Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nablblé, ale i zábavné. Podkresovou písničku pod titulky "Love is in the air zpívají Ruperet Everett a Colin Firth... Pes Darcy se jmenuje stejně jako Firthova postava v Deníku Bridget Jonesové (a tam si ji zase autorka vypůjčila z Pýchy a předsudku, na kteréžto dílo pro změnu zazní otázka v soutěži...) Prostě Britové si utahují ze svého školského systému, dělali to Monty Pythoni, Rowan Atkinson a děje se to znovu, jen v moderním (Emo)kabátě. BTW, jak jsem se dočetl, tento film je vlastně remakem série filmů z padesátých let, které zase staví na komiksech... Zajímalo by mě, jaké byly ty filmy z padesátých let, asi si je taky pokusím sehnat.... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Být naše školství takhle anarchistické, chodil bych do školy i rád. Hodně oddechová vynikající komedie, v níž se sice objevují i laciné fórky, ale převažuje hodně dobrý ujetý a nadnesený humor, který mám rád. Holky z týhle školy jsou pěkně vychytralé mršky, které si však umí poradit a mají řešení na takřka každý problém. K tomu Rupert Everett ve famózní (dvoj)roli. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Britský úlet a filmový terorismus na všechny možné i nemožné způsoby. Pokud jsem prohlásil o filmu I love You Phillip Morfia, že se jedná o nejneuvěřitelnější a nejnekorektnější úlet široko daleko – šeredně jsem se spletl. St. Trinian's baví o 200% víc než Muži, co zírají na kozy - a to už se vážně musela někde stát chyba. Za oblibu tohoto bizardního skvostu zaručeně skončím ve filmovém pekle. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Guilty as charged... mít v ruce chlast a po boku bandu stejně naladěných kamarádů, jdu neomylně po pěti hvězdičkách. "You wanna steal Scarlett Johansson?"... největší úlet posledních let, vedle kterého jsou všechny Fight Cluby a Wanted se svojí anarchií jen slabým čajíčkem. Chaos vládne. I bez lišek. ()

Hulkee 

všechny recenze uživatele

Asi mě za tohle všichni zatratí, ale musím řict že tohle byl perfektní zabiják na odpoledne, který si možná nepustíte podruhý, ale s naprosto jistotou vám zasadí ránu. Humor ujetej ale relativně pořád před hranicí trapnosti (pořád lepší než německé úchylárny). Holky tradičně pěkný a příběh koukatelnej. Čtyři hvězdy musim prostě dát, protože to bylo příjemě ujetě krásný. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)
  • Když se spolu Geoffrey (Colin Firth) a Camilla (Rupert Everett) znovu setkají, tak "ona" říká "Another time!" a on odpoví "Another country!", což je název filmu, ve kterém si spolu oba herci poprvé zahráli - Jiná země (1984). (Stanislaus)
  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)

Reklama

Reklama