Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (315)

lesumir 

všechny recenze uživatele

No... dokument u ktereho jsou hollywoodske efekty, je spis pro prihlouple americany, kteri malo co pochopi. RIka to uplne vsechno, co knihy, jenze... clovek, ktery vidi pouze secret a zacne s tim nema sanci. Potreba u ovlivnovani reality, nebo tedy hlavni potreba je trosicku jina, nez jen myslet. Ale zivot to rzhodne meni, byl to muj startovaci mustek, dneska jsem docela dost dale, takze plny pocet za to, ze mi to dost pomohlo. A to jsme byl pred new age docela varovan, ze se mi prihorsi. Kdyis jsem v tom videl sektu, divne praktiky. Dneska je to soucast meho zivota a posunulo mne to jinam. Asi tam, kam jsem se dostat mel. Take to, ze se rika, ze tohle se dostane do rukou jen vyvolenym nebo tem, kteri opravdu neco zmenit chteji a ja tomu verim. Protoze verit je to nejdulezitejsi. Ne, nejsem zadny fanatik, ani prisluhovac nejake sekty, ktera unasi deti a potom s nimi dela ritualy. Vubec ne! ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Určitě souhlasím s některými myšlenkami. Jako třeba s pozitivním myšlením obecně. Ale celkově mi to přijde uhozený. Vemte si, že si nějaký páprda na pokraji smrti bude přát žít, bude dělat všechno, co tady předkládají a bude to dělat správně. Myslíte, že to pomůže? Dobře výjimky se konají, ale co takhle, kdyby to dělalo miliony lidí na celým světě. Šlo by to? Asi ne. Ta teorie "zákonu přitažlivosti" je sice hezká, ale určitě ne tolik přesvědčivá a hlavně účinná. Souhlasím s tím pozitivním myšlením, nemyslet negativně, občas si sepsat nějaké ty věci, které máte na druhém člověku nebo na sobě rádi, ale nevěřím že je tady nějaká "vyšší" síla, kterou bysme tím ovlivnili. Mám v plánu to určitě vyzkoušet, ale moc tomu nevěřím. Docela zajímavě to napsal "Shadwell" ve svém komentáři. Sic trochu odborněji a zdlouhavěji, ale má to svoji logiku. A tenhle dokument mohl být kratší. Pořád omílali to stejné dokola, někdy řekli pár příkladů, ale těm se taky tolik nedá věřit. No koukněte a uvidíte sami, jestli tomu uvěříte. 25% ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se jedná o velice dobrý dokument, který může člověku změnit život. Důležité je především pozitivní myšlení a já si myslím, že na tom něco bude. Nechci se tady moc rozepisovat, ale opravdu tohle pozitivní myšlení může člověku pomoci dosáhnout toho, čeho chce. Ono asi i trochu pro to člověk musí něco udělat, což v dokumentu nezazní, ale už jenom to pozitivní myšlení by mělo hodně pomoci. Osobní zkušenost s tím zatím nemám, ale jdu do toho a věřím, že mi to pomůže být šťastným. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď som to videl prvýkrát dostalo ma to, po druhýkrát som si to všímal viac detailnejšie a trocha z nadhľadom. Druhá polovica už neprináša toľko, čo prvá polovica. V dokumente sú vložené najmä pozitívne stránky nás ľudí. Takisto by som zhodnotil tie prvé tri kroky takto - 1.Nádej, 2.Viera, 3.Láska a samozrejme aj vec ako vďačnosť je dôležitá, priestorová vizualizácia, tam mám už osobný problém. Vôbec sa na to nepozerám ako na nejakú snahu o akési Bohorúhačstvo, skôr o vyzdvihnutie pozitív a zanechanie negatív. To urobí náš život určite šťastnejším. Ale pozor, nie zakrývanie problémov, vyhýbanie sa im. Ak sa niekto bude niekedy z vás cítiť zle, pozrite si to, zlepší vám to náladu, ale inak je to taký teleshoppingový štýl s tendenčnou hudbou a rečami. Úprimne, chcel by som vedieť, čo by na to povedali ľudia z minulosti ako Tesla, Einstein, Matka Tereza, či zo súčasnosti ako Coelho, Larry King, či hoci aj pápež. Keďže celé to má formu teleshoppingu, je to predaj, ktorý sa dostal aj do duchovnej sféry a vyzerá to, že je možné predať snáď všetko a tí ľudia, ktorí o tom hovoria sú prakticky neznámi, prakticky tomu neverím. Na strednej škole sme s kamarátom na tom fičali, skúšali sme, či je to pravda, on mi tvrdil, že mu to pomohlo, mne teda nie, asi som nerobil veci správne alebo je to podvod, osobne si myslím, že z každého trochu, celé je to o psychike. Placebo efekt je veľmi významný, ak ľudia niečomu uveria, že ich to môže liečiť, často ich to vylieči, je to schopnosť tela vysporiadať sa z problémami, sme totiž súčasťou vesmíru, sme živé organizmy s mnohými doposiaľ nepopísanými vlastnosťami, kde sa dokážeme dostať aj do tranzu, preto sú mnohé veci ozaj reálne, aj keď takto, ako sú tu podávané úplne nesedia. Musím sa tu riadiť zásadou, zober si užitočné, nič nie je dokonalé. Avšak pliesť to do obchodu a do triezveho uvažovania je dosť scestné. Chcel by som vedieť koľkým a ktorým ľuďom, hoci aj z tejto stránky, čo to videli, to pomohlo a ako. Zaujímavá vec, ale z odstupom času sa nad niektorými vecami len pousmejem alebo zosmutniem, paradox, keďže by to malo prinášať len pozitíva, obsah a forma neboli dokonalé, nuž tak to je. Po zhliadnutí týchto vedecky pochybných dokumentov ako The Secret, The Opus, Thrive, či mnohých iných zaoberajúcich sa vedomím, spiritualitou, odporúčam pozrieť filmy ako Truman Show, no najmä Zabijem Nixona! Najmä načúvajte a overujte, lebo pravda býva často niekde v strede. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Vy tomu věříte? Já ne. Zase dokument o víře. Bylo by sice hezké, aby to tak fungovalo, ale uvažujte racionálně. Opět mě připadá, že někdo vydělavá na hlouposti lidí, tím myslím např. knihu, kameny vděčnosti za 10 dolarů :-)) apod. Tento dokument mě připadá jako největší nesmysl co kdy kdo vymyslel. Je to spíše o tom, aby lidé pozitivním myšlením byli šťastnější, dokument oblbovák. ()

Zajímavosti (6)

  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)
  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)

Reklama

Reklama