Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

EllinkaD 

všechny recenze uživatele

Přidala jsem ještě 5 * - znovu jsem film shlédla a mám dojem, že na podruhé se mi líbil ještě víc .... Odpočinková, úsměvná, trošičku drsná komedie o tom, jak šikovné dokáží být holky :o) Taky jsem si až na podruhé všimla, že Rupert Everett hrál valstně dvojroli - ředitelku školy a zároveň tatínka Anabell :o) ale to mi došlo až při závěrečných titulkách ... Já nevím, ale mě se to líbilo :o) Měla jsem asi tu správnou náladu na praštěnou komedii - jakou tahle bezesporu je. Je to prostě parodie na anglické internátní školy a popravdě - docela si dovedu představit sama sebe v takovéhle škole :o) ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Když nebudu až moc uvažovat nad dějem a temy hloupými narážkami ve filmu, musim říct, že mě v první polovině vážně bavil. Druhá byla sice o něco slabší, ale pořád je dost horších filmů. Doufala sem ale, že to bude nějaká zábavná oddechovka bez pořádné zápletky a pobavím se. Možná proto to ve mně nezanechalo ten špičkový dojem. I přes to, tři hvězdičky si myslím zaslouží. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené a vcelku zábavné. Ten typ humoru mi sice stoprocentně neseděl a místy šel mimo mě (hlavně některé ty trapnější vtipy), ale musím uznat, že to mělo styl a hlavně dobrou hudbu (jsem ráda, že se na hudbě podílela i má oblíbená britská skupina Girls Aloud). ~(3,4)~ ()

kymberelyJ 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil. Je to takový černý humor alá Adamsova rodina.Hlavní hrdinky, studentky dívčí školy St. Trinian's, jsou svým chováním odpudivé, ale postupem času si získají divákovo srdce, a tak ten nakonec s napětím doufá, že se jim jejich plán, ukrást cenný obraz "Dívky s perlou", který je umístěn v Britské Národním muzeu, vydaří (přestože ví že je to nemorální..). ()

Greg 

všechny recenze uživatele

"Oh my god! You want us to steal Scarlett Johansson?" Neuvěřitelně šílená komedie se skvělými hereckými výkony (hlavně Gemma, Rupert a Russell i Colin) a také docela povedenou pointou. Po lehce rozvláčnějším rozjezdu nabral film opravdu svižné tempo. Místy film sklouzává i k parodii, což mu jenom prospívá. Na první pohled to sice vypadá jako další bláznivá komedie pro teenagery, ale rozhodně tomu tak není. Vím, že se film nemusí každému líbit, ale docela dost jsem se nasmál. Film bych doporučil hlavně fanouškům herců, kteří v něm hrají... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, ve které je Geoffrey (Colin Firth) vyhozen z okna při své první inspekci a následně kráčí na hřiště v mokré košili a se sakem přes rameno, je přímým odkazem na minisérii Pýcha a předsudek (od r. 1995), ve které se objevila prakticky stejná scéna a rovněž s Firthem. (Stanislaus)
  • Když se spolu Geoffrey (Colin Firth) a Camilla (Rupert Everett) znovu setkají, tak "ona" říká "Another time!" a on odpoví "Another country!", což je název filmu, ve kterém si spolu oba herci poprvé zahráli - Jiná země (1984). (Stanislaus)

Reklama

Reklama