Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Proč Britové narozdíl od Amíků umí udělat totálně ujetou komedii pro teenagery tak, že se na ní dá koukat a ještě se u toho pobavit? Tohle je prostě tak šíleně blbý, ulítlý, pitomý, a jánevímcoještě, že dávám za 4*:)). Nejde tu ani tak o děj, ale spíš o ten anglický humor a detaily chování jednotlivých postav. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Sám seba som sa snažil po celú dobu presvedčiť, že to nie je až tak strašné ako to vyzerá. Nepodarilo sa. Toto je čistý prvotriedny odpad. Nesmierne by ma zaujímalo ako do tohto "klenotu" dokázali naverbovať také herecké hviezdy ako Colin Firth, Gemma Arterton, Juno Temple, a spol. Fakt neuveriteľné! Dosť som dúfal, že keď sa film rozbehne, tak sa to konečne odrazí od dna, ale to sa nepodarilo ani náznakom. Vážne, stupidita najväčšieho kalibru - od začiatku až po samý koniec. Jeden z tých filmov, ktoré sú absolútnou stratou času, ktorý vám už nikto nevráti. Videl som, že toto "veľdielo" má aj pokračovanie, ktoré je vraj slabšie ako toto - tak to si už fakt neviem predstaviť... ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené a vcelku zábavné. Ten typ humoru mi sice stoprocentně neseděl a místy šel mimo mě (hlavně některé ty trapnější vtipy), ale musím uznat, že to mělo styl a hlavně dobrou hudbu (jsem ráda, že se na hudbě podílela i má oblíbená britská skupina Girls Aloud). ~(3,4)~ ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Sice ze streamu a s dvouvteřinovým zpožděním zvuku, ale přesto skvělý zážitek. "We´re the best, let´s screw the rest" zpívá se při závěrečné písni... a já říkám: proč ne. Lehce bláznivé béčko se spoustou holek nemůžu hodnotit méně než 4 zviezdami, zvláště když je ve snímku spousta drog, chlastu a prášků. Navíc ta pochmurě útulná atmosféra vládnoucí na půdě tohoto nonkomforního vzdělávacího ústavu... No ano, kdo by na takové škole nechtěl studovat? A dodatek k anarchii: ehm, no ono stačí zajít si na studijní oddělení FFUK, abyste poznali, co znamená slovo "chaos". ()

kymberelyJ 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Je to takový černý humor alá Adamsova rodina.Hlavní hrdinky, studentky dívčí školy St. Trinian's, jsou svým chováním odpudivé, ale postupem času si získají divákovo srdce, a tak ten nakonec s napětím doufá, že se jim jejich plán, ukrást cenný obraz "Dívky s perlou", který je umístěn v Britské Národním muzeu, vydaří (přestože ví že je to nemorální..). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Film je inspirován kresbami anglického karikaturisty Ronalda Searla. (skudiblik)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)
  • Dívky se snaží z muzea ukrást obraz pojmenovaný "Dívka s perlou", což je i název filmu z roku 2003, ve kterém si Colin Firth zahrál roli autora výše zmíněného obrazu. Vedle toho je i filmu jednou studentkou při plánování krádeže zmíněna Scarlett Johansson, která si zahrála onu "dívku s perlou". (Stanislaus)

Reklama

Reklama