Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Recenze (113)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍŠ SI, ŽE MŮŽEŠ JÍT CESTOU, KDE TO MÁŠ POD KONTROLOU? PROBUĎ SE ZLATO. BUĎ ONA NEBO TY, ZABIJ NEBO BUDEŠ ZABITÁ. ŠPINAVOST PŘEŽIJE“....... /// Tak z tohodle jsem nějakej zmatenej... Alyce se svejma démonama – nebo jsou to duchové? (Spíš jeden. Jedna. Nej přítelkyně...) Sedím, čumím a čekám, co jako se bude dít. Srozumitelně říkám, že tomu moc nerozumím. Vo co tu jde? Masturbace? (nevadí mi...) Sex, při kterým teče krev? (ale no ták...) Jo takhle... hrábne ji! Tak to mohli říct rovnou! Teď, když už to vím, tak je to nuda. Sonda do života dívky(?), který kurevsky hráblo, mě obohatila stejně jako třeba...třeba...nepřizpůsobivýho lopata. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak se lidi stávaj drogově závislejma. 2.) Zjistím, že ruka ohřátá v mikrovlnce jde porcovat stejně špatně jako ta syrová. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kde začať? V každom prípade sa jedna o poriadne rozporuplný horor, ktorý určite nebude pre každého. Po úvodnej 15-minútovke som to mal sto chutí šmariť do odpadu a kládol som si otázku, z ktorého kontajnera tú hlavnú hrdinku vytiahli. Postupom času sa mi to začalo páčiť čím ďalej tým viac. Je to psychologický horor o žene, ktorá je jednoducho padnutá na hlavu, má vízie, a napokon jej načisto prepne a začne vraždiť. Nie každý sa dokáže hodinu a pol vkuse pozerať na jednu vyšinutú kravu, ale aj napriek jej nesympatickému vzhľadu to zahrala bravúrne. Dokonca bola aj pekne perverzná (sebaukájanie, sado-maso, nekro... no v tomto filme je asi všetko). Scény, v ktorých vidí prízraky svojej najlepšej priateľky (ktorú mimochodom len tak pre nič za nič zhodila zo strechy - jej zdevastovaná papuľka nemá chybu), sú dostatočne desivé (aj keď ľakačky sa v tomto prípade čakať nedajú). V závere sa nám to zvrtne na slušný masaker (rozmlátenie hlavy, celého tela, porcovanie, padajúce vnútornosti, litre krvi... uff, tam som si zgustol). Rozpočet je síce evidentne nízky, ale aj napriek tomu je to výborne odvedená robota. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Parááádníí kousek!!! Celá hodina je takové velmi povedené drama-thriller, kde sledujeme celkový úpadek Alyce. Úpadek morální, osobnostní, úpadek do drog, deviací apod. Proč to všechno? To všechno kvůli tragické smrti jediné kamarádky, kterou Alyce měla. Nedokáže se s ní vyrovnat, což je díky okolnostem úmrtí zcela pochopitelné, a tak jí začne slušně hrabat. Zejména se pak zvyšuje její agrese a absolutní emocionální chlad (všimněte si věty, kterou říká týpek v klubu na začátku filmu ...). Alyci se všechno sere, je to jak ze života, prostě všechno jde do hajzlu a pěkně rychle... Není divu, že ve finále vše skončí jako krvavá úchylná jatka... Film tak nějak ze života, tohle se děje běžně, to se mi na něm líbilo. Závěrečný exploitační masakr mi hrozně připomínal japonskou a hongkongskou (cat III) tvorbu. Na USA tvorbu to svým ztvárněním vůbec nesedělo. A to je asi jediná chyba filmu a důvod, proč mu nedám plný počet. Protože ten přechod je fakt dost nevyvážený oproti té první hodině ... na závěr si připravte prostě silné podvázané žaludky ... 4,5*, pecka!!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jay Lee nám po tvůrčí stránce konečně dospěl. Pokud byl Slaughter špatným pokusem o nízkorozpočtový Night of the Demons, a Zombie Strippers! už poctivým gorefestem s příjemným obsazením, Alyce je pak vyzrálým filmem v právem slova smyslu. Většinu času tvářící se jako psychologické drama s námětem tak vážným, až z toho mrazí. Hrdinčin propad do absolutních depresí, drogové závislosti a sexuálních deviací je podán reálně, bez náznaků humoru. A pak přijde posledních 15 minut, ve kterém se všechno zlomí: hrdinka začne jednat a divák se nestačí divit. Krvavá nadsázka vás ošlehne s první várkou vyvrhnutých vnitřností, smích vyvolá zbavování se těla kuchyňskými spotřebiči a nepustí až do naprosto odzbrojujícího finále. Otázku "What?" nepokládá Alyce, nýbrž překvapený, na kolena sražený divák. Pěkné. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Volný pád na druhou. Koncept dovedený do extrému. U hororů nějak tak neočekávám něco jiného, proto jsem s nimi docela často spokojený (ale málokdy jsem jimi nějak strhnutý). ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...príde narko/formou o priateľku a to ju narko/masochisticky nabrúsi. Nedovolí bezpohlavným vyšetrovateľom, aby clonili , ani drog / dickom aby si vykúpili milosť na dožitie. S víziou jasného konca a odhodlaním prekročiť všetky hranice ľudskej dôstojnosti , sa do toho pustí. Jej krvilačná jazda poznačí celý snímok a ten následne diváka. Neskrotná nezávislácka filmová radovánka , ktorá neosloví iba slepého. Parádne rafinovaný ....brutus! ()

helljahve odpad!

všechny recenze uživatele

Niekto tu písal, že je to rozporuplný film ktorý každému nesadne. A mal pravdu. Ja divák, nažhavený tunajším hodnotením som od tohto očakával nejakú psycho horrorovú pecku. Dostal som však len 90 minút nudy, ktorú ten koniec veru nezachránil. Sklamanie... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těžko zařaditelná Alyce dokáže umně přitáhnout pozornost. Začíná jako trip dvou znuděných kamarádek a prapodivná užvaněná báchorka o nepovedených vztazích. Končí jako krvavá jatka. Do toho trocha duchařiny, trocha dramatu, hodně skepse a ironie. Rychlost, emoce i gradace jsou do značné míry určené technickým ztvárněním snímku, které může připomenout Aronofského Requiem za sen. A taky že připomíná. Po tragické nehodě sledujeme hrdinčin morální úpadek do světa drog, halucinací a prostituce, její emoční vyprahlost a absolutní lhostejnost ke všemu, co předtím považovala za alespoň trochu důležité. Závěr pak potěší i trochu jiné diváctvo, které si potrpí na exploatačních momentech, které nám Alyce se zarputilostí rozvášněného rotvajlera nabídne. Depresivní sondě výrazně pomáhá herecké obsazení, absolutně neznámá Jade Dornfeld předvedla slušnou odvahu pro ponoření se do postavy, která rozhodně není nezajímavá. Režisér Jay Lee vnáší do žánru zase něco trochu jiného, a dokázal to, čemu se mnozí ani trochu nepřiblíží – vyvolat zájem. Černohumorná tečka je pak exkluzivní!! Spíš tři *, ale tentokrát chci jít nahoru!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Troška brutálnejšie vyobrazenie psychicky narušenej mladej dámy, ktorá sa hnevá na všetko a všetkých, ktorí vedú bežné, "šťastné" životy. Mimochodom je dosť vtipná a ja som si rozhodne prišiel na svoje. Odporúčam len pre tých čo nemajú zábrany pozrieť sa na horor, ktorý ponúka široký záber brutality a rôznych psychických pohnútok :) Úplný záver je pre mňa jahôdkou na tortičke ... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapenie a horor roka. Od tvorcu "Zombie Strippers!" som nejakú sofistikovanú záležitosť nečakal a ani to že ma takto zaujme prerod utiahnutej dievčiny na porcovaciu mašinu (z "May" som nadšený nebol). Keď je to však vyplnené kruto čiernohumorným podaním (pohreb, sex s narcisom, šéfka, ... ), nie je o čom. Alternatíva: DREAM HOME (2010) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když už nic jinýho, tak zajímavost a nevšednost se tomuto dílu upřít nedá. Začátek nabídl celkem slušný rozjezd, ale postupem času mě ten příběh přestával bavit, až ho zachránila poslední čtvrthodinka. K té musím říct, že jsem zaprvé něco podobnýho vůbec nečekal a zadruhé to bylo něco, co se vidí jen málokdy. Sice to dostávalo trochu humorný nádech, ale palec nahoru pro autory, že se do něčeho takovýho pustili. Film je dost rozporuplný, rozhodně nesedne každýmu, ale hororové fandy to určitě zaujme, když už ne celý film, tak ten závěr určitě. A i když to je místy i mírná duchařina, tak si na tom smlsne spíše milovník krve než duchů... 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co kdybych vás, moji milí, napytlovala?" Vše začíná jako psychologická sonda do přátelství dvou dívek. Postupně to vypadá na nudný blábol tuctové TV série. A pak! Hračky- plačky, děvčata! Stačí jeden vínový dýchánek s příměsí dobrého matroše a vše je jinak. Tuctovka se nám najednou promění v karneval halucinací, bolesti a KRVE. V poslední čtvrtině už se jedná o hodně černou komedii, kdy jsem dostával záchvaty smíchu. Zbavit se mrtvoly není vůbec jednoduché a její porcování je pěkná fuška. Například taková ručička - sekáčkem ji naporcovat není lehké, mixer moc nepomůže, a tak nezbývá než masíčko pečlivě odřezat od kosti a obrat... A copak nosí správná kočka v kabelce? Pilu, baseballovou pálku, velký nůž, a tak...,,Co je????!" ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje nic zásadního a člověk se nudí. Na jednu stranu pár scén bylo pěkných, ale nic jiného nám Alyce nenabídne. Zbývající půl hodina je brutální a hodně stravitelná. Kdyby to začalo dříve a děj byl spíše jako poslední půl hodině, tak zvednu hodnocení. Podle mého názoru moc dlouho trvalo než Alyci hráblo a to byla velká škoda... 6/10 = 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok dlho vypadal ako esencia hroznej nudy a znechutenia nad duševne prázdnymi rečami dvoch kolosálnych sliepok, ktoré majú iba jeden cieľ. Dobre si zapariť, nafetovať sa a keď sa pritom nájde aj nejaký kolík tak tým lepšie. Keď nie, nič sa nedeje, kamarátky si radi vypomôžu. Potom príde najhlúpejší nápad na svete a síce liezť ožratý a nafetovaný na okraji strechy nie práve nízkej budovy a potom.... Potom sa to konečne rozbehne aj po psychologickej stránke hlavnej hrdinky a atmosféra začne krásne hororovo hustnúť. Záver nachystá nadpriemerný, po technickej stránke veľmi dobre urobený gore masaker, aký som už dávno nevidel - plné svetlo, perfektná kamera, žiadne strihy, mazance ani roztrasence. Úplne posledná scénka a posledná veta hrdinky bola perfektná. Vyvolala vo mne absurdnú predstavu, ktorú radšej ani nejdem rozoberať. Keby nebola prvá polovica taká otravná idem s hodnotením o dosť vyššie. 65/100 ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak já nejsem klasický hltač hororů, ale poněvadž jsem byl téměř násilím donucen Alíšu spatřit a ač se zpožděním tedy musím reagovat. Světluško, ty truhlíku, přestože jsem svatý mlž, celou první hodinu jsem chtěl pouze jedinou věc...ehm...šukat, hlavní hrdinka ( i kámoška) ve mně evokovaly neskutečné věci. To má s člověkem horor udělat? Pochopeytelně posléze se přitvrdilo, haha, ale asi jsem v sobě objevil nějakou tu ( v mém případě tak) patnáctou komnatu a začínám se bát sám sebe. Mně se to líbilo...ale pssssst. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se mé hodnocení naprosto liší od hodnocení mých hororových kolegů. Pro mě to byl totální sračka. 3/4 filmu nuda. Závěrečná čtvrt hodinka sice nabídne trošku krve, ale ve finále to vyznívá stejně strašně směšně až trapně. Pro mě jasnej odpad a naprostá ztráta času. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý kousek, který se zpočátku tváří jako psychodrama, aby na konci sklouzl do slušných krvavých orgií... Chvílemi trochu zdlouhavý, po herecké stránce nepříliš přesvědčivý, ale s neuvěřitelně depresivní atmosférou, která mě na konci dostala... Nadšený nejsem, spokojený ano... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, který bych si troufnul rozdělit na dvě nestejně dlouhé části. Bez spoilerů to nezvládnu, takže kdo ještě film neviděl a nechce znát docela podrobný děj, tak s tím se teď loučím. První část. Cca 75 minut. Holky se zfetují...bla bla bla. Alyce shodí svoji kámošku omylem ze střechy. bla bla bla Tohle vše máte ještě v obsahu. Než ji shodí ze střechy tak si schválně můžete pro zkrácení času tipnout, která z dívek je ta Alyce. Poté následuje hrozně zdlouhavé, hrozně nudné a hrozně debilně zpracované nervové vyrovnávání se s incidentem. Něco tak debilního se vidí skutečně jen zřídka. Z Alyce se nám stane drogový tester. Pro drogy si chodí k jednomu opálenýmu mexickýmu playboyovi. Samozřejmě, že nemá čím platit, a tak platí vlastním tělem. Tak si Alyce vesele fetuje a fetuje a prohlubuje si svůj magorismus víca a více. Pochopitelně ji po čase vyloučí z práce. O tomhle všem je tedy první část, pro kterou hodnocení odpad není dostatečně nízké. Kdybych prohlásil, že jsem u téhle části trpěl, tak slovo trpěl ani vzdáleně nepopisuje moje pocity při sledování filmu. Pozor, pozor. Následuje jeden zapíchnutý nůž do břicha, který odstartuje velmi vydařenou druhou část, která trvá cca 15 minut. Možná že vám součet čísel 75 a 15 dá jiné číslo než 89. V takovém případě si znovu prohlédněte zkratky CCA a odhadněte co znamenají. Z Alyce se tedy definitivně stane supervrah a konečně se má divák na co koukat. Její řádění se odehrává ve velmi vtipném nádechu. Svého kamaráda začně porcovat na maličké kousky a šetrně se ho tak zbavovat. Poté následuje ještě několik mrtvolek, se kterými už si tolik nevyhraje. Porcování provádí ve svém bytě, což vyruší souseda, což ji zároveň později stojí samotnou řeznickou kariéru. Ještě však stihne potěšit svojí návštěvou toho jejího dealera a jeho dva milé přátele, které odflákne střelnou zbraní. Nakonec se tedy vrátí do svého bytečku, kde už ji čeká zlomyslný soused a dva policisté. Za tuhle druhou 15 minutovou část bych dal moc rád něco jiného než odpad, protože tahle část byla moc pěkná. Ale stačí si pouze vzpomenout na 75 minut, při kterých musel člověk prožívat mnohem větší muka než Ježíš na kříži a je jasné, že nic jiného než odpad to být nemůže. Divákům kteří se na tento film chtějí podívat bych tedy doporučil mrknout cca na posledních 20 minut. 5 minut by mělo stačit, aby jste se dostali do děje a pokud těchto 5 minut, které budou proklatě dlouhé, přetrpíte, tak vám mohu zaručit, že 15 minut následujících nebudete litovat. ()

Reklama

Reklama