Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (314)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Myšlenka skvělá, ale celé je to moc přehnané. Věřím, že pozitivní myšlení má důraz především na psychiku člověka jako takovou, ale abych tejden přemejšlel nad tím, že chci mít doma slona a on se tam zničeho nic objeví, to je jako dost velká kravina. Vemte si děti v Africe. Každý den po celý svůj život si přejí žít lépe, mít dostatek vody, jídla a dobré vzdělání.... z tisíců dětí se to podaří každému řekněme stému (když budu hodně mírný)..... ovšem podle tohoto dokumentu by se to mělo podařit všem. A takovýhle případů jsem během deseti minut našel minimálně padesát. Příjemná a zajímavá, ovšem poněkud nedomyšlená teorie. To je Tajemství. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

No... dokument u ktereho jsou hollywoodske efekty, je spis pro prihlouple americany, kteri malo co pochopi. RIka to uplne vsechno, co knihy, jenze... clovek, ktery vidi pouze secret a zacne s tim nema sanci. Potreba u ovlivnovani reality, nebo tedy hlavni potreba je trosicku jina, nez jen myslet. Ale zivot to rzhodne meni, byl to muj startovaci mustek, dneska jsem docela dost dale, takze plny pocet za to, ze mi to dost pomohlo. A to jsme byl pred new age docela varovan, ze se mi prihorsi. Kdyis jsem v tom videl sektu, divne praktiky. Dneska je to soucast meho zivota a posunulo mne to jinam. Asi tam, kam jsem se dostat mel. Take to, ze se rika, ze tohle se dostane do rukou jen vyvolenym nebo tem, kteri opravdu neco zmenit chteji a ja tomu verim. Protoze verit je to nejdulezitejsi. Ne, nejsem zadny fanatik, ani prisluhovac nejake sekty, ktera unasi deti a potom s nimi dela ritualy. Vubec ne! ()

Reklama

gumli odpad!

všechny recenze uživatele

Taký ukecaný film ako tento film som ešte nikdy nevidel.Od začiatku až do samého konca len kecy....Film som pozeral len zo zvedavosti,a bolo to skôr utrpenie...nikdy viac! A ani nič podobné.Je to skôr 90 minútova reklama ako dokumentárny film,toľko drístov v jednom filme,vymývanie mozgov.Film je síce úhľadne zabalený a plný rétoriky,ale sú to len samé nepodložené tvrdenia...niekto tomu uverí,druhý nie..ako kto.Dôveryhodnosť tohoto dokumentu je na bode "nula".Všetci ktorý v tomto filme o dušu kecajú,majú vlastné poradenské firmy na konkrétnu tému,aj originál DVD predávajú priamo prostredníctvom svojich webových stránok,takže je to vlastne len reklama pre ich biznis.Len naivný človek si môže myslieť že existuje také niečo ako čarovná sila,ktorá premení vašu myšlienku na realitu.Jediná vec vo filme je pravdivá,že pozitivne myslenie je oveľa lepšie ako negatívne myslenie....ale na to netreba pozerať tento stupidny marketingový film,to sa vie už dávno. ()

elis7 

všechny recenze uživatele

Neoslovilo mě. Nelíbí se mi myšlenka, že tajemství se předává z pradávna do dneška - nutí mě to smát se vzpomínce na seriál Simpsonovi, u kterých v jednom díle byla vytvořena parodie. Všichni podvědomě víme, že když budeme smýšlet poziivně celý svět hned bude krásnější, milejší a budeme se mít líp. Tak na co to omílat hodinu a půl dokolečka? ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se jedná o velice dobrý dokument, který může člověku změnit život. Důležité je především pozitivní myšlení a já si myslím, že na tom něco bude. Nechci se tady moc rozepisovat, ale opravdu tohle pozitivní myšlení může člověku pomoci dosáhnout toho, čeho chce. Ono asi i trochu pro to člověk musí něco udělat, což v dokumentu nezazní, ale už jenom to pozitivní myšlení by mělo hodně pomoci. Osobní zkušenost s tím zatím nemám, ale jdu do toho a věřím, že mi to pomůže být šťastným. ()

Zajímavosti (6)

  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)
  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama