Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (314)

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Má to něco do sebe a určitě na tom něco bude, spousta věcí tam je totiž pravdivých a taky logických. Netřeba tento dokument (nebo knihu) zatracovat, každý si udělá svůj vlastní názor a dle něho se zařídí. ()

MartinTerran odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si snad ani nezaslouží komentář, jasně pozitivní myšlení je důležité a fajn, ale překrucování fyziky (hlavně kvantové jak jinak) a faktů obecně to je klasický nešvar "ezo-lidiček" a jim podobných. Argumentace je zde na úrovní Raka či Duška o složenkách. Vydržel jsem dobrý 16 minut a to už jsem se musel přemáhat. Jasně, tímto nenávistným komentářem jsem se připravil o Lambo, ale tak co budu se muset spokojit "jen" s BWM. Hodnocení: 0/100. ()

samuelsson 

všechny recenze uživatele

Film je natočený podľa knižnej predlohy Rhondy Byrneovej. Táto kniha sa niekoľko mesiacov drží v rebríčku top 10 najpredávanejších kníh na Slovensku. To je neuveriteľné, pretože takto dlho sa tam neudržal ani Harry Potter. Filozofia života, ktorá je zobrazená vo filme či knihe však nie je vôbec nová, písali o nej mnohí iní autori, ako napríklad Jack Canfield či Neale Donald Walsh. Obidvaja rozprávali aj vo filme. Ich knihy sú preložené minimálne do češtiny, ja som čítal od Walsha Hovory s Bohem. Venuje sa tam presne tejto filozofii, ale aj mnohým iným zaujímavým veciam, je to kniha, ktorá ma oslovila asi najviac v živote. Čo sa týka filmu, dávam 3 hviezdičky, lebo sa tam nedalo toho moc hodnotiť, okrem hlavnej myšlienky, teda scenáru. ()

vejfukCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na týhle sračce mě nejvíc žere, že tam doslova řikaj že si nemáš všímat ostatních lidí a problémů a že se máš zajmat jen a jen o sebe. Ostatní ti musej bejt doslova u pr*ele, ty nejsou tvůj problém, všechny problémy světa, války a neštěstí, nemoci tě nesměj zajmat, jen já já já a moje štěstí, máš bejt doslova sobec. Tak to tedá né. K tomu ještě ta šíleně laciná rádoby dojemná hudba a hodina a půl keců o tom jednom a samym. Na to by stačila délka 10 minut a ne hodina a půl. Oni tam přímo řekli, že člověk, který bojuje proti válce a hladu a dělá něco proti tomu je špatnej a měl by toho nechat a myslet jen na to dobrý. WTF??! To si dělaj srandu nebo co..? To myslej vážně..? Tim že nic nepodniknu a jen budu myslet na dobrý věci tomu moc nepomůžu, tím to násilí a zlo ze světa nesprovodim. Nejlepší byl ale ten týpek s těma účtama šekama. Prostě začal myslet na šeky a oni mu začli chodit místo účtů :D:D Jen tak.. Ale víte co mě na tom dokumentu nejvíc iritovalo..? Jak tam každej měl v tom filmu vypsaný úplně všechny tituly kterých dosáhl. To je opravdu na pěst, namyšlenost jak já nevím co. Hlavně že uživatel jehož koment se zobrazí jako první napsal "Někdo chce změnit svět a lidi v něm, já chtěl změnit sebe, přišlo mi to jednodušší". Jasný, je jednodušší myslet jen sám na sebe a na ostatní kašlat. Nemám slov, sem znechucenej.. ()

Lucky_fool 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film popisující jak změnit svůj život k lepšímu, který se určitě ne každému bude líbit. Spousta lidí má o těhle věcech své zaběhnuté názory a předsudky, takže za každou cenu se bude bránit něčemu novému. Nicméně film určitě stojí za zhlédnutí a vytvoření vlastního názoru. ()

merley 

všechny recenze uživatele

Filmové zpracování není zrovna dobré a co hůř, je to tak nějak nesympatické - vše je podáváno až příliš v novodobém "americkém" stylu. Je to škoda, protože knižní předloha je trochu jiná příchuť. Takže si radši skočte do knihovny a počtěte si, zajímavé to rozhodně je. ()

La.Nia 

všechny recenze uživatele

Film hodinu a pol omiela stále to iste dokoliečka, stále tu jednu jedinú myšlienku znova a znova tak isto ako to bolo aj v knihe na 216 stranách. Idea je u mna za 2*, kedže na tej myslím niečo bude..... ()

EggO 

všechny recenze uživatele

Je to jen o pozitivni energii a stesti vam prijde k noham samo :) jak jsem se na zmineny dokument dival, zjistil jsem ze vse delam dobre, takze jsem se nic noveho nedozvedel a muzu vsem rict ze TO OPRAVDU FUNGUJE. A to predem rikam ze neverim v blbosti jmenem horoskopy, snare a podobne, verim jen ve sve schopnosti a chodim si pro stesti sam. :) Je to opravdu jednoduche, ale tezko uveritelne...par prikladu..kdyz pujdete na pohovor o praci do prestizni firmy a budete se mracit a vypadat znudene, tak si vas urcite nevezmou a nedaji vam ani sanci, ovsem kdyz budete sirit energii a vyzarovat usmev a davam vsem najevo ze jste v zivote spokojeni, tak alespon vezmou vas zivotopis do ruky. Dalsi priklad..kdyz pujdete na zkousku s pocitem ze to nedate a ze to neumite, tak to jiste neudelate. Dalsi priklad..kdyz budete nekde na zabave a budete ze sebe vyzarovat pozitivni energii a usmivat se, tak si vas vsimne urcite vice lidi nez kdybyste sedeli v koutu v zadu a tvarili se tak ze mate za 10minut umrit. Pozitivni energie nam dava urcite charisma, vytvari dobry dojem na okoli a jste potom i uspesnejsi. Clovek musi verit svym schopnostem a necekat na zazraky. a o tom je tenhle vyborny dokument. Z dluhu vas to asi nevytahne, ale urite vam to zprijemni zivot. :) ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně luxusní záležitost, která odstartovala mou proměnu! Někdo nechápe, někdo nevěří. Mě to funguje a jsem šťastný! Rozhodně to není tak, že teď myslím na čaj a on se zjeví anebo mi jej hned někdo "nevědomky" udělá. Je to o soustavné práce se sebou samým. Kdo tohle pochopí a začne, bude "odsouzen" k proměně, k užívání principů života. Nevěříte? Nemusíte. Je to jen na vás… ()

Marquis odpad!

všechny recenze uživatele

agitka zapadni materialisticke spolecnosti. Ja si porad vizualizuju mir na Zemi a ono nic. Ferrari nepotrebuju, takze je mi to nic. Zkuste rict, ze mate rakovinu a ze vas to boli- ne musite se stat pozitivnim bojovnikem a ne se sverovat ostatnim se svymi pocity, ktere zakousite. Neotravuj a mysli pozitivne. Obchodnici, kteri kdyz neprodaji museji byt motivovani museji myslet pozitivne. Aha. Takze az budou myslet vsichni, tak vsichni prodaji, akorat nevim komu. Diky pozitivnimu mysleni dnes je neslusne nekomu rict, jak se citite- jste za otrapu. diky pozitivnimu mysleni, ktere podporuje sobectvi a vyhyba se realite je amerika tam kde je. Ta je zalozena na kultu pozitivniho mylseni. Vychovavani deti- kdy ho nesmite placnout, servat, ucit ho mravum- je opet dilem pozitivniho mysleni. Je to mor. ()

jaronah

všechny recenze uživatele

Nevěřme těmto rádoby vědeckým blábolům! Propaganda nového náboženského hnutí New Age - zákon přitažlivosti. Propaguje povrchní materialistické věci - můžete mít všechno, co si představíte, ale nesmíte myslet negativně, jinak to nepřitáhnete - v tomto vidím nebezpečí této víry. ()

Rieux 

všechny recenze uživatele

Nevedel som do coho idem, ked som pustal Secret. Cakal som nejaky film a ono to bol kvazi-dokument ak to tak mozem nazvat. Sice som velmi proti sektarskym veciam a vychodnym uceniam, pri hodnoteni tohto "snimku" som to nebral do uvahy napriek tomu ze New Age z toho doslova bije do oci. Dovodom je to, ze spracovanie je naozaj velmi dobre a myslienka, akokolvek pritiahnuta za vlasy, je zavazna. Mysliet optimisticky v dnesnej dobe je skutocne vysadou a malokto sa to snazi zmenit. Secret vam sice naordinuje mnozstvo akoze faktov doplnenych citatmi slavnych ludi, ktori sa udajne o velkom tajomstve tiez dozvedeli - aj ked si osobne myslim, ze citaty boli vytrhnute z kontextu a nedokazuju ze Einstein, Churchill a ostatni verili v Tajomstvo - a v druhej polke uz velmi nema co ponuknut iba dookola omiela povedane v style brainwashingu, ale aj tak sa mi paci ta predstava ze existuju ludia ktori tomu naozaj veria. Za zhliadnutie to urcite stoji, dobre sa na to pozera, ale prosim vas, nenechajte sa obalamutit. Je to iba nicim nepodlozena predstava o fungovani sveta, ktora je sice pekna, ale ak dokazete citat medzi riadkami, tak pochopite ze dokument, ktory bol vyrobeny ludmi Feng Shuej, New Age, a neviem-kym-este, v ktorom namiesto moderatora vystupuje medium, nemoze mat v sebe vela pravdy. Takze zabudnite na fakty a pozrite si to tak, akoby ste pozerali Da Vinciho kod... ()

Standey 

všechny recenze uživatele

Tajemství funguje a pokud někdo tvrdí že ne, tak ho neumí správně používat. Nejde o žádný převratný objev. Jedná se tu o věci, které každý člověk zná, všichni jsme se s tím narodili, přesto to jen malá hrstka lidí dokáže správně využít.... ()

punkyii 

všechny recenze uživatele

Myšlenka je to pěkná, ale nic nového. Je samozřejmé, že vás budou mít lidi raději, když budete vyzařovat pozitivní energii. Je taky jasné, že když něco fakt chcete, tak to můžete dostat, ale musíte se snažit. Ale v tomhle filmu je to popisovaný jako katalog. Nechce se mi věřit, že to tak opravdu funguje. Něco mi to dalo, ale znova bych se na to nepodívala. Za hodinu a půl jsem poslouchala v podstatě 5 vět pořád a pořád dokola v příšerně kýčovitém podání. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Síle pozitivního myšlení věřím už dávno (a mám ji hodněkrát ověřenou praxí), takže pohled na svět mi "Tajemství" rozhodně nezměnilo. Nicméně jsem si rád připomněl pár známých faktů, třeba zase řečených trochu jinou formou (uznávám, na můj vkus občas až příliš "pro blbé" (10x opakování téhož) a nadšení některých protagonistů mi nepřišlo 100% upřímné), celkově ale rozhodně film, jehož natočení považuji za přínos a o kterém si troufám říct, že kdyby ho viděli všichni lidé na této planetě, žilo by se tady zase o něco lépe... ()

Reklama

Reklama