Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (314)

pkungfu 

všechny recenze uživatele

dokument, který jsem musel rozdýchávat už v prvních minutách a všchno se ve mě nesmírně hádalo - vlastně to až pohádkově potvrzuje naše skrytá přání, že se vyplní vše, co chceme. naše racionální Já ale křičí a říká, že to neni možný, aby bylo něco tak "zázračnýho" zárověň tak jednoduchýho. ale když se vlastně rozhlédnete okolo sebe, tak se plno věcí tímto zákonem řídí - pověrčiví lidé vám odpřisáhnou, že jejich pověry platí, že už to na sobě mnohokrát vyzkoušeli - vlastně proč ne? podle této teorie si to prostě přitáhli k sobě. nebo třeba věční pesimisté. až jsem se vždycky divil, jak je možné, že lidi, které potkávám věčně nasraný a pesimistický, mají fakt většinou smůlu - zase, prostě a jednoduše si to způsobili sami negativním myšlením. ještě pořád se snažím strávit informace, co jsou v dokumencu vyřčeny a nejspíš to sám na sobě zkusím. a proč to nezkusit, když je to tak jednoduchý? :) kdo neviděl, nemá cenu popisovat blíže, o co konkrétně se jedná, stejně by tomu nevěřil. i já, když jsem slyšel o obsahu filmu, jen jsem se tomu skepticky vysmíval.. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Pozitivní myšlení přitahuje pozitivní události... Dle mého naprostá pravda hlásána "podivíny" a bohužel nevyslyšena už celá tisíciletí... Není to, a ani nemůže být, hlavní myšlenkový proud jakékoli společnosti, neboť lidi se lépe ovládají, když mají strach. Proto jsou lidi drženi v neustálé obavě a strachu. Kdo chce, vezme si z filmu to dobré. Kdo chce, vidí kolem sebe i příklady. Kdo nechce, budiž, jeho volba. Bohužel je film natočen dost naivním způsobem pro Evropana, žijícího pod tvrdou slupkou svého ega nazývané líbivě konzervatismus, těžko stravitelným. Knížka je o dost lepší. I přes tu naivní formu nemohu k vůli hlavní myšlenky hlasovat jinak. ()

bjukenenen 

všechny recenze uživatele

"Třeba nerozumíte tomu, jak funguje elektřina. Stejně nikdo přesně neví, co elektřina je. Ale přesto ji využíváte. Víte, jak elektřina funguje? Já to nevím. Ale vím toto: Pomocí elektřiny uvaříte večeři...ale také vás může elektřina zabít." Geniální hláška tohohle dementního díla, jen a jen kvůli téhle hlášce dám tomuhle odpadu 1*. Nedokážu pochopit lidi, kteří zaplatí několik stovek za DVD s touhle p**ovinou. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Strašne, prestrašne komerčná záležitosť ktorá sa snaží zjednodušiť ten rozoberaný problém aj pre tých ktorých zrovna nebaví naštudovať si o ňom niečo podrobnejšie a serióznejšie. A ako tak čítam tie ,,odpadové,, komentáre niektorých užívateľov, nepochopili to ani tak. Je to tak trochu aj chyba toho filmu ale zhrnúť to do vety ,, Myslete pozitivne a budete mít úspech,, alebo ,, Stačí len chcieť,, iba dotyčný ukazuje svoju prízemnosť a nechcene dáva najavo že bohužiaľ nemá ani najmenšiu šajnu o tom čo hovorí. No nič. Každopádne koho to zaujalo, doporučujem pánov ako Fred Alan Wolf, David Icke, Stuart Hameroff, Amit Goswami, Thomas Campbell či filmovému svetu oveľa známejší David Lynch a veľa ďalších ktorí hovoria o veciach za ktoré boli ešte pred pár rokmi vysmiati celou vedeckou komunitou. Dnes sú to ľudia ktorých myšlienky a názory začínajú byť ( a niektoré už sú ) podložené a overené čiastočnými alebo kompletnými novodobými experimentami. Treba občas vystrčiť hlavičku z piesku a popozerať naokolo. A nakoniec tú štvrtú pridám aj tak. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Tajemství vlastně není tajemství. Dokument nabádá, aby člověk pohlížel na svět pouze optimisticky a vnímal i negativní věci pozitivně. Něco do sebe to má, ale víc jak 70% těch keců je blbost a po 20minutách vás to začne nudit... ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Podstatu všetkého čo som videl som poznal už dávnejšie predtým. Tajomstvu sa hovorí Zákon Príťažlivosti, čo je pre reklamu fajn. Ale príklady typu, že budem priťahovať, resp. snívať o 100 000$ tak, že si k stodolárovke pripíšem 3 nuly, alebo s najväčšou klikou prežijem haváriu lietadla a o pár mesiacov chodím a po popáleninách ani stopy, mi prišli uletené. Úplne chápem rozporuplné hodnotenia užívateľov, podľa tohto si môžem nestranne urobiť mienku :) Čo sa týka dokumentaristiky, tak táto "šibalovina" si nezaslúži nálepku dokument, o ničom takom nemôže byť reč. ()

hulinsky

všechny recenze uživatele

Nevím, co k tomu rict, jiste zajimava myslenka, hlavne pro lidi zajimajici se o OOBE a nefyziologicke jevy, ale prezentovana nekde na pomezi agitky, teleshopingovou formou... ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se Vám to líbit nebude. Působí to lacině. Knižní podoba je MNOHEM lepší. Ale doporučuji ze své zkušenosti - dejte tomuto dílku šanci. Nikdo nikoho nenutí se tím řídit, každopádně já osobně jsem vždy pro rozhodnutí - dát šanci. A to se zde určitě minimálně polovině diváků vyplatí... Znáte přece - když se něco <>, tak všechno...? Tak proč by nemohlo být i - vše je skvělé a jen a jen se to nabaluje a lepší ;) ()

dalziel odpad!

všechny recenze uživatele

Snažiť sa pozitívne pristupovať k mysleniu a žitiu ?...áno,s mierou.Ale toto je mozgový výplach.Fatal Error.Keby sa ľudstvo riadilo týmito exkrementami,tak by sme tu nepísali žiadne recenzie,ale ešte škriabali obrázky na stenu v jaskyni.End. ()

solcik9 

všechny recenze uživatele

Občas se člověk ve svém životě setká s něčím co mu ovlivní, mnohdy i změní život. Pro mne to bylo ono Tajemství.. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Člověk vyzařováním myšlenek utváří vrstvu svého světa. Film Tajemství nás má k tomu, abychom věnovali pozornost, jaké myšlenky se nám honí hlavou, protože ty jsou základními stavebními kameny naší reality. A chceme-li si něco objednat od Vesmíru, je vůbec nejlepší přání někam napsat a nechat být, protože to chvíli potrvá, hrubohmotný svět má určitou setrvačnost a změny se projevují s časovou prodlevou. Čtu teď knihy Vadima Zelanda - Ovlivňování reality, ten radí: každou (i nepříznivou) změnu ve vývoji scénáře našich životů vnímat jako pozitivní. Kdo se pořád jen rozzuřuje, má katastrofické vnímání světa, dělá si starosti a je kritický, ten vyzařuje nízkou energii a vylaďuje se a sestupuje na úpadkové dráhy života. Jaký mají buddhisté pěkný rituál - někdo vyrobí náramek přátelství a dá ho dalajlámovi, ten mu ho buď vrátí, nebo si ho nechá, v obou případech je to radostná situace. Ještě technická - pro to, aby člověk vnímal svět jako tok energií je nespornou výhodou, když má něco odfetováno, houbičky nebo LSD výborně rozpouštějí mechanismus pro kontrolu vnímání reality a svět se pak dá vnímat napřímo, bez té obtěžující racionální interpretace, kdy jeden rozumný kretén ukáže na židli a řekne - toto je židle a druhý rozumný kretén řekne - ano, toto je židle (digitální myšlení/digitální demence). ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Říká se tomu kvantový mysticismus. Lze o tom točit bleepdokumenty, psát knihy, pořádat školení a zakládat facebookové skupiny. Pro někoho osvícení, pro někoho vymývání mozků. Odnese-li si z toho průměrný příslušník naší neurotické civilizace zaměřené na výkon, že je docela dobrý nápad si napsat whishlist a to-do list a že myšlení ovlivňuje život, je možné předpokládat, že časová investice do shlédnutí, se z dlouhodobého hlediska vyplatí. Pokud někdo vypne kritické myšlení a nechá si vymýt mozek ezoterikou, může si pak stěžovat na 5. nástupišti nebo v Klubu skeptiků. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je odpad už z princípu. Chápem motivačné knihy/filmy, ktoré sa snažia nabudiť svojich divákov na pozitívne zmeny vo svojom živote, ale toto je blábol čo s týmto prístupom nemá nič spoločné. S kamennou tvárou mi tu na začiatku dokumentu bolo oznámené, že existuje tajuplný zvitok starý dve tisícročia, ktorý si v priebehu vekov tajne odovzdávali najväčšie mozgy planéty a vďaka ktorému dosiahli svoje úspechy - a teraz sa k znalostiam z tohto pergamenu dostanú všetci! Jupí! Princíp dosiahnutia úspechu v podaní “secretu” spočíva v tom, že budem niečo strašne chcieť a budem sa chovať, ako by som to mal. To je všetko, “vesmír” už potom zariadi aby som to dostal. To je taká sračka, že toto musia žrať len vytupení amíci, ktorým sa síce nechce ani prstom pohnúť, ale chceli by mať prachy a prsaté ženské. A neborák, čo je natoľko vypatlaný, že sa tým naozaj riadi a pritom stále musí žrať rožok s treskou sa musí utešovať tým, že asi v svoje šťastie ešte neverí dosť. Jediní, komu sa splnili ich sny sú ľudia zodpovední za tento škvár, ktorí sa napakovali na naivnom stáde túžiacom po skratke k šťastnému životu. Lenže takto svet nefunguje. Zopár vecí nie je úplne mimo, napríklad pozitívny pohľad na život je určite fajn, no e tu toľko toxických tvrdení, že sa tomuto počinu treba aj tak širokým oblúkom vyhnúť. Ešte pár slov k technickému spracovaniu - skoro všetko sú len hovoriace hlavy dookola opakujúce svoje bludy, občas prestriedané ochotnícky zahranou scénkou. 0/10 ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Pôsobí to sektársky a extrémne naivne a aj tá forma je fakt ako z lacného seriálu. Navyše to celé "tajomstvo", resp. jeho message sa dá povedať za 5 minút. Takže 90 bolo naozaj zbytočne veľa. A predsa dávam 3*? No prekvapivo áno, pretože už aj ja som dávnejšie pochopil, že uhol pohľadu, resp. perspektíva (do budúcna) naozaj formuje danú budúcnosť. Takže áno, je lepšie sa fokusovať na to čo si prajeme ako na to, čo nechceme. A o to skôr sa následne k danému cielu priblížime. Takže message dobrý, forma slabá, preto celkovo priemer. Ale ak niekto prechádza životnou krízou, rozhodne by som mu tento motivačný film odporúčil. Nemôže ublížiť, skôr dá nádej. A niekedy nemáme nič iné len ju. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Mimoriadny dokument. Naozaj mimoriadny. Nebolo tam veľa faktov, minimum štatistiky, ale má to logiku a srdce a hlavne - dáva to jeden dôležitý dielik do skladačky niečoho výhradne nematerialistického, no čo zároveň má pre nás ako jediné odpovede na tie otázky, na ktoré nám matéria odpoveď nedokáže dať. Je to pri tom tak jednoduché - poznať tajomstvo, používať ho, brať ho ako samozrjemosť a prirodzenú súčasť zivota. Pochopiť, že všetko čo sme je energetické pole fungujúce v inom - väčšom energetickom poli. A myšlienka je tiež vo svojej podstate len energia. časom možno pribudne ďalšia hviezda, no z dôvodu, že Secret je podaný "ako by bol pre blbých", opakuje zábery a niektoré myšlienky dookola, ustavím sa pri 4*. A idem si vytvárať budúcnosť. ()

Atecko 

všechny recenze uživatele

Lidi co dali tomuhle dokumentu odpad a píší, že jen neúspěšní a hloupí lidé můžou dát něco více, jsou sami těmi neúspěšnými a hloupými lidmi. Proč by si každý nemohl utvořit svůj vlastní názor na tohle tajemství? A že se to jmenuje zrovna tajemství a oni to dali do světa v podobě dokumentu? No a co? Nějakej název tomu přece dát museli. Už tak 2-3 roky ještě předtím než jsem to shlédnul jsem veliký optimista a na většinu věcí co se mi přihodí nebo stane se stažím dívat jen pozitivně. Co se mi stane špatného, snažím se na to prostě jen nemyslet a říkám si, že to bude lepší. Ono to prostě funguje a ať si každý říká co chce. Nedovedu si představit, že bych každý svůj problém a stres musel řešit a ztratil díky tomu tolik let krásného a bezstarostného života. I přesto se dívám na tento dokument dost z povzdálí, ale dám vám zářný příklad. Kapitola Tajemství a vztahy mě zaujala nejvíc a podle mě také nejvíc funguje. Zkuste to taky a uvidíte, že to rozhodně kravina není:). ()

R&omize 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tento snímek, pak přečetl jeho stejnojmennou knižní verzi z něj vycházející a rozšiřující ho, pak dalších několik knih, ať už od zde hovořících autorů nebo těch obecně známých, žijících i mrtvých, a nadále pokračuji a pokračovat rozhodně budu! 5* a čestné místo mezi mými TOP10 způsobuje právě jeho prvenství. Jak jsem totiž zjistil, tak knih podobného charakteru byly ještě před Tajemstvím desítky, ale něco, na co kouknete a čeho za hodinu a půl (!) buďto pochopíte nebo nepochopíte podstatu? Geniální! Ano, snímek je v určitých bodech jak pro blbé (Američany), ale jiné body člověk naopak ani napoprvé nebo bez knih(y) nemusí vůbec pochopit, takže kritika infantilní jednoduchosti od lidí odmítajících (nepíšu nechápajících, oni chápou moc dobře, jen ke své smůle odmítají) sílu přitažlivosti je absolutně mimo mísu. A že je něco přehnané? V tom je právě ten vtip, přehnané je jen to, o čem jako o přehnaném smýšlíte... ;) Můj názor je takový, že snímek pochopí jen ten, kdo někde uvnitř sebe tuší, že jeho život je pouze a jen jeho a vše v něm může ovlivnit pochopitelně také pouze a jen on sám. I já skutečně předtím dával vinu ostatním, ale někde v sobě jsem pravdu tušil a mám takový silný dojem, že za to vděčím právě sledování filmů. Když už to pak totiž chápete a díváte se pozorně, tak také chápete, že autoři chápou, a proto taky jsou tam, kde jsou... :) Takže sice kdo neuvidí, nepochopí, ale hlavně, kdo NEZAŽIJE, nepochopí. Tajemství je jen začátek a klíč k prvním dveřím! ()

Reklama

Reklama