Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jednoho dne se probudíš a zjistíš, že nemáš život, jaký jsi chtěl." My se známe, Bille? Asi ne, protože uvedené moudro čas od času napadne každého chlapa. Většina z nich však nezmlátí milence své ženy, nezačne po ránu plavat, neoholí si ochlupení, nevezme útokem obchody, nezačne hulit a taky nehodí tchánovi do ksichtu skvěle placenou práci. Bill to vzal z gruntu a já mu rozumím. Dokonce jsem se přitom chvílemi i pobavil, navíc Lucy i Jess bych bral jako protivnice do postelového šťourání a to je přece jen o něco víc, než jsem od toho čekal. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix, ve kterém nefunguje několik linií tak, jak by si asi tvůrci představovali. Emoce jsou na bodu plus čtyři z deseti, scénárista občas netrefí to správné místo nebo na významné cíle pálí slepými náboji. Trošku se tu vaří z ničeho a nebýt kvalitních herců, tak by to byla ještě větší nuda. Navíc postava Aarona Eckharta a její „nerozhoupanost k čemukoliv“ mi postupem času lezla pořádně krkem.. herecká chemie tu ale cítit je. Energický projev sympaťáka každým coulem Eckharta jen potvrzuje, že do první ligy bezesporu patří, Elizabeth Banks dostává opět nepříliš prostoru, ale svůj kus slávy si i tak utrhla (už jenom její blankytně modré prádlo stojí za pozornost). A Jessica Alba? Nerad slýchávám, jak neumí hrát, nějaký ohromující talent rozhodně nemá, ale z fleku vyjmenuju půltucet viditelně horších hereček. Výsledek ale působí přes všechny klady i zápory trošku odcizeně. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Celkem poloprázdný film. Zezačátku z toho vyzařuje vtipnost, ale po chvíli se ta vtipnost vyřazuje. Pak se to dostává k nudné atmosféře, která si sice hraje na to, že nudná není, ale normální divák dokáže rozeznat, co je nudné a co není. Tohle tedy tvůrcům nevyšlo. Sice se v tom šťourají a snaží se o něco, co diváky mohlo bavit, a někteří jim na to nakonec skočili, ale prostě tohle je šeď a průměr. A co na tom, že hlavní hrdina natočil svou ženu, jak dělá čunačinky s celebritou, když to nedokáže podat vtipně. Ach jo, škoda, potenciál to mělo, stačilo by, aby to bylo trochu ucelenější. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle málo nápaditý film v sobě propadák nezapře. Nepoznal jsem, co přesně Bill od života chtěl. Frustrace u něj dosáhla vrcholu, a aby taky ne, když ho jeho atraktivní žena podvedla s arogantním, druhořadým televizním reportérem, barvícím si vlasy. Video s jejich milostnými radovánky uniklo na net, ale nic extra to nezpůsobilo. Bill je majitelem banky, chodí na lov kachen, dělá mentora otravně přidrzlému studentovi, je závislý na čokoládových tyčinkách, usiluje o licenci na výrobu koblih a myslí si o sobě, že má nemožný účes a tloustne. V neposlední řadě chodí nakupovat spodní prádlo do obchodu svého homosexuálního bratra, kde obsluhují dvě atraktivní prodavačky, přičemž jedna z nich bude dočasným záskokem za jeho ženu. Ano, hádáte správně, je to Jessica Alba. Film se nedá označit ani za komedii a ani za drama a slušela by mu nálepka podivný slepenec, ze kterého se nic extra nevymáčkne. Jen se přihazují další (nepodstatné) věci do placu bez větší potřeby i opodstatnění. A to, co je zajímavé i částečně originální, jde do ztracena. Tohle nekoordinované zahlcení dějem má na svědomí prázdnotu a slabou diváckou reakci na právě probíhané rádoby vrcholné scény. Což je s podivem, na to, jaké extra herecké obsazení to má. Aaron Eckhart. Elizabeth Banks, Timothy Olyphant, Craig Bierko nebo Logan Lerman. Taková Jessica Alba je tady skoro navíc. Je to divné označit takovou sličnou herečku, že někde přebývá, ale tentokrát funguje jen jako ozdoba, navíc do děje se dostane až ve druhé polovině a to ještě sporadicky. Divák neustále vyčkává, jestli se to všechno nějak zázračně stmelí, a ono nic. Druhou polovinu filmu bych označil za vyloženě roztahanou a spíchnutou bez většího nasazení. Někteří účastníci nemají pomalu co hrát, a tak všechno leželo na standardně dobrém Aaronu Eckhartovi. Postavy jsou však značně neukotvené a opravdu povrchní scénář s náznaky mediální a sociální satiry je v hlavní myšlence nedotažený, potřeboval by dopsat nejméně tucet dobrých scén, aby se divák dějem jen neprozíval, což reálně hrozí. Debutující Mellisa Wallack nebyla v té době příliš dobrou scénáristkou a ani (spolu)režisérkou. Měla opravdu obrovskou kliku, že jí na její nezáživný scénář kývla taková herecká jména, což je pro mě záhada. Záhadou je také pro mě, proč se film v televizi vysílal po 22. hodině. Příliš explicitností neoplývá. Elizabeth Banks se dvakrát předvede ve spodním prádle a pár choulostivých narážek na Billovo mužství zase nejsou taková soda. Tahle studie muže, který zažívá rozkol a krizi, mohla dopadnout lépe a výživněji. Není divu, že o filmu skoro nikdo neslyšel a ani ho neviděl. Ani jeho výdělky nestojí za řeč (cca 200 000 $). 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příjemný film. Billova žena má s někým poměr, tak se Bill snaží něco udělat se životem, to, jak mu pomáh kluk, jehož je lektorem, a prodavačka není moc reálné, ale dobře se na to kouká. A hlavně - žádné tlačení na happy end, ale docela reálný konec. 70% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Občas vtipné, občas nuda..... nebolo to najhoršie ale ani dáke úžasné...bolo to proste pozerateľné, taký film vhodný na nudný víkendový deň... po tomto filme som mala strašnú chuť na Snickers ale inak asi nič také vo mne nezanechal tento snímok slabšie 3* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zazobaný dement pracujúci v rodinnej banke, ktorého opustila manželka (ani sa nedivím) si musí liečiť stresy požieraním čokoládových tyčiniek a ak chce získať manželku naspäť, tak mu musí pomáhať nadržaný školák zo základky. To som sa ale bavil. (irónia) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme...ženská podvede manžela a ještě mu dá pořádnou čočku, piškot balí o 10 let starší prodavačku tím, že jí kupuje spodní prádlo, dále pozorujeme detailní záběry na holícího se A. Eckharta a to vše dohromady má být drama nebo ještě lepší, komedie. Ha! Větší blbost jsem už dlouho neviděl... 10% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie o muži, trpící krizí středního věku, kdy jej trápí nadváha, zaměstnání v tchánově bance, stres a záletná manželka. Podobně jako v Americké kráse se pak snaží o životní zvrat a začíná se sebou něco dělat s pomocí dvou mladistvých, kteří ho vracejí do života, plném zábavy. Celkem průměr, ale celkově to vyznělo opravdu legračně a navíc se mi líbil konec, kde typicky americké sračky vcelku smetl svým nečekaným vyvrcholením. Taky Eckhart je sympatický herec, kterému prostě ty trampoty nepřejete. 65% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Jak se to stane, že lehkokomediální variace Americké krásy, v ktére "matthew-perryovskou" roli podváděné podpantoflácké trubky hraje polobůh Aaron Eckhart, uspokojivě funguje? Pravděpodobně, protože to komedie je lehká a hraje v ní polobůh Eckhart... On a skvěle hrající mladík (15 let!) Logan Lerman dodávají každou společnou scénou filmu energii a kvality, bez kterých by se jednalo o velmi průměrný kousek. Krom nich ovšem jsou zapamatovatelné jen křivky sympatické neherečky Alby. Což je škoda, protože tyhle postavy si zasloužili víc. I tak ale... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co na týhle ukecaný sračce bylo vtipnýho je mi záhadou, každopádně dramatický bylo tohle vůbec dokoukat. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Bylo moc příjmené sledovat film, kde se člověk pořádně zasměje a ani chvíli se nenudí, k čemuž mu pomáhají skvělí herci. Navíc scéna ve stanu, kdy začne hrát Royksopp, je jedna z nejúžasnějších, jaké jsem kdy viděl. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Zdar filmoušové! Nalijme si čistého vína.. Tahle taškařice nebyla úplně blbá, Aaron potěšil svým výkonem, Jessica a Liz potěšily oko každého chlapa, Logan..určitě taky někoho potěšil.. Ale to nijak neomlouvá slabý a předvídatelný děj.. Aaron má ale hezký vztah s klukem..a taky je tu pár opravdu vtipných situací.. Dobrá, dobrá, právě jsem přemluvil sám sebe a zvednu ze dvou na tři hvězdy.. :-) Co na tom, že kromě Billa jsou všechny postavy ploché a nevýrazné.. Myslím herecky.. A taky mě irituje přítomnost Kristen Wiig, která má u mě škraloup za hovadinu Ženy sobě! Takžee..se mějte filmově! :-) Woo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli film pojednával o krizi středního věku, nebo šlo jen o to, že stokrát nic umoří i osla. Každopádně je mi to úplně jedno, Bill mě totiž bavil. Nešlo přitom o žádnou akční záležitost, nešlo ani o snímek, v němž by měl děj strhující tempo, a přesto jsem si ten poklidný kousek užíval. Aaron Eckhart podal příjemně civilní výkon, ostatní za ním příliš nezaostávali a ve chvílích, kdy jsem se začínal cítit ohrožen nějakým tím klišoidem, zachránili mě sami tvůrci tím, že nic zbytečně nerozmazávali a nechali příběh plynout. Při opakovaném shlédnutí filmu často snižuji původní hodnocení, tady to ale nepovažuji za nutné. Nenarazil jsem na nic, co by mě výrazně iritovalo a občas jsem se přistihl při tom, že se připitoměle usmívám, takže teď nebudu hrát machra a nekompromisního filmového kritika a v klidu přiznám, že se mi film líbil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ti vám ani neviem. O výnimočnosti tohoto snímku by som radšej pomlčal, ale aj tak. Nejako mi to sledovanie spríjemnilo večer. Zasmial som sa. Trocha som sa aj zamyslel a hlavne som sa nenudil. Geniálne to nie je, ale predsa len to má takú krásnu dušu, alebo filmové posolstvo, ktoré som dnes prijal troška vrúcnejšie ako keby to bolo trebárs iný deň. Jedinú chybu, ktorú vlastne tento film má je to, že je to film a nie seriál. Jednoducho chcem vedieť viacej o Billovom osude, ktorý má sympatickú tvár Aarona Eckharta. Chcem vediet viacej o vzťahu Jessici Alba s Loganom Lermanom. Chcem vedieť jednoducho viac, pretože ich osud mi prišiel zaujímavý a pritom nebol ničím výnimočný. Iste nájde sa tu pár nevďačných úloh ako napríklad Olyphant , ale to na veci nič nemení. V tejto spoločnosti som sa cítil až prazvláštne dobre, a to mi naozaj v tomto momente stačí. Len by som to dal nejakým lepším alebo aspoň skúsenejším režisérom, ktorý by sa s tým troška pohrali. Aj keď ani táto dvojka nebola na zahodenie. Pre mňa veľmi príjemný film, ktorý si s radosťou niekedy zopakujem. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Zbytočný a hlavne väčšinu času nudiaci film. Nefunguje v podstate žiadna línia - tá s nadržaným otravným teenagerom ani s Billom a podvádzajúcou manželkou. Humoru je na komédiu málo a drámou by som to tiež nenazval. Proste divný mix a k tomu snáď najotrasnejšia a najzbytočnejšia rola Alby. Jedna hviezda za pár úsmevných momentov a jeden trefný Billov monológ... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Bill je nečakane prijémna, vtipná a dobrá komédia...je tu síce očividné že z Aarona Eckhardta chceli nechať jeho postavu z TY4S..a darilo sa im..aj vďaka zdatne dobrým sekundujúcim hercom a sexy nečakane viacej Elizabeth Banks...celkovo ide fakt o dobrú komédiu ()

Reklama

Reklama