Reklama

Reklama

Dobrodružství legendárního hrdiny, jehož skutečné jméno je Diego de La Vega, muže vzdělaného, bohatého a vznešeného. Ale jen málo je těch, kteří ví, že Diego je také onou tajemnou postavou v černém, která brání ty méně šťastné... hrdina, kterého všichni znaji jako ZORRA. Děj začíná, když se Diego de la Vega, syn vojáka Alejandra de la Vegy, seznámí s okouzlující Esmeraldou, mladší dcerou nebezpečného Fernanda Sáncheze de Moncady. Ona je mladá a silná žena, která se nechová v souladu s pravidly své vrstvy. Esmeralda ukradne srdce Diegovi, ale jeho lásku neopětuje, protože je bláznivě zamilována do tajemného muže, kterého poznala za zvláštních okolností, a který oblečen celý v černém si nechává říkat "El Zorro". Netuší, že Diego a Zorro jsou ta samá osoba. Uběhne mnoho času, než se Esmeralda dozví, že všechny ty noci strávené v náručí svého tajemného milence, tráví vlastně v náručí samotného Diega de la Vegy. Diego bude muset z lásky k Esmeraldě překonat řadu překážek, aniž by prozradil své tajemství. Mezi jinými i Renza, mužného a hrdého cikána, který se stane Zorrovým věčným rivalem. (..Lucas..)

(více)

Recenze (57)

nooly 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se na to občas dá koukat. Doplním, že jen po náročném pracovním dni, kdy mozek pracuje na 0.64% ()

sidcom odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu smúlu vidět asi desetinu jednoho dílu, telenovela jako prase se vším špatným co k tomu patří, ale telenovela o Zorrovi? a co tam proboha dělají ty amazonky?? WTF? ()

Rediik odpad!

všechny recenze uživatele

Do teď nedovedu pochopit, jak má kamarádka dokázala zhlédnout celou telenovelu, aniž by neutrpěla psychickou újmu. :D Já jsem viděla dohromady asi 5 dílů (a to necelé) a asi bych po dalších nějakou újmu utrpěla. Ale není to první a ani poslední telenovela tohoto typu, takže se můžeme těšit na další a další(no, třeba někdy překvapí:)). ()

RyxiraAmy 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za ústřední melodii. Jedna z těch podívaných, při které vám hlavou běží jediné: "Kolik let dostanu v Kolumbii za mnohonásobnou vraždu?" ()

Themyth 

všechny recenze uživatele

Príbeh o Zorrovi v juhoamerickej produkcii. Je to natočené v štýle a rozsahu telenovely. Utekajme kade ľahšie....!!!!! ()

tribys odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když slyším tu drsnou hudbu, která hraje při stupidních rozhovorech, začnu se šíleně smát. Ale to asi není účel... ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Mexičanům a kolumbijcům jdou telenovely od ruky, to se jim musí nechat, na to jsou odborníci. Ne všechny jsou sice zářné kvality, dobrých námětů a příjemných herců, ale opravdu se mezi nimi najdou dobré, takže proč je házet mezi odpad. Vždyť se v podstatě jedná o úplně normální seriály, byť možná poněkud zdlouhavější, za to ale se skvostným happyendem:-), teda někdy. A tahle story o Zorrovi mezi špatné nepatří. Neviděla jsem sice každý díl, že bych u toho vysedávala a lačně ráno (teda dopoledne) vyhlížela pokračování, to zase ne. Nechci orodovat za telenovely, ale taky proti nim nic nemám. Tato mi prostě přišla tak nějak na čistý průměr, tedy 50 %. I když mě nechytla od začátku, změnilo se to tak v půlce, když celý seriál začínal nabývat s postupem času na zajímavosti. A ejhle, konec byl bombastický, i když očekávatelný, co se týče Zorra a Esmeraldy. Ale tedy vzájemné zamordování dalších hlavních představitelů… Noooo. Tři hvězdičky a docela fajn podívaná, alespoň jednou. A má to krásnou znělku. ()

Reklama

Reklama