Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

predators 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme...ženská podvede manžela a ještě mu dá pořádnou čočku, piškot balí o 10 let starší prodavačku tím, že jí kupuje spodní prádlo, dále pozorujeme detailní záběry na holícího se A. Eckharta a to vše dohromady má být drama nebo ještě lepší, komedie. Ha! Větší blbost jsem už dlouho neviděl... 10% ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Adept na nejzbytečnější film všech dob. Přijde mi, že herci někdy ani nečtou scénář, protože jinak si nedokážu představit, jak mohl takový herec, jako je Eckhart, vzít roli debila, který je fascinován franchise koblihy (existuje vůbec něco takového??). V té roli je mimochodem hrozný, stejně jako Jessica Alba. U ní jsme si na to ale zvykli. Velké plus za zbytek dámského osazenstva :-) ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Celkem poloprázdný film. Zezačátku z toho vyzařuje vtipnost, ale po chvíli se ta vtipnost vyřazuje. Pak se to dostává k nudné atmosféře, která si sice hraje na to, že nudná není, ale normální divák dokáže rozeznat, co je nudné a co není. Tohle tedy tvůrcům nevyšlo. Sice se v tom šťourají a snaží se o něco, co diváky mohlo bavit, a někteří jim na to nakonec skočili, ale prostě tohle je šeď a průměr. A co na tom, že hlavní hrdina natočil svou ženu, jak dělá čunačinky s celebritou, když to nedokáže podat vtipně. Ach jo, škoda, potenciál to mělo, stačilo by, aby to bylo trochu ucelenější. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jednoho dne se probudíš a zjistíš, že nemáš život, jaký jsi chtěl." My se známe, Bille? Asi ne, protože uvedené moudro čas od času napadne každého chlapa. Většina z nich však nezmlátí milence své ženy, nezačne po ránu plavat, neoholí si ochlupení, nevezme útokem obchody, nezačne hulit a taky nehodí tchánovi do ksichtu skvěle placenou práci. Bill to vzal z gruntu a já mu rozumím. Dokonce jsem se přitom chvílemi i pobavil, navíc Lucy i Jess bych bral jako protivnice do postelového šťourání a to je přece jen o něco víc, než jsem od toho čekal. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, co jsou zač americké komedie - buď je to romantické nebo rádoby vtipné nebo pro vyhulence nebo puberťáky nebo prostě nesmyslné, většinou. Tentokrát ne. Málokdy se stane, že dám 5 hvězd filmu a ještě méněkrát často komedii. Ale tohle, to je prostě bomba. Je to inteligentní, vtipné, ze života, vtipné, sympatické, vtipné a Aaron Eckhart je ten, kterej tomu všemu velí (úplně jsem se viděl jednou v jeho kůži, chch). To je dost, že si ho taky režiséři pořádně všimli a začali ho trochu víc obsazovat. Nebudou litovat. Stejně jako vy, když se na to podíváte. "Miluju tě, ale náš život stojí za hovno." ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama