Reklama

Reklama

Zabít klauna

  • Velká Británie To Kill a Clown

Obsahy(1)

Mladí manželé si pronajmou chatu na odlehlé pláži, kde se chtějí pokusit o zachránu svého vztahu. Naneštěstí pro ně, muž, který jim onu chatu pronajal, je sociopat se dvěma psy ostřejšími než je on sám. (Javert)

Recenze (2)

Javert 

všechny recenze uživatele

Thriller s odérem květinových "šedesátek" se vším všudy (manželský pár - hippies x majitel - válečný mrzák zřejmě z Vietnamu), který stojí a padá na Aldovi. Hlavním tématem celého filmu je problémové manželství dvou mladých lidí do něhož v jednom z mnoha klidnějších mezidobí vstupuje právě Aldův válečný veterán major Ritchie (a jeho zvěřinec), aby rozdmýchal onu v té chvíli zdánlivě klidnou atmosféru zpočátku nevinnou hrou na nadřízeného x vojáka a k tomu ukojil své krapet sociopatické choutky. Námět je to pěkný, cožpak o to, ale zpracování pokulhává. I přes krátkou stopáž je film poněkud roztahanější, než by bylo záhodno, a vypjaté momenty se začínají objevovat až zhruba od půlky filmu. I u takových silných okamžiků (např. plážové napadení jedním z dobrmanů) bych si však představoval o něco brutálnější přístup (a nemusí to být zrovna gore), který by buď vzbudil u diváka jakés takés emoce nebo alespoň uspokojil vilnou duši fanoušků 60s/70s filmových zvláštností až bizarností. Ale Alda je lahůdkový, to zase jo. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý psycho thriller který má sice k dokonalosti daleko, nicméně na ten rok je to vskutku mimořádně povedená žánrovka. 7/10 ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama