Reklama

Reklama

Chakushin ari final

  • Japonsko 着信アリ ファイナル (více)

Obsahy(1)

Šikanovaná dívka to psychicky nevydrží a spáchá sebevraždu. Oběsí se. Nikdo ze spolužáků však pro ni neuroní ani slzičku a plných doušků si užívají školní výlet. Jenže tam se začnou dít divné věci. Hrůzostrašný vyzváněcí tón znovu útočí na uši nevinných obětí. Jakmile zazní i na vašem mobilu, už není úniku. Tedy jedna možnost by tu byla - přeposlat to někomu jinému, a tak ho poslat na jistou smrt. Kdo stojí za všemi těmi hrůzami? Je to kletba, kterou na ně uvrhla šikanovaná dívka Asuka? Emily se snaží dopátrat pravdu, jenže její spolužáci kolem ní umírají a i jí samotné hrozí smrtící nebezpečí. (Ssimca)

(více)

Recenze (9)

Cedr 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl jsou dost podobné. Fanoušky J-horrorů pravděpodobně zaujmou, ale běžného diváka spíš unudí. Na třetí díl se podle mého názoru příjemněji kouká. Nenudil mě. Tentokrát totiž sledujeme skupinku středoškoláků na výletě v zahraničí (Korea) a to už samo o sobě mi přišlo docela zajímavé na sledování. Do toho všeho přibyla nová "smrtící" featurka... Zprávu ohlašující smrt je nyní možné jednou přeposlat a tím si zachránit krk. Nemusím snad zdůrazňovat co tato skutečnost způsobí za chaos v bandě "přátelských" spolužáků :) Není to až tak hororové ale spíš... psychologické vyvražďovací drama. Chcete-li, tak naleznete i poselství o tom co vše může způsobit "obyčejná" šikana... Jako pěst na oko v "atmosféře" (v tomto případě skupinová paranoia) působí docela velká role hluchoněmého mladíka... ve chvíli kdy čekáte pořádnou paniku a boj o mobilní telefony mezi spolužáky, tak vás čeká pár rozhovorů ve znakové řeči :) Nic proti... ale jen to trochu utlumuje atmosféru .) ()

Reklama

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl má své špatné a dobré momenty, ale určitě to nemá na první díl z roku 2003, ani na ten slabší druhý. Tento díl je tedy pro mě z této trilogie nejhorší , ale rozhodně to není špatný film. Máme tu docela nový styl zábavy. Je tu školní třída a ty bitky o telefony, díky kterým můžete přeposlat zprávu, byly docela dobré. Měl jsem tu opět problém, kterým je otázka, proč je tu zase Mimiko a co s tím vším má společného. Dokonce ta myšlenka, že zničením PC se zničí Mimiko, tak to mi hlava už fakt nebrala. Co se týče celkového děje, tak mi asi přišel oproti předchozím dílům docela jednoduchý a svižný. Příběh je ukončený, ale opět je tu konec, na který mám otázku, na kterou snad někdy budu mít odpověď. Musím ale říct, že mě i tento díl svým způsobem zabavil. Mé hodnocení: 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A tak se nakonec dostáváme k tomu, že snímek „Chakushin ari final“ je v rámci série spíše lepším kouskem, ale zase v oblasti hororu obecně je to spíše takový průměrný film, který nepřinese nic překvapivého, nic originálního, jen celkem solidně zakončí celou sérii, o které jsem si myslel, že po druhém dílu už nemůže překvapit. Nepřekvapila, ale nutně nezklamala. Ten poslední díl ujde. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem na to koukala je JKS. Omylem jsem totiž asi před rokem koukala na film ve kterém měl být, ale byl to první díl této série. :)) Mno bylo to docela dobře zahrané. Horory nemusím, ale psychologické mi nevadí. Bohužel to bylo v mnoha chvílích velice nelogické a to mne naštvalo asi nejvíc. Trochu mi to polámalo hlavu asi tak jako na té počítačové obrazovce. Podle ohlasů jinde jsem si druhý díl nepustila, přesto se podívám i na druhý díl. Proto, že si myslím, že to potom možná pochopím. :) No uvidíme ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama