Reklama

Reklama

Dobrodružství legendárního hrdiny, jehož skutečné jméno je Diego de La Vega, muže vzdělaného, bohatého a vznešeného. Ale jen málo je těch, kteří ví, že Diego je také onou tajemnou postavou v černém, která brání ty méně šťastné... hrdina, kterého všichni znaji jako ZORRA. Děj začíná, když se Diego de la Vega, syn vojáka Alejandra de la Vegy, seznámí s okouzlující Esmeraldou, mladší dcerou nebezpečného Fernanda Sáncheze de Moncady. Ona je mladá a silná žena, která se nechová v souladu s pravidly své vrstvy. Esmeralda ukradne srdce Diegovi, ale jeho lásku neopětuje, protože je bláznivě zamilována do tajemného muže, kterého poznala za zvláštních okolností, a který oblečen celý v černém si nechává říkat "El Zorro". Netuší, že Diego a Zorro jsou ta samá osoba. Uběhne mnoho času, než se Esmeralda dozví, že všechny ty noci strávené v náručí svého tajemného milence, tráví vlastně v náručí samotného Diega de la Vegy. Diego bude muset z lásky k Esmeraldě překonat řadu překážek, aniž by prozradil své tajemství. Mezi jinými i Renza, mužného a hrdého cikána, který se stane Zorrovým věčným rivalem. (..Lucas..)

(více)

Recenze (57)

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo nejhorší probuzení po flámu, jaké jsem kdy zažil. Rozlepil jsem oči, hmátl po ovladači a zapálil si cigáro. Pak jsem málem uhořel, protože mi to cigáro málem vypadlo z huby. To co se dělo na obrazovce by se dalo přirovnat k proudu zvratků a sraček tekoucích s obrazovky. Je to příšerné. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

To jsem si tak ráno pustil televizi a hele, Zorro. Tak jsem si řekl, že když se mi jako malému líbil, pár minut se podívám. Že jde o telenovelu mi došlo asi až po dvaceti minutách, což je pro telenovelu celkem úspěch... obvykle stačí zaslechnout jména jako Juan, Sanchéz, Robredo a člověk je v obraze. Tady je tato část rafinovaně skrytá v akčním obalu bez akce. Celou dobu to totiž vypadá, jako kdyby se něco mělo dít. Jenže po týdnu to pustím zase a posun ani o píď... příští zase a příští zase ne. Kdyby jednou nahustili Kolumbijci 122 dílů do 15ti, udělali by si u nás pro jednou dobrou reklamu. Takhle jen natahují krátky příběh tak dlouho, dokud nepraskne. Přitom prostředí je prima a herci nejsou vůbec špatní. Snad by i předčili většinu těch našich. ()

Reklama

Shakaar odpad!

všechny recenze uživatele

telenovela, která si zákeřně dala za jméno Zorro...ovšem popravdě se Zorrem to má velice málo společného...kromě klasických stupidních dialogů o hovně, mají navíc nesympatické obsazení ( kdyby aspoň hlavní protagoniska byla hezká )...a ještě něco Zorro, který má předkus jako králik a kterého by i s z čelenkou poznal každý...no škoda mluvit, pokud opravdu tenhle serial na něco útočí tak o cenu nejhoršího a nejstupidnějšího seriálu aktuální doby. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Na této telenovele mě zaujala úvodní písnička od Beyoncé a na ní docela dobře udělané temperamentní motivy. Jedna z mála telenovel kde se její hrdinové ustavičně nemodlí k Bohu, Panně Marii, Panence Gvadalupské , k ďáblu atd.:-) Dialogy se celkem i dají snést, rozhodně nejsou debilní, to se pozná už podle první věty. A musím uznat, že se tvůrci snažili i o nějaký ten humor. "Herci" jsou jakž takž a dobová výprava taky docela ujde. Sice nedoufám, že se dokoukám do posledního dílu, ale jako oddychovka to docela funguje. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Mexičanům a kolumbijcům jdou telenovely od ruky, to se jim musí nechat, na to jsou odborníci. Ne všechny jsou sice zářné kvality, dobrých námětů a příjemných herců, ale opravdu se mezi nimi najdou dobré, takže proč je házet mezi odpad. Vždyť se v podstatě jedná o úplně normální seriály, byť možná poněkud zdlouhavější, za to ale se skvostným happyendem:-), teda někdy. A tahle story o Zorrovi mezi špatné nepatří. Neviděla jsem sice každý díl, že bych u toho vysedávala a lačně ráno (teda dopoledne) vyhlížela pokračování, to zase ne. Nechci orodovat za telenovely, ale taky proti nim nic nemám. Tato mi prostě přišla tak nějak na čistý průměr, tedy 50 %. I když mě nechytla od začátku, změnilo se to tak v půlce, když celý seriál začínal nabývat s postupem času na zajímavosti. A ejhle, konec byl bombastický, i když očekávatelný, co se týče Zorra a Esmeraldy. Ale tedy vzájemné zamordování dalších hlavních představitelů… Noooo. Tři hvězdičky a docela fajn podívaná, alespoň jednou. A má to krásnou znělku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Zorra vytvořil v roce 1919 americký spisovatel Johnston McCulley. Scénář zpracoval venezuelský spisovatel Humberto "Kiko" Olivieri, fanoušek seriáluZorro (od r. 1957). V tomto seriálu má navíc jedna z postav Humbertovo příjmení Olivieri. (fiLLthe3DD)
  • Píseň "Amor gitano" nazpíval Alejandro Fernandez spolu s Beyonce. Jelikož ovšem Beyonce neumí španělsky, naučila se vždy jen část textu, kterou následně zazpívala. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama