Reklama

Reklama

Milovaný Joshua

Trailer

Cairnovi, kteří mají devítiletého synka Joshuu, jsou dokonalý pár, ale když se jim narodí malá Lily, začnou se dít podivné věci. Joshua totiž není jako jiné děti…  Americký hororový thriller v režii George Ratliffa vypráví o perfektním manželském páru z Manhattanu, jehož dokonalý život dostane trhliny po narození druhého dítěte. Brad a Abby Cairnovi mají devítiletého synka Joshuu, ale když se jim narodí malá Lily, začnou se dít podivné věci. Josua není jako jiné děti - je mimořádně inteligentní, talentovaný a předčasně zralý. Je andělsky zdvořilý, děsivě chladnokrevný a velice nešťastný, protože rodiče se točí jen kolem milované dcerky, zatímco on v koutku pokoje tiše hraje na klavír. Holčička však zakrátko začne nepřetržitě křičet, což její matku posléze dovede až k nervovému zhroucení. A zdá se, že Josua má prsty nejen v této situaci… V hlavních rolích Sam Rockwell, Vera Farmigová, Jakob Cogan ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

gumli 

všechny recenze uživatele

Nie moc zaujímavý príbeh o zlom decku.Good Son bol lepší film,aj keď to nebolo bohviečo.Námet sám o sebe vôbec nie zlý,ale film je nudný a stále dookola sa opakujúci.Že Joshua bol zlý,že nenávidel svoju maličkú sestričku,otca a matku a ešte ktovie koho,to sa dá zistiť z filmu hneď.Ale prečo,to sa nedá dozvedieť.Vadilo mi aj to,ako úzkostlivo bol taký malý chlapec poobliekaní,ešte aj doma.Mal rád len svojho strýka,ale ten bol buzik.Možno mal ten chlapec tiež také sklony,bohvie.Najlepšie hral svoju úlohu asi otec toho chlapca,preto za dva. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý sa vďaka miestnym hodnoteniam nazaslúžene potáca pod hranicou 50 %. Aj keď téma neovplýva originalitou (tvorcovia vkusne vzdávajú hold najmä kultovke Rosemary´s Baby) darí sa budovať napätie aj atmosféru, nenájdeme tu nijaké prefláknuté rekvizity zapáchajúce ohňom a sírou a vôbec... Nebyť zbytočne naťahovanej stopáže, bol by to bez problémov šlapajúci štvorhiezdičkový psychothriller, akých sa nám nedostáva tak veľa, aby sme si ich mohli nevšimnúť. U mňa za 3 a pol. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jen za celkovou atmosféru, která byla sice zvláštní, ale sama ani nevim, zdali je to dobře či ne :D Film je jakože "horor", ale má to k němu hodně daleko :D :D Skvělé obsazení - to ano, roztomilá holčička, to taky, ale ten klučina se mi nelíbil na první pohled :D :D Byl to přesně ten typ kluka, kterého bych sice v noci nechtěla potkat na chodbě, ale nebylo to zas až tak moc děsivé..Rozhodně to není horor, není to určitým způsobem dodělané ale aspoň to poukazuje na to,jak to může dopadnout, když si člověk pořídí dítě :D ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pekelně roztahaná nuda. Drama o typické americké rodině, jejíž počáteční štěstí z novorozené dcery vystřídá totální disharmonie. Starší a těžce žárlivý synáček si totiž začne hrát na satanáše a spřádat ďábelský plán proti rodičům... Tečka. Nic víc v tom nehledejte. Po celou dobu totiž nic nenasvědčuje tomu, že sledujeme horor. Žádné výlety do temných koutů, napětí pramenící z podstaty zla, nebo snad mordy alá The Omen. Divák si tu musí vystačit s pouhým podezřením. Jednu ušmudlanou hvězdu tedy uděluju za ústřední manželský pár v podání Sama Rockwella a Very Farmigy (podobná role v Orphan jí teprve čekala), která navíc v druhé půlce filmu znenadání zmizí. ()

Clavius 

všechny recenze uživatele

Další pěkný výkon Rockwella v bohužel nedořešeném filmu. To, co se objevilo ve filmu před závěrečnými titulkami mělo být tak v půlce filmu a pak konečně mohlo začít klasické napětí, jak nikdo nevěří rodičům, aleěžce prolhanému spratkovi. A tchýně v podobě velice pobožné dámy, která nutila víru dítěti byl vcelku vrchol drzosti. Za výkony rodičů 2 hvězdičky, ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama