Reklama

Reklama

Vstupní brána

  • Francie Boarding Gate
Trailer

Obsahy(1)

Italka Sandra (Asia Argento), žijící v Londýně, udržuje vášnivý vztah s bývalou veličinou v oblasti financí Milesem Rennbergem (Michael Madsen). Jejím druhým milencem je nájemný vrah, který se chystá Rennberga zabít. V pozadí však za nitky tahá manželka druhého milence... (Bart)

Recenze (21)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Brutální, ale naprosto brutální nuda, která Vás donutí vyluxovat, utřít prach, vyprat, vyžehlit, uvařit, vypít basu piva u fotbalu, no vlastně prakticky cokoliv, jenom abyste se na tu hrůzu nemuseli koukat. Film, kterýho je škoda i na půlnoční vysílání v socka kanálech. Diváci během setiny vteřiny upadnou do hlubokého komatu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obrovská nuda, kterou by nezachránila ani Asia Argento (mimochodem podvyživená, která jediné co umí je chtít sex...) po celý film nahá a ukazující všechny své vnady a klady divákovy. Boarding gate od Oliviera Assayase jde naprosto mimo mě a já se po celou dobu nudil a doufal, že se film rychle přetočí a skončí. Celé to dopadlo tak, že jsem si zrychlil přehrávání na 1,5x původní rychlosti a ze 106 minut bylo něco těsně nad hodinu. Ufff. Nikdy více... (všem co hodnotí za 4* a více to přeji:))asi se jim Asia líbí víc než mě...) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pre rezisera nie netypicky multilingvisticky projekt pozerajuci sa na zaner thrilleru nezanrovymi ocami. Tam kde by sa vacisnou v modelovom zanrovom filme strihalo, tam Assayas nechava plynut obraz dalej. Vznika akasi filmova nepribehovost, ktora ovsem o to silenjsie nachaza vazby na realnost skutocnu, kde kauzalna logika si podava ruku s emociami. Nie vzdy pocas filmu to bolo moje kafe, ovsem specialne smerom ku mne tu boli dve neodskriepitelne pozitiva: Asia Argento a Hongkong ;-) Po pozreti citim urcitu podvratnost filmu, s ktorou si za cas dam mozno este druhe kolo. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Promiň. Nějak si tě jako oběť neumím představit." Erotický thriller? Tak určitě. Pokud tedy erotický znamená nudný, zmatený a ukecaný. Jenže za mých mladých let to chtělo ještě něco žhavého. A tady se na můj vkus žhavilo proklatě málo. Takže hvězdy dávám za to, že mě to neustále drželo ve fázi pernamentního zmatení a za asijskou kočku Sue, se kterou bych si rád střihnul duet při karaoke. S hlavní hrdinou Sandrou však nikoli, neboť s psychicky narušenými jedinci mi není dobře. Ani s nahými. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně se mi to líbilo, ale proč? Snad pro ten "francouzský přístup", který žánrové postupy osvěžuje zdáním reality. A Asia Argento je miláček, samozřejmě. 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Thriller to je dobrej, i když žádnej zázrak to taky neni, ale pár napínavých scén se najde a hlavě to má dobrou takovou drsnější atmosféru a rozhodně to zaujme. To už se ale moc nedá říct o příběhu, kterej tak nějak proplul kolem mě a já pak na konci byl trošku mimo, ale to zase bohatě vynahradila extrémě sexy Asia Argento a několik jejích žhavejch scének ()

arie 

všechny recenze uživatele

Režisérov chladný prístup k látke a častá absencia ozrejmovania konania postáv rozhodne nesadnú každému, obdobne rozporuplné reakcie vyvolal aj jeho starší počin Demonlover, z ktorým má Boarding Gate spoločnú minimálne veľmi zvláštnu atmosféru, no mňa snímka zaujala a rozhodne by som ju neoznačoval za nudnú. Vzájomná chémia medzi Michaelom a Asiou z filmu sála a hlavne vďaka nim dialógové scény z prvej polovice nenudia a milostné scény majú potrebnú prirodzenosť a erotický náboj. V snímke nechýbajú prekvapivé zvraty (ten najzásadnejší už niektorí nezmyselne zakomponovali do svojich komentárov) a potrebné napätie. Assayas je svojský režisér, no i tak si myslím, že tie * hodnotenia je potrebné v tomto prípade ignorovať... :) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Keďže z Asie Argento až tak nevytekám, skôr som sa tešil na Madsena. Kdeže sa však podel ten drsný týpek so špecifickým účesom a úškrnom typu mám f paži? V tomto filme hral za neho nejaký obtlstnutý pätdesiatnik z kancelárie mestského úradu. Keď k tomu prirátam tú mučiacu nudu za prvý polčas a kvázi erotické dialógy hlavnej dvojice, dostávam podpriemer. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Pohlcujúca dekonštrukcia korporátneho kapitalizmu jak to umí len Assayas. Tentokrát za účasti avantgardnej femme fatale Asie Argento v zajatí globalizovaného Hongkongu. Datadisk k Demonloverovi hadr. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Thriller, který zůstal tak na půli cesty. Má velmi dobré momenty, jako třeba honička po Hongkongu, ale hodně věcí je nedomyšlených a nevysvětlených. Každopádně už jenom za Asii Argento s rukou mezi nohama dávám tři hvězdy :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No sakra, tak vám nevím. První půle (jakési realistické romantické drama), odehrávající se ve Francii mě dost bavila. Užíval jsem si vymazlené dialogy mezi Sandrou a Milesem (a samozřejmě také jejich sexuální hrátky), ale po přesunu do Hong Kongu (thriller/drama) to trochu ztrácí šmrnc a stává se to klasickým thrillerem, kterému trošku pomáhá to, že divák vlastně celý film neví, která bije. Nedá se filmu upřít jistý specifický, zvláštní, osobitý a lehce originální přístup k žánru a vyprávění, ale čím více se film blížil ke konci, tím méně mě bavil. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyla Asia Argento tak to asi ani nedokoukám a kvůli ní o hvězdu víc. Hrozně moc rozhovorů, který tam nemuseli být. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Ptákovina..Nicneříkající thriller, který má ke kvalitě škaredě daleko. Při sledování jsem se vyloženě nudil, když pominu určité sexuálně laděné pasáže, film nenabízí nic, jen podvody, zabíjení. Snímek začíná v určitém místě, neznáme souvislosti, důvody. Pro lásku je schopen člověk zabít, ale pro peníze udělá i ubožák cokoliv. Film se vleče, je chaotický a nezajímavý. Nic pro krásnou duši diváka. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Film, který tvoří jen Asia Argento. Příbě stojí za prd, postavy jsou nudné a psychicky nestabilní, herci jsou strašní a napětí žádné. Asia se tam 3x nebo 4x svlékla a to mělo vystačit na celých 102 minut. Těžko říct, jestli ten film měl jiný záměr než nám předvést postavu Asii A. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Bude stačit, když tenhle snímek uložím do škatulky s nápisem "divný" a víckrát se na něj nepodívám? Asi ne, takže... Zpočátku strašně utahané...nehne se ani stéblo trávy a pak najednou bác bác a je po Michaelu Madsenovi. Některé okamžiky mi příjdou fakt úplně ujeté... Nevím - francouzskou kinematografii miluju a Asii Argento mám ráda už od doby Královny Margot, ale tenhle film mi vážně nesedl. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

První polovina šílená nuda. Zbytečně vykonstruované dialogy, které neni třeba slyšet, nesmyslná vata. Herecké výkony taky nic moc až na konci celkem zábavné nahánění té ženštiny, jinak kravina. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Může mi někdo říct, o čem ten film byl? Absolutní chaos, zápletka žádná. 2* pouze za obsazení Asie Argento. ()

GizmoD 

všechny recenze uživatele

Chaoticka prva polovica filmu, potom par akcnejsich prvkov, no pocas sledovania som sa nemohol zbavit dojmu akejsi strnulosti celeho snimku. A koniec - preco sa nepomstila - som vobec nepochopil. slaba dvojka. ()

Reklama

Reklama