Reklama

Reklama

Grindhouse: Don't

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Krátka vtipná "inštruktáž" o tom, čo by ste nemali robiť ak sa nechcete ocitnúť v situáciách ako vystrihnutých z hororových filmov. (ethos)

Videa (1)

Celý film

Recenze (168)

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Docela sranda s dobrým nápadem, Lucy Punch jsem zaznamenal, ale Simona Pegga jsem už nějak nerozeznal, bohužel minuta dvacet tři s takovýmto obsahem asi z mé strany nelze ohodnoti lépe a tak nějak mě nutí přemýšlet, zda to vubec má smysl zavádět do databáze? Ale asi ano, jen je to prostě zvláštní. Nechci nikoho rozhořčit. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Proč? Nikdy jsem nepochopil, proč by toto vůbec vznikalo. Kdosi mi nějaké pseudovysvětlení dal, tak mlčím. Ano, film by to mohl být slušný. Určitě kvalitní napětí, rozhodně dobrá atmosféra. Ale na mě hrozně moc přehnané krvavosti a nechutnosti. Ale třeba by mě to chytlo. Pak jen říct, škoda, že jde jen o trailer. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých podarenejších fake trailerov, ktoré boli použité v retro horrorovom projekte "Grindhouse". Tento krát je to, ani nie dvojminútová, upútavka na desivú, krvavú lázeň v chátrajúcom, ale nie tak celkom opustenom, dome. Urobené je to v štýle starých, dobrých sedemdesiatých rokov. Masaker! Škoda, že sa jedná len o fiktívny trailer. Ak by šlo o regulárny celovečerný film, tak by som tomu dal určite šancu. *** ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

U celýho projektu Grindhouse mám rád hlavně to balancování někde u hororu a zesměšnění hororu. Udržet se na tý hranici není jednoduchý protože pokud to člověk přežene zvrhne se to v trapnost nebo to skončí jako obyčejnej oldschool horor. Tohle i v případě fiktivního traileru splňuje bezesporu druhou část, ani náznak něčeho co by celou záležitost trochu odlehčilo. Možná gore, ale to je spekulace k neexistujícímu filmu. Ale což třeba jednou něco přijde a bude pak co hodnotit. Takhle 4 za pro mě lehce vybočující trailer v celém projektu Grindhouse. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

8/10 - Je spousta věcí, který by člověk neměl dělat pokud chce přežít tuto zmatenou dobu...=) Jak řekl Korbitch, tenhle krátkometrážák je prdelní a neni se čemu divit, když to natočil ten kdo to natočil..... Jen ať si tenhle nápad ještě vemou na pracovní stůl poněvač Wright na režisérský židly a Pegg jako hlavní postava = parádní podívaná pro nás úchyláčky.... =P Tak jako tak skvělá část projektu Grindhouse. ()

Reklama

Reklama