost, která mu zabrání přepnou na něco lepšího. Pokud ale vytrvá do konce dozví se ono rozuzlení, které je jediné poselství filmu, v konečném důsledku ale nestačí ani na jednu hvězdičku. Navíc film je doplněn spoustou rádoby odborných keců, aby vypadal jakože pro, ale fakt nevím jaké individuum by tomu mohlo uvěřit. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu skvělý film! Nečekal jsem vůbec nic záživného, ale opak je pravdou.Skvělý scénář plný pikantních hlášek, např: "Šel jsem s Tedem jednou na jednání, řekl klientovi ať mi vrazí péro do huby, jestli chce, abych jí zavřel". Herecké výkony zrovna tak, poutavý děj a skvěle vyřešený závěr. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Bol by to priemer, ale nie je vďaka predstaviteľom. Hlavne na Keatona netreba zabúdať. Nijaká hviezda, ale Pán Herec. ()

Reklama

Reklama