Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

3497299 

všechny recenze uživatele

Hudba strašná, texty strašné, choreografie strašná, příběh špatný (i když by se samozřejmě dalo ledacos odpustit, ona braková lehkost je předstíraná - film navzdory ostentativně hravému vizuálu postrádá lehkost a válí se v křečích), výprava tak na půli cesty. Jediné, co lze ocenit, je nápad. Chápu, že u mnohých vyvolává už samotný fakt spojení "opery" a splatter hororu nadšení, ale subverzivních nároků, které si svým konceptem snímek stanovil, Repo určitě nedosahuje. Lze spíše doporučit povedenější a sebejistější spojení muzikálu a zombie hororu v podobě Parkerova Cannibal: The Musical. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

První půlhodina byla naprosté utrpení a myslel jsem, že to vypnu. Pak se to trochu zlepšilo (nebo se mi otupily smysly?) a dokoukal jsem to do konce. Co o tom říct. No je to muzikál se všemi nešvary tohoto žánru. Bylo to laciné, podbízivé a plné naprosto mizerných písniček. (To mě na tom štvalo nejvíc! Když už je to muzikál, tak si dám asi na písničkách záležet ne?! Nebylo to špatnými herci/zpěváky, ale těmi písněmi, respektive teda texty.) No a fakt to bylo odporně podbízivé! Ble!) Občas se ale - k mému velkému překvapení - objevilo několik skutečně povedených nápadů nebo scén, jenže to byla jen kapka v moři hrozné nudy, kterou nezachránila ani krátká stopáž. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je oproti tomuhle veledílo hodné Oscara. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Bizarní, perverzní, zvrhlé, šílené, ujeté, brutální a taky tak trochu... no skoro geniální. Neuvěřitelný krvavý operněgotickometalopunkoindustriálnějunglový kabaret, u kterého budete nejdřiv kroutit hlavou, pak si zvyknete na styl a na konci už se přistihnete, že se nahlas nesmějete jenom kvůli tomu, aby na vás náhodou někdo z okolí (tohle zvládne z normální populace jeden člověk ze sta) nezavovalal doktora. P.S. Comicsový pasáže jsou dokonalý. P.S. 2 Z tý holčiny ze Spy Kids jsem trošku paf... P.S. 3 Paris Hilton se konečně našla. :-) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Odpustit se dá leccos - ale že někdo navnadí zapřísáhlého diváka-úchyláka na originální, nekorektní, nářezovou, brutální podívanou a nakonec z toho všeho zůstane snad jen ta trochu říznutá originalita, která se sice rozhodně počítá, leč načichlá přitrapněným popovým odérem ztrácí hned několik palců nahoru - ne, tohle by se odpouštět nemělo. Bod za odvahu, mínusbod za zpaskvilení skvělého nápadu. Ale i tak 3,5* - nic podobného totiž (zatím) nejspíš neuvidíte. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

v u.s.a. nesmi videt ve filmu jedine prso pak je ten film nerpistupny do p.g. 15 a tohle jim jiste nevadi vzdyt co je na tom ze se tam rezou tela vypadavaji vnitrnosti hlavne ze to nezasahne nase puritanske smysleni. tohle bylo strasny! kombinace priznivcu EMO s GOTHIKAMA nebo jak se jim rika bylo to opravdu nerpijatelne pisnicky herci vsehcno. jedine za co je hvezdicka je svetr repomana ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Nivek Ogre, který si ve filmu zahrál jednoho se synů magnáta Rottiho Larga, je zpěvákem proslulé industriální kapely Skinny Puppy. (Pumiiix)
  • Skladba "I Didn't Know I'd Love You So Much" bola pôvodne uspávanka akú skladateľ Darren Smith zvykol spievať svojmu synovi. (dwdb)
  • Postavy Heather Sweet a Lucci Largo z původní hry byly do filmu přejmenovány na Amber Sweet a Luigi Largo. (Tom Riddle)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama