Reklama

Reklama

Dobrodružství legendárního hrdiny, jehož skutečné jméno je Diego de La Vega, muže vzdělaného, bohatého a vznešeného. Ale jen málo je těch, kteří ví, že Diego je také onou tajemnou postavou v černém, která brání ty méně šťastné... hrdina, kterého všichni znaji jako ZORRA. Děj začíná, když se Diego de la Vega, syn vojáka Alejandra de la Vegy, seznámí s okouzlující Esmeraldou, mladší dcerou nebezpečného Fernanda Sáncheze de Moncady. Ona je mladá a silná žena, která se nechová v souladu s pravidly své vrstvy. Esmeralda ukradne srdce Diegovi, ale jeho lásku neopětuje, protože je bláznivě zamilována do tajemného muže, kterého poznala za zvláštních okolností, a který oblečen celý v černém si nechává říkat "El Zorro". Netuší, že Diego a Zorro jsou ta samá osoba. Uběhne mnoho času, než se Esmeralda dozví, že všechny ty noci strávené v náručí svého tajemného milence, tráví vlastně v náručí samotného Diega de la Vegy. Diego bude muset z lásky k Esmeraldě překonat řadu překážek, aniž by prozradil své tajemství. Mezi jinými i Renza, mužného a hrdého cikána, který se stane Zorrovým věčným rivalem. (..Lucas..)

(více)

Recenze (57)

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Když se pokusím akceptovat (alespoň teoreticky) telenovely vznikající v amazonské džungli jako součást světového filmového umění (opravdu jen teoreticky!), patří Zorro k těm nejhorším.. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Telenovely mají jednu výhodu a jednu nevýhodu. Nevýhodu, že jsou to většinou blbosti, výhodu, že se zde ukáže dost jihoamerických krásek, čímž se mi potvrzuje pravidlo, že Jihoameričanky jsou se Slovankama (Češky, Slovenky, Rusky atd.) nejhezčí na světě. Takže k samotnému počinu. Příběh typicky hloupý jako u každé telenovely, ale herci mají docela charisma. A za překrásnou Marlene Favela prostě tu jednu hvězdičku dát musím. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo nejhorší probuzení po flámu, jaké jsem kdy zažil. Rozlepil jsem oči, hmátl po ovladači a zapálil si cigáro. Pak jsem málem uhořel, protože mi to cigáro málem vypadlo z huby. To co se dělo na obrazovce by se dalo přirovnat k proudu zvratků a sraček tekoucích s obrazovky. Je to příšerné. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Na této telenovele mě zaujala úvodní písnička od Beyoncé a na ní docela dobře udělané temperamentní motivy. Jedna z mála telenovel kde se její hrdinové ustavičně nemodlí k Bohu, Panně Marii, Panence Gvadalupské , k ďáblu atd.:-) Dialogy se celkem i dají snést, rozhodně nejsou debilní, to se pozná už podle první věty. A musím uznat, že se tvůrci snažili i o nějaký ten humor. "Herci" jsou jakž takž a dobová výprava taky docela ujde. Sice nedoufám, že se dokoukám do posledního dílu, ale jako oddychovka to docela funguje. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela s námětem jménem Zorro. Opět samý Diego, Chuanita apod. Vedle drog by si měli všichni došlápnout na další vývozní artikl Jižní Ameriky. Shitnovely! ()

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická telenovela- Prostě se na to nedá dívat hlavně díky amatérským hereckým výkonům, které bych překonal i já osobně. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Adaptovat známý příběh do telenovely může sice působit jako zajímavý nápad, ovšem maximálně z marketingového hlediska. Z hlediska diváka to je utrpení. ()

CBD odpad!

všechny recenze uživatele

Fascinuje mi to poněkud nedoceněné "umění" vyskytující se v tomto typu pořadů, kdy děj, který by se v reálném čase odehrával cca tři, čtyři hodiny sestříhaj na 45 minut přičemž na vás těch 45 minut působí tak, že těch hodin bylo ve finále šest. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

To jsem si tak ráno pustil televizi a hele, Zorro. Tak jsem si řekl, že když se mi jako malému líbil, pár minut se podívám. Že jde o telenovelu mi došlo asi až po dvaceti minutách, což je pro telenovelu celkem úspěch... obvykle stačí zaslechnout jména jako Juan, Sanchéz, Robredo a člověk je v obraze. Tady je tato část rafinovaně skrytá v akčním obalu bez akce. Celou dobu to totiž vypadá, jako kdyby se něco mělo dít. Jenže po týdnu to pustím zase a posun ani o píď... příští zase a příští zase ne. Kdyby jednou nahustili Kolumbijci 122 dílů do 15ti, udělali by si u nás pro jednou dobrou reklamu. Takhle jen natahují krátky příběh tak dlouho, dokud nepraskne. Přitom prostředí je prima a herci nejsou vůbec špatní. Snad by i předčili většinu těch našich. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Telenovela ala Zorro. To fakt nie. Ale nie je to tak zlé ako som si myslel,ale aj tak ide o krav*nu ;.-) /30%/ ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Hudba včetně úvodní písně od Beyonce perfektní. Spousta skvělých herců (Marlene Favela, Natasha Klauss..) Děj zdlouhavý (asi jak u telenovely) ale zakončení dobré,občas vzrůšo .. Podle mě jedna z těch lepších telenovel. ()

zombkiler odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno na Televizi Nova asi 20 minut.Tak příšernou telenovelu jsem snad neviděl i když všechny telenovely jsou na odpad! ()

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

No FUJ! Tohle není vtipné ani hezké ani romantické - je to odporné. Herec který hraje Zorra má zakrytou víc jak půlku obličeje a přesto je pořád krajně nesympatický. Místo muže s maskou zde je žena se železnou maskou a výlevy Esmeraldy mě opravdu dojmout nedokážou. Mnozí se podiví proč se na takové braky vůbec koukám, ale odpoveď je jednoduchá - po ránu se člověku nechce z postele a ovladač byl tak daleko... že já hlupák z té postele nevylezl a nepřepnul to... :-( ()

sallyann 

všechny recenze uživatele

Jedna z telenovel, která se mi líbí (daly by se spočítat na prstech ruky). Díkybohu, že tu nejde jen o to sladké cintání. Jedna hvězda je i za to, že je to z ,,historie". ()

shantim odpad!

všechny recenze uživatele

No to je ale sr... Kde je ten lehký patos vyprávění o legendárním mstiteli? Tady jen trapný a zkratkovitý patos, který nemá ani trochu šmrncu. 9% hvězdiček ()

Reklama

Reklama