Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hodnotit dvouminutový fiktivní trailer, který běží jako dělítko dvou filmů v kině je naprostý nesmysl. I když ta trampolína neměla nejmenší chybu. :) Pokud by to však nebyl trailer fiktivní, tak bych takový film rozhodně nevynechal. Moc pěkná upoutávka, ale trailery skutečně hodnotit nehodlám. Pak by přišlo na řadu hodnocení reklam a kdoví kam by jsme se až dostali. EDIT: Změna plánu, 3* a hurá na reklamy. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Eli Roth je looser bez špetky talentu a jediné co umí je vršit jednu pseudobrutální vraždu za druhou... no, někomu to dělá dobře, někoho to znechucuje, mě to jen nudí. Ve fake traileru v rámci Grindhouse se pokusil přidat i trochu parodie a naštěstí se mu to místy i povedlo a prkrát se některým jednodušším vtipům usmát i jde... ale pořád jen hodně křečovitě. ()

Reklama

Ygan 

všechny recenze uživatele

Eli Roth překvapivě nadělil nejlepší grind-houseovský trailer. Ty buranské scény tu fungují dobře a jsou s jasným nadhledem, Eli si s tím určitě vyhrál a na těch několika minutách naštěstí nestíhá předvést svoje zápory - což je snad všechno. Stejnak by mě zajímalo, proč se o něho Tarantino tak zajímá. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Sakra, tenhle typ hororu vopravdu nemusim...je mi jasný, že Eli Roth je úplně jiného názoru a že po Hostelu se z něj stal přes tenhle krvavý rezort doslova hlavní mistr, ale...je to (mi z toho) na nic. Doufám, že z tohohle traileru nebude něco většího..a to i kdyby tam takových scén s trampolínou třeba deset! ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tohle připomíná mnohem víc grindhouse než tomu bylo u Don´t, který by byl žánrem nejspíše také horor. Musí se nechat, že Eli Roth (osobně ho mám mnohem radši jako herce v Tarantinových snímcích - Hanební pancharti, Auto zabiják - než jako režiséra) předvedl nápady i efektivnost, takže možná přivodil fandům hororů nebo grindhouseů pravý filmový orgasmus, jenže já nejsem příznivce ani grindhouseů ani hororů, ale celkově vzato velice solidní trailer, ale do kina bych na to asi nešla, přijde mi, že to nejefektivnější a podle tvůrců nejlepší bylo vypovězeno už právě v tom traileru, jako u většiny současných filmů. Navíc žánr horor to není nic pro mě. 55% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama