Reklama

Reklama

Dobrodružství legendárního hrdiny, jehož skutečné jméno je Diego de La Vega, muže vzdělaného, bohatého a vznešeného. Ale jen málo je těch, kteří ví, že Diego je také onou tajemnou postavou v černém, která brání ty méně šťastné... hrdina, kterého všichni znaji jako ZORRA. Děj začíná, když se Diego de la Vega, syn vojáka Alejandra de la Vegy, seznámí s okouzlující Esmeraldou, mladší dcerou nebezpečného Fernanda Sáncheze de Moncady. Ona je mladá a silná žena, která se nechová v souladu s pravidly své vrstvy. Esmeralda ukradne srdce Diegovi, ale jeho lásku neopětuje, protože je bláznivě zamilována do tajemného muže, kterého poznala za zvláštních okolností, a který oblečen celý v černém si nechává říkat "El Zorro". Netuší, že Diego a Zorro jsou ta samá osoba. Uběhne mnoho času, než se Esmeralda dozví, že všechny ty noci strávené v náručí svého tajemného milence, tráví vlastně v náručí samotného Diega de la Vegy. Diego bude muset z lásky k Esmeraldě překonat řadu překážek, aniž by prozradil své tajemství. Mezi jinými i Renza, mužného a hrdého cikána, který se stane Zorrovým věčným rivalem. (..Lucas..)

(více)

Recenze (57)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Je to sice poněkud překombinované (krom Zorra samotného zde dojde např. i na ženu se železnou maskou nebo exorcismus), lehce pitomé a po stránce dialogů naprosto příšerné, ale podobně jako kultovní Xena má i tato „dobrodružná" podívaná zkrátka něco do sebe - už jen proto, že se nebere příliš vážně, nebojí se humoru a občas nabídne i naprosto nečekané dějové zvraty či trochu té akce (byť pofidérně zpracované). Pochválit mohu jak sympatické herecké obsazení, tak i postavy - Christian Meier a Marlene Favela měli coby hlavní protagonisté uvěřitelnou chemii a skvěle se i doplňovali / špičkovali v komediálních sekvencích, záporáci zase neustále překvapovali svými podlými intrikami a tím, kam až byli schopni zajít pro dosažení svých ďábelských cílů. Dále kvituji hezké kostýmy a především zvolené lokace - točilo se totiž ve skutečném koloniálním městečku a nikoli v papundeklových kulisách :) Článek na fandíme seriálům. Jo a úvodní znělku nazpívala Beyoncé :) ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl! Prostě jen tak, nemá to žádnej vyšší smysl nebo podtext, jen jsem si po ránu dával čajík s piškotama a díval se při tom na toto.. A má teorie zní: Herci, kteří se v tomto seriálu vyskytují byli vydíráni a pod různými výhružkami a nátlakem donuceni zde hrát a dokonce přesně dodržet scénář ve všech jeho debilních maličkostech a detailech a zvláštní důraz byl kladen na to, aby to bylo zahráno co nejdementněji... Pokud možno s co nejvíc kreténskými imbecilními dialogy a dokonce monology (ty jsou opravdu naprostým skvostem) Proč je někdo nutí k těmto zvrhlostem je otázkou... A mělo by se to každopádně vyšetřit.. Další variantou je, že se na natáčení tohoto seriálu podíleli všichni ´´herci´´ dobrovolně a to by znamenalo, že pokud by se sečetla inteligence všech těchto (hlavních) ´´herců´´, hodilo by nám to číslo cca 42.. (je to jen můj osobní tip, ale nebudu daleko od pravdy).. Nemůžu si pomoci, ale každý kdo tomuto dá hvězdičku a více, by měl být označen za nesvéprávného :) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Klasický Zorro má moje sympatie, ale tohle nemá s mužem v masce nic společného..Telenovela na motivy J. Mcculleyeho je čistá hrůza, a vydělávat na pitomostech, které ani nejsou z původní hlavy dneska umí každý druhý. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pěkné kostýmy, v mezích možností koukatelné výkony herců, žádný děj. Kdy by to mělo 20 dílů, tak je to fajn seroš na nedělní trávení oběda. na telenovelu přívětivě snesitelné. ()

Radek.SCH odpad!

všechny recenze uživatele

Ono se pořád mluví o tom, jaké nebezpečí a zlo číhá v takových zemích, jako jsou Irán, Irák, Sýrie a Severní Korea, ale skutečné zlo (a tím myslím jeho nejčistčí podobu) na nás číhá v Kolumbii a jim podobných zemích. Myslím, že by OSN měla zvážit použití atomové bomby ;-) ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto povrchní a plytká záležitost, větší kýč, než gypsový trpaslík s rýčem na pískovišti. Sem v šoku, brr..fascinoval mě hlavně Zorro, ten jeho unylý, sladce debilní výraz, jako kdyby seděl na hajzlové míse a tlačil ukrutně velké hovno... ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Mě to docela bavilo. Samozřejmě že je to jen další, možná úplně zbytečná kopie originálního Zorra, ale musím uznat, že to nebylo špatné. První díl mě docela zaujal, tak jsem to začal sledovat a seriál mě začal bavit. Mně telenovely nevadí. Sice některé nemusím, ale tahle se mi líbila. U mě je to za 50%. ()

Shakaar odpad!

všechny recenze uživatele

telenovela, která si zákeřně dala za jméno Zorro...ovšem popravdě se Zorrem to má velice málo společného...kromě klasických stupidních dialogů o hovně, mají navíc nesympatické obsazení ( kdyby aspoň hlavní protagoniska byla hezká )...a ještě něco Zorro, který má předkus jako králik a kterého by i s z čelenkou poznal každý...no škoda mluvit, pokud opravdu tenhle serial na něco útočí tak o cenu nejhoršího a nejstupidnějšího seriálu aktuální doby. ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak někdo dokáže z klasiky udělat takovej šílenej kravinec! Myslím, že plno kolumbijských režisérů by mělo být eskortováno rovnou do ústavů. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

udělat ze Zorra telenovelo? Kolumbijci by raději měli zůstat u pěstování koky, to jim narozdíl od natáčení filmů a seriálů jde světově ()

RajCZitko odpad!

všechny recenze uživatele

:D co k tomu dodat. Jo maximálně to, že maj velice hezké ženské obsazení. Nicméně už to, že to je telenovela u mě cenu nevyhraje ()

Reklama

Reklama