Reklama

Reklama

Milovaný Joshua

Trailer

Cairnovi, kteří mají devítiletého synka Joshuu, jsou dokonalý pár, ale když se jim narodí malá Lily, začnou se dít podivné věci. Joshua totiž není jako jiné děti…  Americký hororový thriller v režii George Ratliffa vypráví o perfektním manželském páru z Manhattanu, jehož dokonalý život dostane trhliny po narození druhého dítěte. Brad a Abby Cairnovi mají devítiletého synka Joshuu, ale když se jim narodí malá Lily, začnou se dít podivné věci. Josua není jako jiné děti - je mimořádně inteligentní, talentovaný a předčasně zralý. Je andělsky zdvořilý, děsivě chladnokrevný a velice nešťastný, protože rodiče se točí jen kolem milované dcerky, zatímco on v koutku pokoje tiše hraje na klavír. Holčička však zakrátko začne nepřetržitě křičet, což její matku posléze dovede až k nervovému zhroucení. A zdá se, že Josua má prsty nejen v této situaci… V hlavních rolích Sam Rockwell, Vera Farmigová, Jakob Cogan ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jako divák bych žádala tvůrce o nějaký konec. Ne že musí všechno extra objasnit, na otevřené konče už je člověk zyvklý, ale co mělo být tohle? Jinak co se týká děje, je to trochu utažené za vlasy, ale chápu, přeci jen je to film a byl potřeba nějaký spád, nic to ale nemění to, že bych toho spratka střískala tak, že by si nesedl už dávno. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Hodinu a čtvrt se v podstatě nic neděje a sledujeme jen rodinné drama o výchově jednoho novorozeněte. Posledních 30 minut je ale docela strhujících. Všechno se to šmahem obrátilo scénou, kdy se Sam Rockwell dívá na video a zjišťuje pravdu. Poté následuje sled událostí, který vrcholí očekávaným koncem. Samozřejmě Omen je jinde a já si tak nějak přál, aby se třeba tvůrci utrhli a závěr vypadal jinak, bohužel ale asi dopadl tak, jak musel. ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Filmů o dětech s duší černou jako Kladenský uhlí, pokoušící se rozbít a zničit všechno kolem sebe je spousta. Některé jsou zdařilé a ostatní, jako například tento je děs a bída. Nuda střídá nudu. Nápad žádnej a skutečnost, že chlapec sám ochčije všechny kolem sebe, včetně psycholožky a nakonec celýho Manhattanu, je pro mě jako čecháčka dosti absurdní. Kdyby v tom měl prsty sám rohatej nebo nějaká podobná vyšší moc, tak prosím. Ale tohle? Rádoby šokující pohled na zlo v podobě nevinného chlapce?To v tomto případě neberu. Maximálně co váš zarazí a šokuje,je ta americká mentalita a stupidita...a té je tu opravdu kupa. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nuda to je, ale ne zas taková, jak jsem se obával. Největší problém toho filmu je v tom, jak strašně nepřekvapivý je. Máme tady téma "devítiletý kluk sociopat se po narození svojí sestry rozhodne zničit svoji rodinu". A všechno, co vás při sledování napadne, se stane - SPOILERY (jestli se to teda vůbec dá za spoilery považovat) jako první umře pes a jako druhý babička, ze svého otce udělá naprostou zrůdu (v tom smyslu, že ho prý zneužívá, neustále mlátí atd.), takže se mu povede vyhrát, což mě dost naštvalo KONEC SPOILERŮ. Jo, a jestli to tu někdo přirovnává k Omen nebo Vymítači ďábla, tak to podle mě není úplně nejlepší příklad, on ten kluk totiž žádný ďáblův syn není. Teoreticky možná, ale oficiálně ne. K přirovnání se podle mě hodí nejlépe Dobrý synek, tam je to téma skoro stejně. Délka 106 minut mi připadá dost zbytečná a obecně mě ten film bůhvíjak neoslovil, ale za to hlavně může ta klišovitost a nepřekvapivost. A vůbec bych nepoznal, že kameru dělal Benoît Debie. 2* ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Nie moc zaujímavý príbeh o zlom decku.Good Son bol lepší film,aj keď to nebolo bohviečo.Námet sám o sebe vôbec nie zlý,ale film je nudný a stále dookola sa opakujúci.Že Joshua bol zlý,že nenávidel svoju maličkú sestričku,otca a matku a ešte ktovie koho,to sa dá zistiť z filmu hneď.Ale prečo,to sa nedá dozvedieť.Vadilo mi aj to,ako úzkostlivo bol taký malý chlapec poobliekaní,ešte aj doma.Mal rád len svojho strýka,ale ten bol buzik.Možno mal ten chlapec tiež také sklony,bohvie.Najlepšie hral svoju úlohu asi otec toho chlapca,preto za dva. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama