Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Recenze (113)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Asi nie som prvý ani posledný komu tento film pripadá viac ako zvláštny a rozporuplný. Ono je to v podstate celé jedna nudne sa vlečúca a divná záležitosť, ktorá ma dosť otravovala už od prvej minúty. Až na posledných 15 - 20 minút sa tu v podstate nič hororové nedeje, no práve v tedy keď som to už najmenej čakal sa stalo niečo, čo vystrelilo Alyce v mojich očiach omnoho vyššie ako sa sprvoti mohlo zdať. Sympaticky nesympatická hlavná hrdinka bola už od začiatku trošku mimo. No v závere jej šialenstvo dosiahlo nečakané, pre mňa však blažené účinky, z čoho vyplynulo aj skutočne brutálne gore, v ktoré som už ani nedúfal. Alyce je však viac ako len násilným hororom plným nezmyselnej brutality. Má totiž myšlienku, ktorú jej môže závidieť 95 % moderných (nie len) hororových filmov. Sebaukájanie pred správami plnými násilia a vojen, či záverečná sarkastická Alycina otázka "What"? robia z pomerne nudného a nezaujímavého snímku, ktorému som bol odhodlaný dať maximálne 2*, nadčasové dielo s hlbokou myšlienkou. Tí, ktorí chcú, ju pochopia, tí ktorí nechcú...tých mi je úprimne ľuto... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jade Dornfeld byla teda pěkně drsná, ale jinak nic moc. Závěr kdy kosila každého na počkání byl super, ale tak nějak to do té doby prostě za moc nestálo. 4/10 ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Pokud dokážeme překousnout fakt, že jde o trochu lacinku a pokud se dokážeme prokousat nijakým 30 minutovým intrem, aniž by nás otrávilo, čeká nás celkem příjemné překvapení v podobě psycho nátlaku rozkladu osobnosti až po brutální krvavou masáž. Dávám hezké 3 hvězdy. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bolo poriadne vláčne a ako bolo spomenuté - skôr taká dráma plná drog a alkoholu. Alyce pôsobí ako obyčajná šedá myška, nenápadný tieň svojej kamošky. Zdanie však klame a v Alyce je toho omnoho viac. Temné "ja" v nej však pravdepodobne vyvolajú fety a preludy, ktoré trooošičku ovplyvnia jej psychiku. Toto všetko vedie k veľmi fajn záberu, kde sa už dejú konečne tie zaujímavé scény, pri ktorých som sa nie raz aj zasmiala. Taká príjemná lahôdka. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Psychopatka plná nenávisti a drog :D no a když jim dáte do ruky zbraně, tak jak to může dopadnout ? V tomto případě skvělá zábava (posledních 30min filmu) ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je pro silnější žaludky. Původně jsem netušil že jde o horor, dokonce jsem ho jako takový nebral ani po zhlédnutí - na to mi tam chybělo ono napětí (asi jsem již otrlý kořen, jinak nevím). Na druhou stranu nejde o "klasickou" hloupou vyvražďovačku beze smyslu, kde teče krev a ani nevíte proč - pokud nejde jen uchylku autorů. Ústředníní motiv všeho je vyrovnávání se hlavní hrdinky se ztrátou kamarádky. Narozdíl od většiny lidí, kteří něčím takovým procházejí, "řeší" to Alyce tím nejneuvěřitelnějším způsobem a předem je jasné, že to celé prostě nemůže dobře skončit. Přesto tu však na první zhlédnutí nejde o předvídatelné obrazy. Film má spád a o překvapení není nouze. Označením thriller pro tento film bych osobně šetřil - spíš mi připadá jako povedená hororová komedie. Nečekejte hluboké umělecké zážitky, ani filozofické traktáty. Ale o hluboké ponory do temných zákoutí lidských duší (byť místy zkratkovité) tu nouze není. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Docela dobře dokážu pochopit, že tomu někdo dá odpad!, a stejně tak chápu plný počet. Asi tak 3/4 filmu jsem si říkal, že mi asi uniká o čem to je, až ke konci mi došlo, že v tom hledám zbytečné moudro. Je to vlastně přesně o tom, co vidíte. Dialogy, resp. monology, které jsou ve filmu vedeny jsou vlastně jen taková vata navíc. Ať to vypadá jakkoliv, je to vlastně šílený psycho horor / thriller v hlavní roli s totálně reálnou zmrvenou bytostí, která dělá to, na co ostatní "jen" myslí. Fakt je, že z toho mám docela divný pocit, sledovat to bylo taky dost nejednoznačné, ale poslední scéna filmu mě natolik dostala do správné noty a přesvědčení, že jsem ochoten tam ty 4 klidně dát. ()

mackey 

všechny recenze uživatele

tak za a) alyce je fajn a moc hezká, žádná šereda, jak tu tvrdíte. za b) má film parádní hudbu, ale za c) ani pětihvězdičkovej konec mi to výš než na lehce nadprůměrný tři nezvedl. ale strávenýho času rozhodně nelituju. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Herecka Jade Dornfeld by si zasluzila Oscara za to,ako zahrala psychopatku a tou zaverecnou scenou to cele ku*evsky zabila...:-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jediný, co jsem si z Alyce odnes, je klišovitý sdělení typu: "Drogy jsou špatné, áno?". Ale moc bych za to nedal, že na fetu ujížděl i scénárista, protože něco natolik nesmyslnýho se snad za střízliva vymyslet ani nedá. Mimochodem, už dlouho jsem neviděl samoúčelnější exploitační scény, který v tomhle případě tvořily závěr snímku, jedna silnější hvězda. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Feťácká, hororová telenovela bez nápadu a bez atmosféry, s příšernými dialogy. Závěrečná řezničina nic nevylepšila, byla jakoby z jiného filmu a v kontextu této blbosti působila spíš jako parodie. U mne jasný odpad! ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Pozorujeme příběh o dívce jménem Alyce. Za začátku to vypadá na celkem spokojený život plný zábavy, chlastu, drog apod, ale jako každej občas na tuto věc dojede, . . . Alyce se během chvilky kvůli nehodě dostane do těžký deprese, . . . halucinace, vyhazov z práce, moc drog za určitou sexualní službu atd . . . a ke konci se to prostě totálně pojebe. Alyce chytne najednou rapla, jako kdyby nevěděla, co dělá . . . ten závěr mě přišel až moc zbytečně křečovitě přehnaný, ale jako celek lehounce nadprůměrný. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku naprostá píčovina, ze které se ke konci vyklube naprostá nechutná píčovina. Nic moc víc se k tomu asi napsat nedá. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi doporučil kamarád, když zjistil, že jsem se zamilovala do Mary. Masonový. Tedy...American Mary. Příběh je nezajímavě zajímavej a hlavní hrdinka v podání Jade Dornfeld? No, kdyby mi nepřipomínala mojí sestřenku, tak bych jí možná i vážně brala. Ale má super vyzvánění v mobilu v podání Ozzyho! Vážně škoda, že dopídit se soundtracku je problém. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Alyce je přizdisráčská holčina, má jen jednu kámošku, který omylem pomůže ze střechy. Deprese a pocity viny ji naženou do drog a sexuálních zvráceností, to je popis cca 3/4 filmu. Poslední čtvrthodinka je spíš černohumornej krvavej trip . Nic extra, ale hlavní hrdinka je sympaťačka :-) ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

začátek je dlouhý a nudný, několikrát jsem chtěl film vypnout a napálit odpad. Nicméně se vyplatilo počkat, bo konec je brutálně jedovatej, plnej gore, krve, extra černýho humoru a i nějaká ta kozena se objeví. 67% ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to ani na horor nevyzerá. Alicka sa nám trápi, je to lúzer, ktorého každý využije (či zneužije). Ani jej najlepšia kamoška nie je iná. A navyše, keď ju v drogovom opojení zhodí zo strechy, stratí aj túto oporu. Tak sa ešte viac oddáva drogám a platí za to svojim telom. No všetkého stačí. Potiaľto je to dosť nudné, ale keď sa nám Alicka naštve, ide ako tsunami a ťažko ju zastaviť. A záverečná veta, keď sa vráti do bytu celá od krvi a policajti len nechápavo pozerajú: "Čo je?" ma totálne dostala ()

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná nuda! Hlavně začátek je úplne strašnej, dvě super-vypatlaný pipky a pak je to pořád stejný - jen je o pipku míň- nuda - nuda -nuda! Odpad! ()

Reklama

Reklama