Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně ujeté, místy je humor až trapný a trvá bezmála dobrou polovinu snímku, než si na tenhle neobvyklý styl zvyknete, ale v závěru jsem se královsky bavila. Škoda, že je kvalita snímku v průběhu tolik proměnlivá, ale kvůli slabosti pro britskou kinematografii a především Colina Firtha nemohu jít pod tři hvězdičky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Mole: 1. Theme to St. Trinian's ,2. Trouble ,3. Oh My God ,4. Love Is in the Air ,5. Don't Give Up ,6. Nine2Five ,7. If I Can't Dance ,8. Teenage Kicks ,9. Sanctuary ,10. Love Is a Many Splendored Thing ,11. Three Spoons of Suga ,12. On My Way to Satisfaction ,13. Defenders of Anarchy (The St. Trinian's School Song) , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju si, že bych někdy chtěl být kosmonautem, horníkem v uranových dolech ani úředníkem v pyrotechnických závodech, ale ředitelkou školy St. Trinian’s bych rozhodně být chtěl. Mně totiž mezi těmi divokými sexy "studentkami" bylo neskutečně pohodově a nic na tom nemění fakt, že děj je lehce pitomej a humor nedosahuje akademický dokonalosti. Kdo však rád listuje hambatými časopisy a chtěl by poznat brutalitu pozemních hokejistek, tak tento snímek je pro něj naprosto správná volba. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

V takovémhle hábitu je pro mě týnejdžerská komedie snesitelnější než kupříkladu podobné slátaniny s Linsday Lohan (jestli se to tak píše), nicméně pořád je to jenom týnejdžerská komedie a já stará panna škrobená surrealným absurdnem. Ale aspoň mi ty dívky, o kterých se tam říká, že jsou sexy, připadají sexy, tedy některé. A o nic jiného tam asi ani nejde. Co mi přijde opravdu divné, že se tam nevyskytuje žádný sexy mladík. Russel. Brand je sice roztomilý, ale do této škatulky už nezapadá. Kdo se na to bude z puberťaček dívat, když tam není sexy mladík? ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Guilty as charged... mít v ruce chlast a po boku bandu stejně naladěných kamarádů, jdu neomylně po pěti hvězdičkách. "You wanna steal Scarlett Johansson?"... největší úlet posledních let, vedle kterého jsou všechny Fight Cluby a Wanted se svojí anarchií jen slabým čajíčkem. Chaos vládne. I bez lišek. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Britský úlet a filmový terorismus na všechny možné i nemožné způsoby. Pokud jsem prohlásil o filmu I love You Phillip Morfia, že se jedná o nejneuvěřitelnější a nejnekorektnější úlet široko daleko – šeredně jsem se spletl. St. Trinian's baví o 200% víc než Muži, co zírají na kozy - a to už se vážně musela někde stát chyba. Za oblibu tohoto bizardního skvostu zaručeně skončím ve filmovém pekle. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na první pohled skvěle obsazený snímek plný velmi hezkých (až krásných) dívek i žen a sympatických charismatických mužů, o nichž vím, že dovedou být vtipní. Na pohled druhý nepříliš vtipný výtvor s nesnesitelně trapným Rupertem Everettem v roli ředitelky školy, tisícem fórů, z nichž asi 990 je zcela pitomých, a s nemastným neslaným Colinem Firthem. I když se mi vlastně zdá, že klady mírně převažují (největším překvapením byl Russel Brand, který mě snad poprvé doopravdy pobavil), jsem spíše zklamaný. Dvě a půl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, trochu mě tento film připomínal Divošku, možná zásluhou Juno Temple, která hrála tady i v Divošce, i když tady to bylo všechno přesně naopak. Holka slušná a škola naprostý blázinec, kde neexistují pravidla. Vtipné situace, holky supr a úplně jsem žasl, co dokáže make-up, z ošklivého káčátka přeměna na pořádnou kočku. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Colin Firth, Russell Brand i Rupert Everett jsou pro mne důvodem, abych zasedl k obrazovce. Po deseti minutách lehce infantilní zábavy jsem chtěl přepnout na něco zajímavějšího, ale z ničeho nic jsem s překvapením žjistil, že se bavím. Nemohl jsem tomu uvěřit, snímek jsem dokoukal s přiblblým úsměvem a pocit lítosti z promarněného času se stále nedostavil. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak uvažujem, aké by to bolo, keby v St. Trinians nehrali žiadni známi herci. Asi rovnaké; Ujeté, stupídne, farebné a každým ďalším jointom alebo frťanom, vtipnejšie viac a viac. Presne film na Silvestra (Niekde medzi 20 a 80%, záleží jak ste na tom) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené a vcelku zábavné. Ten typ humoru mi sice stoprocentně neseděl a místy šel mimo mě (hlavně některé ty trapnější vtipy), ale musím uznat, že to mělo styl a hlavně dobrou hudbu (jsem ráda, že se na hudbě podílela i má oblíbená britská skupina Girls Aloud). ~(3,4)~ ()

Hedka

všechny recenze uživatele

Komédie podobného typu naozaj nemusím, ale dopozerala som to kvôli hereckému obsadeniu. Nič sa mi nestalo a chvíľami ma anglický humor s jemnou paródiou (a narážkami na časť Firthovej filmografie) naozaj pobavil. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nablblé, ale i zábavné. Podkresovou písničku pod titulky "Love is in the air zpívají Ruperet Everett a Colin Firth... Pes Darcy se jmenuje stejně jako Firthova postava v Deníku Bridget Jonesové (a tam si ji zase autorka vypůjčila z Pýchy a předsudku, na kteréžto dílo pro změnu zazní otázka v soutěži...) Prostě Britové si utahují ze svého školského systému, dělali to Monty Pythoni, Rowan Atkinson a děje se to znovu, jen v moderním (Emo)kabátě. BTW, jak jsem se dočetl, tento film je vlastně remakem série filmů z padesátých let, které zase staví na komiksech... Zajímalo by mě, jaké byly ty filmy z padesátých let, asi si je taky pokusím sehnat.... ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Velká ujetost! film ve kterém nenajdete snad jedinou "normální" postavu,přičemž všem vévodí hulící,účty neplatící a Colina Firtha svádějící ředitelka školy v podání Everetta.Je to svým svérázným způsobem místy i zábavné,ale chvílemi zas nudné a chybí více ono britského pověstného,suchého humoru... ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Já se neskutečně bavila, miluju tyto nesmyslné zábavné komedie! A Gemmě to seklo..PS: Chci jít "studovat" na St. Trinian's :D ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně jednoduchá, místy až trochu hloupá, ale za to velmi svěže a zábavně natočená britská komedie s množstvím známých tváří, ve které mě nejvíce zaujal Colin Firth, a zejména Rupert Everett ve své dvojroli. Divák už od počátku tuší, jak to všechno dopadne, ale i tak jsem film nesledoval s nudou, nýbrž se zájmem. Celkově mi to přišlo jako mix filmů Bláznivá škola (1996) a Divoška (2008), to vše řízlé typicky britským humorem, akcentem a prostředím. Zkrátka milá a sympatická jednohubka, která neohromí, ani neurazí - volnočasová oddychovka. ()

Reklama

Reklama