Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

maximálně Sarah..jinak jako s operou to nemá asi nic společného (možná je to v názvu ale nepřipouštím tomu žádnou váhu) :D

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Ty pěvecké výkony... to je něco skvělého, Zdunicha i Heada by rozhodně nebylo do nějaké kapely škoda... a Paris mi docela vyrazila dech, ne že by předvedla nějaký fenomenální výkon, ale v takovém filmu (muzikálu) bych ji nečekala. 

papaja94

papaja94 (hodnocení, recenze)

Skvělá hudba, úžasné kostýmy a kulisy, zajímavý příběh. Chápu, že někomu se může udělat zle při pohledu na veselé kuchání Repomana, ale to se holt nesmíte dívat na takový filmy. Ale vyčítak filmu, že je to moc brutální, že příběh je nudnej, nebo dokonce, že se tam nemluví? Vždyť je to opera, proboha... Nj, někdo to holt nepochopí. Ale musim říct, že Terrance Zdunich je přímo fenomenální, škoda, že není vidět ve více filmech, má velký potenciál, já být režisér, sáhla bych po něm všema deseti ( mam ráda takový šílence, stejně jako je  Depp nebo Ledger )

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

bohužel pro mě nejhorší muzikál,film o ničem co by mě zaujalo...opera mi lezla na nervy,todle bylo snad rock/punk opera,nic se v tom filmu nedělo,pořád jsem čekal nějakou řezbu,kde se někdo pobije,ale přišlo mi to strašně trapné a opět stupidní chování Vegy,zvlášt ke konci,slova muzikálu směšné a občas jsem se tomu i zasmál...prostředí velice špatné,děj špatný - trapný... film mě spíše nudil a protrpěl jsem ho až do konce,10 krát více se mi líbil film Repo Men... shrnuto a dávám 1* za herecké výkony v muzikálu

gabri

gabri (hodnocení, recenze)

První muzikál, který mě ani chvíli nenudil... Anthony Head alias Repoman byl naprosto skvělý herecky i pěvecky ve všech scénách. Dokonce jsem se do jeho postavy vžila, tak jak je to jen možné u takového filmu. Nejvíc mě zaujala scéna, kde anthony zpívá o jeho thankless job:)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Musím říct, že po přečtení komentářů jsem čekal větší úchylárnu. Ale bylo to hezký.

dawe04

dawe04 (hodnocení, recenze)

Souhlas s Tomem. Maliny jsou duveryhodne asi jako...nic vtipneho me nenapada ted o pulnoci...ale chapete. Navic sem se dozvedel ze minimalne ty posledni rocniky volili divaci...Asi nemusim rozebirat dal, ze?:-)

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Jak začít ? Je to velká uchylárna ! Je to něco jako Fantom Opery,Mouline Rouge a Sweeney Todd s prvky SAW.Každopádně je to hodně nadčasový film,který má zatím málo fanoušků,ale to se možná časem změní.Hlavní plus filmu je hudba,vždyť je to taky muzikál.Texty jsou o lidských orgánech,smrti,sexu ... Mám pocit,že lepší bude soundtrack než celý tento film.Hodnocení : + Skvělá hudba / + Zpěv Sarah Brightman / + Make-up / + Kostýmy / + Vizuální stránka filmu / - Úchylné texty / - Film je tak specifický,že je určen jen pro malou skupinku filmových fandů,zbytek ho totiž nepochopí / - Nechutné záběry ( např. operace ogánů atd. ) /

JAn

JAn (hodnocení, recenze)

To byl pouze song, který byl nakonec vystřižený z filmu.

Mairiel

Mairiel (hodnocení, recenze)

Pochopili jste někdo, co se na závěr stalo s Shilou? Během titulků ještě hrále jedna píseň, ve které zpívala ona s tím fešným vykradačem - podle textu jsem to pochopila tak, že se Shila stala závislou na Zydrate...?

Natyynka

Natyynka (hodnocení, recenze)

Prostě krása... Skvělý zážitek. A mimochodem - Paris tady vůbec není tak špatná.. :-)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

TomRiddle: nevyhrál, pouze "The only two actors to be nominated for an Oscar and Razzie for the same performance are James Coco for Only When I Laugh in 1982 and Amy Irving for Yentl in 1984. Neither won either award.", ale i tak je to vtipný

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama