Reklama

Reklama

October Road

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2007–2008), 13 h 41 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Bryan Greenberg, Laura Prepon, Warren Christie, Brad William Henke, Evan Jones, Rebecca Field, Jay Paulson, Slade Pearce, Geoff Stults, Odette Annable (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Mladý spisovatel Nick Garrett (Bryan Greenberg) se vrací po deseti letech do svého rodného města Knights Ridge. Setkává se zde se starými přáteli, kteří tvoří základ jeho úspěšného románu. Po dlouhé době se také setkává se svou dávnou láskou Hannah Danielsovou (Laura Prepon) a poznává i jejího desetilétého syna Sama (Slade Pearce)... (Reiniš)

(více)

Recenze (7)

BugHer0 

všechny recenze uživatele

4,5 //// Skvělý dramatický seriál z dílny ABC. Pokud máte rádi romantické drama, které se hodně soustředí na vztahy mezi hlavními postavami, určitě vyzkoušejte. Když si přečtete, o čem seriál je, určitě se budete divit, jak mu to může vystačit na dějové vyplnění 19 dílů. Úplně bez problémů. Pořád se něco děje, můžete se těšit na překvapivé zvraty a výborný soundtrack, který skvělý dojem ještě umocní. U sledování seriálu se vám dost často objeví spokojený úsměv na tváři a pro citlivější jedince se dokonce najde dost příležitostí k pláči. I já jsem si asi u dvou dílů zabrečel, což se mi v poslední době stává snad jen u Grey's Anatomy (Chirurgů). Seriál mi přirostl k srdci i proto, že jsem se nedávno pustil do jeho překládání. První sérii už jsem přeložil a co nevidět se vrhnu na druhou, takže neváhejte a začněte se dívat. Mrzí mě, že byl seriál ukončen, protože na konci zbylo pár nedořešených otázek, což by prý mělo být napraveno dotočeným závěrem na oficiálním DVD druhé série... Všem seriál vřele doporučuju! ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je veľmi založených na hre na city. Preplakala som pri ňom viac ako sa presmiala. Napriek tomu, to bol neskutočný zažitok. Niekedy plačeme nie preto, že je to smutné, ale preto, že je to príliš krásne, aby to bola pravda. Tiež mi to pripomínalo citlivé momenty z Greys Anatomy. Postavy boli úžasne sympatické a na dokonalej airband som sa strašne zabávala. Klobúk dole, vynikajúci seriál. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Oddychový seriál, na ktorý sa veľmi dobre pozerá. Zaujímavé vykreslenie vzťahov obyvateľov malého mestečka v multilaterálnej rovine, čiže každý si nájde vlastnú obľúbenú líniu príbehu. Ku koncu trocha viac klišé ako by sa mi páčilo, avšak v sume ide o veľmi príjemnú záležitosť, s najlepším soundtrackom aký som kedy v kinematografii počul. ()

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál z krásného prostředí a hlavně má normální klasický lidský příběh, narozdíl od dneštních novodobých sci-fi sra*ek. ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem hledala seriál v tomhle stylu. A narazila na něj dokonce s Laurou Prepon v hlavní roli. A na Bryana jsem se též ráda dívala v připomínce One tree hillu, protože na ten člověk jen tak nezapomene.Ale zpět k October road. Hrozně moc se mi líbí takováto americká městečka. Tím myslím vzhled. Architekturu. Ty papírové domy, kostely, bistra, parky..! A do toho města přijede po deseti letech zpátky takovej hezoun, aby všechny pořádně namích, protože je tam nechal a klidně si odjel. Laura Prepon by mohla z fleku citovat z OITNB:" Because you broke my fucking heart". Ale to neudělá, protože tady už má dítě a normální práci, i když je to jinak Alex Vause hadr. A i jako blonďatá je naprosto k sežrání. V podstatě je mi ale jedno s kym skončí, pokud to nebude ten slizkej Feliciano López herec. Tak jdu shlídnout ty zbylý díly, ale už teď vim, že mi bude líto, že se to pořádně neuchytilo a skončilo to předčasně. Edit po dokoukání: Dobře mu tak, neví co chce, tak ať se třeba po..! A Big Cat byl nakonec super postava. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Velká očekávání zejména kvůli Lauře Prepon, tentokrát už nehraje náctiletou krásku, ale celkem vidláckou mámu od dítěte. Viděl jsem 2 díly a jsem z toho spíš lehce zklamán, zatím. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Další dobrý seriál, který byl zbytečně brzy ukončen. Bryana Greenberga a Lauru Prepon mám hrozně rád, a ikdyž jsem si ze začátku myslel, že se k sobě moc výběr dvojice nehodí, tak to fungovalo docela dobře. Seriál nehraje na nějáký velký katastrofy v podobě explozí, úmrtí v rodině nebo zjištění nadpřirozených schopností u nějákého člena rodiny. Je to prostě rodinné drama a docela i fajn zábava. Určitě doporučuju vidět, pokud už jste přesyceni všech těch krimi a fantasy seriálů. (Třebá já nejsem, ale i tak si mě "October Road" získal-o-a.) ()

Reklama

Reklama