Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (315)

baribal 

všechny recenze uživatele

když ke mně přijde někdo a řekne mi tajemství, díky kterému budu štastny a bohatý, tak na to asi neco bude.. bude na tom neco podezreleho. Nejdriv reknu proc tento dokument shledávám naprosto neduveryhodnym. Pokud hovori "vypraveci" pred pozadim, ktere zobrazuje bohatstvi a mluvi o bohatstvi, neverim jim ani slovo. Citáty odříkané "tajemným" hlasem je něco, co mě rozesmívalo asi nejvíce, vysílání pozitivní energie do vesmíru bylo také silné kafe. Co filozof to jiný názor, tady jich je habaděj a já nevím jaké mohou být argumenty proti této teorii od jiných filozofů. Nejvíce mě bavil doktor - reverend - vizionář, to byla opravdu komická postava. Nikdo mi na začátku pořadu neřekl proč bych všem kdo zde vystupuje měl věřit. Tohle by byl vynikající námět na halloweenský díl simpsonových, jinak je to velký blaf. Na většinu zdejších tvrzení pro tuto teorii, jsem dokázal vymyslet protitvrzení. A to je pro mě hlavní důvod proč tomuhle dokumentu nevěřim ani uši mezi nosama.. nebo orábecně?? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já se tedy musím přiznat, že jsem svůj život vedl v podobném duchu podstatně dříve, než jsem viděl tento dokument. Asi zkrátka čtu podobné knihy a dívám se na podobné filmy, jako všichni pozitivně myslící lidé v dokumentu. Například v knize Alchymista od Paola Coelha se docela často objevuje věta: ,,Když něco chceš, celý vesmír se spojí, aby ti pomohl." Na tomto základě je vybudován prakticky celý dokument. Ovšem aby přesvědčil všechny zaryté pesimisty, tak přidal několik zázračných vyléčení nevyléčitelných zranění, či chorob za pomoci bezmezné víry. Opravdu nepovažuji za velký objev, že pozitivní myšlení je klíčem ke každému problému či cíli. Moje skromná přání už se mi také všechna vyplnila. Takže jediný problém vidím v názvu dokumentu. Neříkal bych tomu ,,Tajemství" , ale spíše ,,Kurz pozitivního myšlení". 4* ()

Reklama

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Práveže mne bolo povedané, že ak na niečo veľmi myslím, tak sa mi to nevyplní, a že to čo chceme, príde keď to najmenej čakáme. Napr. bojím sa skúšky, myslím si, že som ju nenapísala dobre, a div sa svetu, plný počet bodov! no ako to "tajomstvo" vysvetlí? "Zákon príťažlivosti funguje stále", "všetko na čo myslíte a čo cítite dnes, vytvára vašu budúcnosť" aha, takže preto deti v Afrike umierajú od hladu a smädu, takže to oni si za to môžu? Treba ich prísť naučiť pozitívne myslieť a vualá, zrazu majú ruky naplnené jedlom a vodou. Aký zázrak! psst, je to tajomstvo. Jasné, že životom sa ide ľahšie, keď si pozitívne naladený, lenže ja si myslím, že človek by nemal mať čisto pozitívne myslenie ani čisto negatívne (ako to v dokumente ukazovali čierno biele), ale mala by tam byť rovnováha. Dobro nemôže existovať bez zla, a naopak. Pretože ľudia nie sú stroje, ale živé bytosti, schopné prežívať radosť ako aj smútok, smiech ako aj plač, pokoj ako aj hnev, lásku ako aj nenávisť atď a nemyslím si, že vyhýbať sa jednej celej kategórií je to najlepšie. Ďalej k tomu, čo odznelo - ja by som skôr povedala, že bohatí ľudia sú mrzutí a chudobnejší zasa veselší a dobrosrdečnejší. Pretože sú ľudia, ktorí majú všetko ale aj napriek tomu sú nespokojní, majú depresie atď. A sú ľudia ktorí toho majú málo, a predsa majú radosť zo života. Alebo ľudia, ktorí majú nejaký hendikep, sú šťastnejší než tí, ktorí majú pomerne všetko - ukážka 1, ukážka 2. Takisto, forma podávania informácií v dokumente mi vadila. I keď na začiatku povedali, že to nebude žiadne wu wu, ale popravde, tak to na mňa pôsobilo (už ale hneď od úvodu mi to prišlo na pekný brainwashing), pretože "mysli pozitívne a bude sa ti dariť" zabalili do obalu "želaj si niečo, ver tomu z celého srdca a vesmír ti to prinesie". Meh. Nehovorí sa náhodou "učený z neba nikto nespadol", a zrazu tento teleshopping na šťastie nám chce nahovoriť, že šťastie z neba padá? Netreba vynaložiť žiadne úsilie, treba iba veriť? Ja nie som duchovne založená, ale myslím kriticky, takže sa im tento plátok mne nepodarilo predať. Posledná poznámka - nejde mi do hlavy, prečo niektorí tí rečníci si neželali byť štíhli či zasa mladí...(Lepšie sformulovaná kritika - užívateľ: GreySphinx na IMDB) ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Obecně mám problém se zpracováním, respektive s takovým tím populárně-kolotočářským feelingem celého filmu, kde protagonisti jsou tak k neuvěření pozitivní, že buď zatraceně přehrávají nebo berou drogy. Nebo obojí. Konec srandy ale nastává, když pochopíte, že informace, které vám dokument představuje, dávají smysl, ba co víc, prostě fungují. Věřím tomu, že člověk tímto tématem (duchovní a osobnostní rozvoj) nepolíbený si musí ťukat na hlavu, ale tak to prostě bude vždy - sytý hladovému nevěří. Jenže co když si všechna předkládaná tvrzení můžete lehce ověřit? Co když jsme jen loutky systému, cvičené opice společenského otroctví a nyní máme nástroj jak se z toho vymanit a začít si žit vlastní sen? Co když veškerá lidská činnost má i určitý duchovní, vesmírny, metafyzický a já nevím jaký ještě, aspekt? Možná, že je načase začít se dívat dál, než na špičku vlastního nosu hledat odpovědi na nefunkční otázky běžného života jinde, než kde dosud hledáme... ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

27.3.2010 ~ Všechny velké osobnosti naší historie ho znali. Znali ho a uměli ho využít. I dnes jej mnozí znají a řídí se jím. A díky tomuto filmu jej poznáte i vy. Prozradíme vám tajemství..... A když zavoláte do pěti minut, obdržíte jednu sadu nožů zdarma! ~ Na rovinu - pustil jsem si to a čekal nějaký film. Zápletku, děj a finální vyřešení. Byl bych ochoten akceptovat jakoukoliv část normálně zamýšleného filmu a to jakkoliv blbou. To, co na mě vyvrhl tenhle snímek, jsem ale vážně nečekal. ~ Během úvodní minuty mi bylo jasné, že tady se alespoň dobrého filmu nedočkám, vše ukazovalo na další béčko z poddruhu béčkové béčko. Pak následovalo dalších devět minut nevěřícného zírání na to, co to sakra... pak vypnutí a smazání. Tohle ne. ~ Osobně jsem se s tím nikdy nesetkal, až doteď. Ale vy to možná znáte - takové ty instruktážní filmy "Jak být úspěšný v práci", "Jak být šťastný" apod. Doteď jsem se s tím setkával pouze velmi zprostředkovaně a vždy jsem jen kroutil hlavou, kdo má zapotřebí tohle vysílat do éteru. A tuhle otázku mám stále, navíc k ní přibyl dovětek "...a kdo se na to má koukat?". ~ Tohle je totiž hodinu a půl dlouhé kydání o tom, jak si zajistit šťastnější a úspěšnější život ála "Věř, že se tak stane a stane se". Dokument plný rádoby skutečných postav a jejich úspěchů, dosažených myslí. Vydržel jsem to poslouchat deset minut. pak jsem náhodně několikrát posunul "film" a když jsem zjistil, že se tam úplně stejně kdáká po celou jeho délku, nevydržel jsem. Prostě to nešlo. Teleshoping považuji za zhůvěřilost hodně těžkého kalibru, tohle byla jen jeho jiná odrůda. ~ Podívejte. Jestli se všechno tohle fakt událo a ti lidé říkají pravdu, tak ať, já jim to přeji, ale proboha proč o tom natáčejí takovýhle paskvil? Každou chvíli jsem čekal, že se na obrazovce vyloupne nějaké telefonní číslo s informací, že si mám okamžitě objednat příručku "Jak na život v deseti krocích". Ideálně s bonusy jako nože Horsta Fuchse či TotalGym Chucka Norrise. A když se ozvu okamžitě, přijdou mi až domů zachrochtat Maxim Turbulenc, mě z toho šíbne, odvezou mě do Bohnic a jako léčebnou terapii mi naordinují soustavné pouštění tohohle "filmu" - Néééééééé! ~ Já chci svoje prášky, JÁ CHCI SVOJE PRÁŠKY!!! ()

Zajímavosti (6)

  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)
  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)

Reklama

Reklama